Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Trei corturi accesibile, pentru 1-2 persoane

duminică, 12 iulie 2015
Astazi va prezentam 3 modele de corturi pentru partide scurte de pescuit, usor de montat si folosit.
 
 
 
 
Este un cort recomandat pentru 2 persoane, realizat dintr-un material impermeabil 190 D PU, rezistent pana la 10000mm, presiune hidrostatica. Dispune de doua ferestre in partea din spate, stickuri din fibra de sticla si un groundsheet detasabil. Greutatea de transport este de 7,1 kg, iar dimensiunile cortului extins sunt: 260 x 210 x 160 cm.
Pretul de vanzare al acestui cort este de doar 541 de lei.
 
 
 
Este destinat pescuitului in conditii extreme, cu o rezistenta extraordinara la intemperii. Timpul de montaj de maxim 5 minute il recomanda si pescarilor mai putin harnici, dar care isi doresc un confort sporit. Se poate achizitiona suplimentar Winterskin (cu set de cuie model tirbuson inclus si heavy duty groundsheet), pentru protectie suplimentara in cazul temperaturilor scazute. Dispune de doua fereste in partea frontala, prevazute cu plase de tantari.
Dimensiuni: Lungime: 310cm, Adancime: 280cm, Inaltime: 140-160cm
Material: 210 D PU 5000mm HH
Cortul contine un set cuie tip tirbuson, heavy duty groundsheet detasabil, bare de tensionare si husa pentru transport. Este cel mai bine vandut cort incepand cu anul 2009.
Pretul de vanzare al acestui cort este de 830 de lei.
 
 
 
 
 
Flysheet-ul este facut din material M-TEC410 cu nivel de impermiabilitate (10.000 mm/coloana de apa) La interior avem o cameră sigilată, de asemenea rezistentă la apă, care are îmbinările cusute și lipite, și un groundsheet gros din PVC, care protejează capsula de suprafețele dure și stâncoase. Construit astfel, este evident că umiditatea sau condensul nu vor mai fi posibile la interior.
In spate fereastra de aerisire a cortului Mivardi EXECUTIVE este prevazuta cu plasa de tintari, si poate fi inchisa și vă protejeaza pe timp de ploaie sau vreme rea. Camera cortului este mare, spațioasă și poate găzdui fără probleme 1-2 paturi mari, plus alte bagaje.
In partea inferioară a pereților laterali se regăsesc două buzunare mari, generoase, menite să vă găzduiască obiectele personale, precum telefonul mobil, chei etc. Fereastra din spatele capsulei este de dimensiuni mari și permite circulația facilă a aerului în sezonul cald.
Podeaua, croită integral din PVC, garantează o izolație completă împotriva umezelii și permite curățirea facilă în caz de ploaie.
Ca dimensiuni cortul Mivardi EXECUTIVE este destul de generos, măsurând desfășurat 2.75 m pe lățime, 2.65 m pe adâncime și 1,40 m în înălțime, si are 13 kg.
Pretul de vanzare al acestui cort este de 1299 lei.  
 
Crapmania.ro 
4 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii