Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Start la reduceri la cele mai cunoscute branduri de pescuit. Incepe EXPO FISHING MANIA!

marți, 5 aprilie 2016
 
Joi, 7 aprilie 2016, incepe prima editie a targului de pescuit EXPO Fishing Mania. Evenimentul va avea loc in Piata Constitutiei din Bucuresti, chiar in fata Casei Poporului.
Programul de vizitare este de joi pana sambata intre orele 10-20, iar duminica intre 8-15.
 
Platesti 15, primesti 30 lei!
 
Pretul biletului de intrare este de 15 lei, iar fiecare vizitator va primi din partea organizatorului 6 vouchere cu valoare de 5 lei, ce se pot folosi la orice expozant pentru cumparaturi de minimum 50 de lei per voucher 5 lei.
 
 
LIVE EXPO FISHING MANIA 
 
Pentru impatimitii din tara si din Bucuresti care nu pot ajunge la acest eveniment, organizatorii au hotarat sa introduca streaming-ul live. Veti putea vedea, in direct, tot ce se intampla in interiorul expozitiei, toate prezentarile facute de pescari la scena si la piscina, inclusiv noutatile anului 2016.
 
Vor fi prezentari la scena ale unor nume sonore din lumea pescuitului romanesc de competitie, precum: Iohann Kraus, Claudiu Popa, Vladut Mateianu, Bogdan Dragan, Radu Dascalescu, Ionut Voicu, Radu Lixandru, Mircea Gheran, Florin Masu, Vasilica Baboieru, Sorin Ionescu, Marius Mitran, Nelu Capitanu, etc.  
Transmisia online incepe joi, iar pentru vizionare click aici
 
 
Mancaruri traditionale din peste la ceaun si alte delicii culinare
 
Firma de organizare evenimente, Palmyra Events, in parteneriat cu Doripesco - Delta din Carpati au placerea sa va ofere preparate culinare speciale cu ocazia expozitiei de pescuit EXPO Fishing Mania. Vezi aici ce poti sa servesti in cadrul evenimentului.
 
BRANDURI CELEBRE 
 
 
Doar aici se pot intalni cele mai ravnite branduri de pescuit intr-un singur loc: Shimano, Rapala, Daiwa, Trabucco, Savage Gear, Sufix, Sensas, Korda, Hayabusa, Prologic, Owner, Cormoran, Evo's, Power Pro, Strike Pro, Dynamite Baits, Jaxon, Delkim, Okuma, Maver, Colmic, Spro, Trakko, PB Products, Mivardi, Senzor Planet, Carp Discount, MG Special Carp, Baboieru, Claumar Pescar, Carping Club, Culi Baits, Bogdan Dragan si multe altele.
 
PONT: In standul Shimano veti putea admira ultima bijuterie Ultegra, modelul XTD.
 
 
REDUCERI IMPORTANTE
 
Pe langa reducerile oferite din pretul biletului de intrare, expozantii anunta promotii consistente la multe produse ce se pot gasi pe rafturile EXPO Fishing Mania.
 
Pentru vizitatorii mai norocosi, va exista si conceptul de HAPPY HOURS, cu anumite produse ale unor marci importante de pescuit la preturi foarte reduse, pentru stocuri limitate de marfa, in anumite intervale de timp.
 
PARCARE GRATUITA
 
Vizitatorii expozitiei isi pot parca masinile gratuit in parcarea amenajata in Piata Consitutiei. Este primul eveniment dedicat pescuitului in care nu se plateste pentru parcare.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Crapmania.ro 
4 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.