Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Trei mulinete ieftine pentru crap

joi, 9 iulie 2015
Atunci cand achizitionam mulinete trebuie sa ne orientam catre acele modele care corespund nevoilor noastre. Astazi va vom prezenta 3 modele de mulinete low-cost, dar care pot face fata oricarei situatii intr-o partida de pescuit de placere.
Ca si pont, va recomand ca intotdeauna cand pescuiti la crap sa aveti frana mulinetei usor slabita, altfel puteti fi surprinsi de crapii mari si exista riscul ca firul d-voastra sa se rupa.
 
Mulineta Okuma Longbow Baitfeeder 6000 6 RUL/100MX060MM
 
 
 
Este o mulinta deosebita echipata cu Baitrunner, frana performanta si galet supradimensionat. Are un design aparte datorat manerului finisat cu lemn. Este una dintre cele mai bine vandute mulinete de la Okuma. Este o mulineta excelenta si pentru pescuitul la Dunare.
Pretul acestei mulinete este de 202,44 lei. 
 
Caracteristici:
  • Rulmenti: 5 Rulmenti de otel + 1 Rulment la galet;
  • Raport recuperare: 4,5:1;
  • Tambur de aluminiu;
  • Tambur de rezerva de grafit;
  • Frana sistemului feeder microreglabila;
  • Manivela finisata cu lemn;
  • Capacitate tambur: 100m fir de 0,60mm sau 270m fir de 0,35mm
Mulineta Banax Helicon 5600NF
 
 
 
Mulineta este recomandată pentru pescuitul la crap, fiind excelentă pentru lansări la distanțe mari – 130 de metri nu mai este o țintă greu de atins. Helicon 5600NF face parte din cea de a 4-a generație de mulinete de la Banax. Întregul concept de construcție și fabricație a fost orientat pentru a crea o mulinetă robustă și rezistentă. Mulineta este echipată cu 6 rulmenți din oțel inoxidabil plasați în punctele esențiale ale angrenajelor. Corpul mulinetei este confecționat din material rezistent și are un design compact și robust. Frâna frontală are un reglaj de finețe. Mulineta este echipată și cu frână de atac, cu reglare poziționată în partea posterioară a mulinetei. Raportul de recuperare este de 4,7:1 .Tamburul este construit din aluminiu tip long-cast cu formă alungită și este prevăzut cu buză subțire, titanizată, două atribute care contribuie la realizarea aruncărilor la mare distanță. Forma tamburului și a buzei acestuia permit derularea ușoară și fără frecare accentuată a firului în timpul lansării. Buza titanizată conferă rezistență sporită permițând folosirea fără probleme a firelor textile.
 
 
Mulineta Banax Helicon 5600NF este echipată cu tambur de rezervă din grafit. Pick-up-ul este supradimensionat pentru a reduce frecarea firului la lansare. Galetul metalic este supradimensionat pentru a reduce frecarea firului la recuperare. Manivela metalică are un design ergonomic și este pliabilă pentru a ușura păstrarea și transportul. Sistemul de prindere cu șurub permite montarea manivelei atât pe partea dreaptă a mulinetei, cât și pe parte stângă a acesteia. Mânerul manivelei este supradimensionat și este confecționat dintr-un material cauciucat cu aderență sporită chiar și atunci când este ud.
Mulineta Banax Helicon 5600NF este o mulinetă de generație nouă, destinată pescuitului la crap, rezistentă, și durabilă, o mulinetă care, datorită concepției de construcție și fabricație permite lanseuri la distanțe mari și un control eficient al capturilor de talie mare în timpul drilului.
Pretul acestei mulinete este de 269 lei. 
 
Mulineta Daiwa Crosscast S 5000
 
 
 
Mulineta Daiwa Crosscast a stabilit un nou standard in raportul calitate-pret beneficiind de componente de calitate la un pret redus. Avand un raport de multiplicare de 5.1:1 cu o recuperare de 108 cm la tura de manivela se incadreaza perfect pentru pescuitul crapului la distanta mare. O alta cracteristica ce o recomanda pentru acest stil de pescuit este conicitatea spre varf a tamburului si felul in care aranjeaza firul.
Pretul acestei mulinete este de 370 lei.
 
Caracteristici 
  • Aluminum spool;
  • Digigear;
  • Twistbuster;
  • Infinite Anti Reverse;
  • T-shape handle knob;
  • Crosswrap;
  • Advanced Locomotive Level wind;
  • Raport de recuperare: 5.1:1;
  • Rapacitate fir: 0,35mm/370m;
  • Greutate: 635 gr.
Fir intins! 
 
Bogdan Popa
4 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.