Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Select Baits in 2016

duminică, 7 februarie 2016
Sezonul 2016 este al saselea de la infiintarea producatorului de nada Select Baits si am considerat ca este momentul sa marcam cumva maturitatea pe care apreciem ca am obtinut-o in toti acesti ani. Am dovedit ca nu suntem un producator cu aparitie meteorica si viata efemera, care schimba oferta si retetele de mai multe ori intr-un sezon. In lumea nadelor, acest lucru este deseori intalnit si cred ca pescarii au ajuns sa inteleaga ca traditia este, de fapt, cea care ofera greutate numelui unor nade.
Gama de nada s-a extins, devenind suficient de complexa pentru a putea afirma fara modestie ca oferta noastra este la nivelul oricarui alt producator serios din vestul Europei.
 
BOILIESURILE.
 
Acum avem doua game de boilies. Prima este cea clasica, pe care deja clientii nostri o cunosc bine, si care reprezinta nava amiral a nadelor noastre alaturi de mixurile si partile lichide corespondente. Galeria de capturi de pe www.selectbaits.com este bine populata cu capturi obtinute sezon dupa sezon in mai multe tari din Europa si care intaresc increderea clientilor nostri.
 
 
 
Aceste boiliesuri sunt semi-proaspete, adica au o doza redusa de conservant alimentar care nu va inhiba fermentii naturali responsabili cu sistemul digestiv al crapilor. Recomandam gama de boiliesuri semi-proaspete pentru partidele lungi de pescuit sau pentru concursuri, unde atractia este importanta pana la un punct dupa care intervine capacitatea crapilor de a continua sa manance.
Un boilies sarac in nutrienti si care nu poate fi digerat usor, nu va permite crapilor sa revina pe vad pentru a continua sa se hraneasca. Acesta este unul dintre motivele pentru care incercam sa fim cat mai transparenti si sa oferim informatii complete despre ingredientele folosite in retete. Cu un minim de documentare, orice pescar poate invata de ce merita sa aprecieze fainurile de peste rafinate, tip LT sau predigerata, sau extractele naturale.
 
 
 
Cu cea de-a doua gama de boiliesuri, nou intrata in oferta noastra, am incercat sa obtinem compromisul ideal intre pretul scazut de vanzare si valoarea ingredientelor folosite. Bineinteles, sunt boiliesuri de calitate, care folosesc fainuri de peste LT, faina de crustacee, faina de krill, birdfooduri si, foarte important, parti lichide valoroase care cresc nivelul de atractie. Fiecare boilies este construit intr-un mod special.
 
De exemplu, Squid Krill & Oriental Spices este un boilies care arata si miroase extraordinar! O combinatie de condimente asiatice cu aroma naturala a fainei si lichidului de krill si care poarta amprenta de mare succes a celebrei arome de sepie (Squid). Ceva ne spune ca e aproape imposibil sa fii pescar de crap si sa nu iti placa cum arata si miroase acest boilies.
 
Boiliesul Dark Crab merita si el scos in evidenta, fiind un boilies care speram sa deschida un nou drum in preferintele pescarilor, tot la fel cum in trecut a facut-o si boiliesul Belachan & Mussel, al carui concept a fost mai tarziu imprumutat de majoritatea producatorilor de nada autohtoni. Dark Crab are o culoare aproape neagra, un aspect important care poate fi folosit in avantajul pescarului ca semnal vizual de atractie pe lacurile cu substrat deschis sau pentru camuflare, acolo unde crapii sunt pescuiti intens si nada trebuie camuflata cat mai discret. Este un fishmeal pur sange, cu miros persistent rezultat prin combinarea aromei de crab, a extractului lichid de crustacee si a fainei de sardine si ansoa.
 
Din gama mai face parte si Rosso Seppia, un boilies cu aroma de sepie, doua tipuri de faina de peste, extract lichid hidrolizat de peste si caruia i-am adaugat pentru o nota personala cateva picaturi de ulei esential de bergamota, un fruct citric. Special la acest boilies este permeabilitatea lui care il face sa fie semisolubil. Nu actioneaza la fel ca boiliesurile solubile clasice care dupa cateva ore dispar complet, ci se umfla usor, iar daca il atingeti dupa ce a stat in apa, se va dezintegra in straturi. Aceasta permeabilitate lasa atractantii sa iasa rapid din interiorul boiliesului si il recomanda pentru partidele scurte si medii de pescuit.
 
 
 
Shellfish Robin Red & Garlic este al doilea boilies din oferta noastra, dupa Bio-Krill, care foloseste pudra de usturoi ca atractant principal. Doar ca in acest caz, usturoiul acopera toate celelalte arome naturale de peste si crustacee ale fainurilor si extractelor lichide. Am adaugat si o doza mica de Robin Red, pentru diversitate si culoare. Ca pont, va sugeram sa folositi acest boilies pe lacurile unde substratul este malos si urat mirositor. Aroma puternica a pudrei de usturoi va combate o perioada mai lunga mirosul neplacut de mal decat in cazul altor nade.
Classic Sweetcorn este un birdfood clasic care miroase innebunitor a porumb dulce. Are textura mare, cu multe seminte si birdfooduri incorporate in mix. Suntem convinsi ca va avea un mare succes printre pescarii care pescuiesc cu seminte, mai ales printre cei care abordeaza in mod frecvent apele salbatice. Pretul, foarte atractiv, il face o alternativa viabila la clasicul porumb.
 
