Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Trei lansete ieftine pentru crap

luni, 4 mai 2015
 
 
Cu totii stim cat de multe ne trebuie ca sa avem un echipament de crap cat mai ''intreg'' si sa nu ne trezim pe balta ca nu avem ce ne trebuie la noi. Cele mai importante piese din echipamentul pescarului la crap sunt fara indoiala lansetele si mulinetele. In articolul ce urmeaza o sa va prezint 3 modele de lansete accesibile la pret si numai bune pentru pescuitul de placere, de competitie sau pentru cei care vor sa se apuce de acest sport.
 
Hakuyo MTX 8
 
 
 
Este probabil cea mai cunoscuta si folosita lanseta pentru pescarii care doresc o lanseta rigida si cu care se pot atinge distante mari. Aceasta lanseta are un palmares foarte bun, fiind folosita si in concursurile de casting cu rezultate foarte bune. Are o greutate de 550 de grame, mufarea este pe spigot, vine echipata cu 6 inele Sic, configuratie 50 -12mm, toate inele sunt cu 2 picioare. Mandrina este una de foarte buna calitate, actiunea lansetei este semi-rapida si se incarca bine cu plumb de 110-120 grame. Pentru pescarii care vor sa faca un compromis si sa lase placerea drilului in favoarea distantei este o lanseta care isi merita banii. Pret mediu pe piata 210 lei.
 
FL Strategist 
 
 
 
Este o lanseta care usor, usor isi face loc in preferintele pescarilor romani si conform claumarpescar.ro a fost cea mai vanduta lanseta in anul 2014. Este o lanseta cu un aspect placut datorita blank-ului care este unul slim, imbinarea fiind una pe mufare inversa. Vine echipata cu 6 inele Sic, configuratie 50-14mm, primele 2 inele fiind cu 2 picioare, iar restul cu un singur picior. Mandrina este una Fuji, actiunea lansetei este de una rapida si se incarca cu plumbi cu greutati cuprinse intre 100-110 grame. Cu toate ca este o lanseta cu actiune rapida din cauza blank-ului care este slim o sa va puteti bucura si de dril. Rapot calitate pret foarte bun. Pret mediu pe piata 200-220 lei
 
Shimano Alivio 
 
 
 
Despre produsele firmei Shimano nu putem spune ceva de rau, si aici se incadreaza si lanseta Alivio. Este o lanseta blanda, cu care o sa simtiti placerea drilului, avand o actiune parabolica. Vine echipata cu 6 inele Shimano Hardlite , in configuratie 40-12mm, mandrina este una cu o prindere buna a talpei mulinetei. Imbinarea este pe mufare inversa. Nu este un motiv de ingrijorare configuratia inelelor, chiar daca acestea sunt de marimi mai mici in situatia in care pescuiti cu fire subtiri (0.23/0.25mm). Chiar si cu aceasta lanseta se pot atinge distante mari daca aveti tehnica necesara, dar cu siguranta o sa aveti niste driluri superbe. O lanseta buna pentru cei care vor un produs al unui brand consacrat si sa nu uitam ca producatorul Shimano ofera 3 ani de zile garantie, ceea ce este un lucru foarte bun. Pret mediu pe piata: 310 lei.
 
Madalin Drugea
Buzau 
5 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • luni, 4 mai 2015 17:46

    Alexandru Florin Dinu : Eu as adauga aici si Baracuda Competition. Pret piata 230 lei. Raport calitate pret imbatabil dupa parerea mea. O lanseta foarte buna atat pt aruncari la distanta cat si pt "placerea in drill". Eu pescuiam cu ea la peste 130m.

  • luni, 4 mai 2015 20:49

    Dragos Mardare : Phoenix Sharpshooter 3.9/3.5 lb 2 segmente sunt niste lansete foarte bune, de asemenea; pretul e ceva mai mare: in jur de 350 lei.