Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Unde ne cazam in Sulina?

luni, 24 august 2015
Vila Cirex Delta Club este situata in Sulina, in apropiere de plaja Marii Negre (la 5 minute de mers pe jos). In fata vilei este un canal al Dunarii, iar noi am amenajat un ponton ideal pentru pescuit sau acostarea ambarcatiunilor.
 
 
 
Capacitatea acesteia este de 16 persoane, dispunand de 8 camere duble impartite astfel:
- la parter un apartament de 6 camere duble (baie in fiecare camera), foarte spatioase, cu eventualitatea de a amplasa si patuturi suplimentare pentru copii, plus un living generos, bucatarie complet utilata si terasa.
- la etaj un apartament cu 2 camere duble (baie in fiecare camera), living, bucatarie si terasa. In gradina avem gratar, iar la plaja dispunem de chezlonguri si umbrele oferite gratuit clientilor nostri.
 
 
 
 
 
Situat în extremitatea estică a ţării, în punctul de vărsare al braţului Sulina în Marea Neagră, oraşul Sulina se numără printre cele mai pitoreşti din România datorită faptului că are un fluviu care îl străbate: Dunărea. Situat într-o rezevaţie naturală, oraşul este lipsit de surse de poluare şi degradare a mediului. Accesul în oraş se face numai pe calea apei, fie pe Dunare, fie pe Marea Neagră, Sulina nefiind legat direct de reţeaua de drumuri din România. Există două posibilităţi de deplasare cu două tipuri de mijloace de transport: nava rapidă şi nava clasică, o adevarată placere pentru cei indragostiţi de natură.
 
 
 
 
 
Pentru rezervari si preturi vizitati site-ul http://www.cirex-delta-club.ro/ sau apelati nr. de telefon: 0730 588 503
 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.