POP-UP-URILE 
 
Noile pop-up-uri Select Baits folosesc mixuri care mentin flotabilitate pe termen lung si care intensifica la maxim culoarea. Cu siguranta, fiecare pescar a observat ca exista diferente mari intre pop-up-urile de pe piata. Suntem atrasi de pop-up-urile viu colorate, cu arome persistente si care sunt rulate cat mai bine. Toate aceste aspecte subliniaza calitatea si atentia producatorului pentru produsul finit. Am incercat sa oferim toate aceste calitati si credem ca am reusit.
Un alt aspect important este pretul si numarul de pop-up-uri incluse intr-un borcan. Incepand cu 2016, Select Baits foloseste borcane si sticle importate din Marea Britanie, de la furnizorii marilor producatori de nada. Folosind aceleasi ambalaje este simplu ca produsele sa fie comparate intre ele. Pop-up-urile noastre sunt cel putin la fel de multe intr-un borcan, insa pretul este in unele cazuri la jumatate fata de concurenta.
 
Pe langa aromele clasice de sepie si caracatita (squid & octopus), capsune (strawberry), crab (monster crab) sau ananas cu acid n-butyric (pineapple & n-butyric), avem si arome unice, precum cea de condimente (Superspice), fructe exotice (Exotic Fruits) sau guma de mestecat (Bubblegum). Este cunoscut ca deseori o aroma ciudata de pop-up starneste receptorii chimici sau poate curiozitatea crapilor mofturosi si ne ofera trasatura mult asteptata. Pop-up-rile noastre sunt rulate in diametre de 8, 12 si 15mm. Consideram aceste diametre ca fiind cele mai populare in randul pescarilor din tara noastra si permit abordarea tuturor tipurilor de prezentari, atat om de zapada (snowman), cat si pop-up simplu.
 
Nu pot sa inchei capitolul pop-up-uri fara sa atrag atentia asupra variantei multicolore, fara aroma, si a celei in doua culori (Two Tone).
Daca nu va decideti asupra unei anumite culori, nicio problema. Cumparati un borcan de pop-up-uri Mixed Fluro No Flavor si aditivati-le dupa preferinta. Noi va sugeram sa folositi o combinatie de cativa mililitri de indulcitor natural Thaumatin, cateva picaturi de ulei esential si o aroma la alegere. Pop-up-urile Two Tone sunt foarte populare in ultimii ani in lumea crapista. Am combinat in aceste pop-up-uri culori si arome de succes care speram sa aduca multa satisfactie celor care vor alege sa le foloseasca.
 
LICHIDE NUTRITIVE HIDROLIZATE
 
Nu a fost deloc usor sa introducem in oferta noastra aceste lichide pentru ca sunt greu de procurat si, daca vrei sa iesi pe piata cu un pret bun, trebuie sa cumperi cantitati mari. Dupa o perioda lunga de cautari si negocieri, am reusit in sfarsit sa oferim o serie de lichide nutritive premium la preturi imbatabile. Select Baits a promovat intotdeauna ideea de boiliesuri cu parti lichide consistente, dar in egala masura suntem constienti ca o parte lichida bogata poate costa mai mult decat mixul de baza. Si nu e deloc greu de inteles de ce: aceste lichide sunt obtinute din resurse naturale scumpe si sunt tratate prin hidroliza enzimatica pentru a fi aduse la nivelul de sursa de hrana predigerata.
 
 
 
Seria de lichide nutritive Hydro indica obtinerea lichidului prin procesul de hidroliza. Avem astfel hidrolizat de peste si crustacee (Hydro Ocean Protein), de somon (Hydro Salmon) si de krill (Hydro Antarctic Krill). Ne aprovizionam de la unul dintre cei mai mari procesatori de peste si crustacee din zona Marii Nordului, recunoscut pentru calitatea si prospetimea produselor oferite.
Pretul oferit de noi pentru recipientele de un litru este foarte bun, iar pescarii au acum acces mai usor la aceste lichide de mare valoare. Sunt ideale ca parti lichide in retetele de boilies, in hidratarea lor sau a peletelor si chiar in pregatirea pasturilor. Fiind 100% naturale nu exista riscul supradozarii.
 
PLANURI PENTRU VIITORUL IMEDIAT
 
Strategia Select Baits a fost intodeauna aceeasi: sa lasam pescarii sa ne aprecieze produsele si sa rezistam pe piata sezon dupa sezon. Privim acest targ ca fiind oportun unei intalniri cu cei care vor sa ne cunoasca mai bine sau chiar sa ia contact cu noi pentru prima data. Vom expune intreaga gama de produse, atat produsele clasice, precum boiliesurile semi-proaspete, cat si pe cele noi discutate mai sus. Firma noastra nu beneficiaza de o distributie larga in magazinele din tara, aceasta fiind si politica initiala, de dezvoltare discreta. Dorim sa colaboram direct cu pescarii, iar acum speram sa primim cat mai multi in standul nostru.
Nu vom avea preturi promotionale pentru ca nu asociem calitatea cu chilipirurile, dar sunt convins ca nimeni nu va pleca nemultumit din standul Select Baits daca isi va dori sa cumpere produsele noastre, macar si pentru a le testa.
In primavara acestui an, Select Baits va mai face un pas urias pentru imaginea ei lansand propria linie de lansete, atat de pescuit, cat si de nadire, dar si un model de minciog. Cine va trece prin standul nostru, va avea ocazia sa vada lansetele si sa discute cu noi despre caracteristicile lor si avantajele oferite.
 
 
 
Marian Oprea 
4 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • luni, 8 februarie 2016 20:54

    Cristian Bebesel : Tocmai observasem din site-ul Select Baits noua gama de produse !Folosesc in mod constant aceasta gama de nada inca de la aparitie,atat in pescuitul de placere,dar s-a dovedit eficace si in concursurile in care conteaza calitatea,pestii cei mari.