Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Controale ale Politiei Romane in Delta Dunarii.

vineri, 9 septembrie 2016
Polițiștii Serviciului de Poliţie ,,Delta Dunării” au ridicat 610 kilograme de pește, 3 ambarcaţiuni, 2 motoare de ambarcaţiuni, 78 de unelte de pescuit, în lungime totală de 4.400 de metri, în urma unei acțiuni desfășurate în zona litorală a Mării Negre, a fluviului Dunărea, pe braţele Sfântul Gheorghe şi Chilia, precum şi a lacurilor adiacente.
 
politia romana delta 
 
În perioada 26 august - 2 septembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Poliţie,,Delta Dunării” din cadrul Direcției de Poliție Transporturi – Inspectoratul General al Poliției Române și Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au efectuat verificări şi controale în zona fluviului Dunărea, pe braţele Sfântul Gheorghe şi Sulina, precum şi a lacurilor adiacente.
 
 
În urma acţiunii, au fost constatate 10 infracţiuni, dintre care una de evaziune fiscal și 9 prevăzute de O.U.G. nr. 23/2008 privind pescuitul și acvacultura. Pentru comiterea acestor infracțiuni sunt cercetate 8 persoane.
De asemenea, au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale, în valoare de 79.200 de lei.
 
Totodată, polițiștii au ridicat bunuri în valoare de aproximativ 51.500 de lei, respectiv 610 kg. de peşte, dintre care peste 100 de kg. din specia sturion, 3 ambarcaţiuni, 2 motoare și 2 rezervoare de ambarcaţiuni, 72 de unelte de pescuit, dintre care 15 plase de pescuit tip ohane, din fir textile pentru sturioni, 41 de tip setcă, din plasă monofilament și 16 de tip setcă din fir textile, în lungime totală de 4.400 de metri, 3 pripoane cu 153 de carmace și 3 vintire, confecționate special pentru prinderea țiparilor ( specie de pește strict protejată).
 
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • luni, 12 septembrie 2016 08:02

    Cezar Paunescu : Praf in ochi...zilnic ar trebui sa faca asta pe toate apele din Romania.

  • marți, 13 septembrie 2016 06:57

    valter barbu : Dunarea e plina de ''electricieni'',inca de la intrarea in Romania