Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Trei hamace OK la pescuit

luni, 11 iulie 2016
Daca ai probleme in gestionarea bagajeriei cand pleci la pescuit, poti lua in considerare o varianta mai wild a campingului si anume Hamacul.
 
 
In ultima perioada s-a dezvoltat si in Romania acest segment care in strainatate este destul de des folosit. Hamacul poate inlocui cu succes un cort bine echipat. In hamac poti sta relaxat de veghe, poti dormi, esti protejat chiar si de ploaie si, culmea, tot ansamblul poate cantari de la 500 de grame si pana la 2 kg.
 
Am ales 3 modele de hamace pregatite sa faca fata aproape oricarei situatii intalnita pe lacurile din Romania. Functie de dotari, acestea pot costa de la 170 de ron si pana la 750 de ron.
 
 
1. Hamacul complet sau The best tent in the world, titulatura acordata de mai multe reviste de specialitate brandului American Hennessy, vine echipat cu plasa de tantari si tenda/acoperis de ploaie. Inovatia si aplicabilitatea in pescuit o ofera accesul in acest hamac. Diferit de modelele clasice in care accesul se face prin lateral, Hamacul Hennessy classic ofera accesul prin partea de jos a acestuia facand facila descaltarea si urcarea in el in cazul in care pescuiti pe o zona cu namol.
 
 
Hamacul Hennessy vine echipat complet (plasa insecte + tenda de ploaie), pretul fiind unul pe masura, aproximativ 750 ron. Exista modele cu fund dublu pentru folosirea izoprenului in perioadele mai reci, sau modele cu care poti merge in siguranta in cele mai dure locatii, acestea ajung pana la 1300 de ron, adica contravaloarea unui cort bun.
 
 
2. Hamacele DD Hammocks sunt facute in Europa momentan, mai precis in Scotia si ofera o buna alternativa pescarilor cu bugete mai reduse, adica in jur de 300 de ron. Tenda/ acoperisul trebuie achizitionata separat, hamacul Frontline fiind echipat cu plasa de insecte, dar si fund dublu – double layer- pentru a putea folosi izoprenul in perioadele reci.
 
 
Materialul de camuflaj sau culorile simple, Green Olive, sunt ideale pentru lacurile noastre si pentru iubitorii produselor cu design camo. Plasa de insecte durabila si impenetrabila o poti ancora deasupra hamacului altfel incat sa creezi mai mult spatiu in interiorul acestuia. La interior gasiti cateva accesorii cum ar fi buzunare sau zone de agatat mici accesorii.
 
 
 
3. Pentru bugete reduse, teste de compatibilitate intre pescar si hamac, sau pur si simplu pentru un accesoriu mic, compact si util pe care il poti avea in trusa tot timpul, va propunem hamacul simplu Pom-Pom produs de o companie romaneasca sub brandul Ihamac. Hamacul Pom-Pom sustine persoane pana la 150 de kilograme are o dimensiune generoasa de 2.7 x 1.5 m, cantareste doar 350 de grame si are volumul unui pachet de nada de 500 de grame. Hamacul este realizat dintr-un material tehnic, rip-stop cu insertii, mai bine cunoscut sub denumirea de panza de parasuta avand o fiabilitate si o durata de viata de cateva sezoane. Culoarea disponibila este Olive green.
 
 
Hamacul este un accesoriu din ce in ce mai folosit la pescuit care poate inlocui cu success cortul, patul si scaunul unui pescar de crap, cel putin pentru partide scurte de pescuit.
 
De la cele mai simple modele care pot deveni si obiect de joaca pe balta sau in parc pentru copii sau sotii si pana la cele mai complicate si compacte cu care poti merge linistit la pescuit in Delta Dunarii , hamacul devine un accesoriu nelipsit din trusa oricarui amator de outdoor, pescuit, sau drumetii.
 
Pentru mai multe modele si solutii de campare ultralight accesati www.ihamac.ro sau facebook.com/ihamac.ro
3 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii