Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Un scaun de nota 10! Chillzone de la Bat Tackle disponibil in Romania.

joi, 5 ianuarie 2017
bat tackle chillzone
 
Modelul Chillzone de la BAT Tackle a fost lansat in Romania la inceputul acestei luni si este disponibil, in stoc limitat, pe King-Fish.ro.
 
Este un scaun cu o greutate de 6,9 kilograme, de culoare verde, prevazut la interior cu material fleece si o perna foarte confortabila.
 
chillzone bat tackle 
Calitatea superioara a materialelor folosite la fabricarea acestui model de scaun asigura o rezistenta sporita la rupere, limita maxima admisa fiind de 120 de kilograme. 
 
Lungime picioarelor este reglabila, osciland de la  45 la 55 cm. Impachetat, dimensiunile de transport pentru Chillzone sunt de 75 x 70 x 20 cm. Materialul folosit este 100% polyester.
 
chillzone scaun 
Desi poate fi comparat, din punct de vedere al aspectului si al calitatii materialelor folosite, cu scaune premium de la branduri de top, pretul de vanzare este la jumatate fata de alte modele. 
 
Produsul este disponibil pe site-ul King-Fish.ro si beneficiaza de transport gratuit. Intra sa vezi toate detaliile despre acest scaun, precum si pretul foarte atragator. Click aici.
 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.