Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Escrocheria ''GETZEM'' merge mai departe. Activatorul minune e teapa!

vineri, 27 iulie 2018
"Braconieri din București au prins pește folosind momeală interzisă".
 
nada interzisa e teapa 
 
Daca intri pe site-ul indicat de reclame vei afla ca patru barbati din Bucuresti au fost retinuti pentru braconaj deoarece aveau asupra lor 318 kg de peste. 
 
"Inspectorii piscicoli au fost surprinşi de faptul că bărbaţii reţinuţi nu aveau asupra lor nici o unealtă de braconaj (plase, electroşoc, explozivi, etc.). La întrebarea referitoare la modul în care au reușit să prindă atâta pește, ei au răspuns în glumă: „cu o momeală bună“. Unul dintre inspectori a observat un pachet cu o etichetă străină. Acesta conținea un spray de origine necunoscută."
 
Cica si rapitorii trec pe vegan :)
 
La sfarsitul articolului plin de gogomanii gasiti si lincul unde se poate comanda spray-ul minune, la modicul pret de 149 lei, 50 de ml Fish XXL sau oferta limitata de 169 de lei pentru 100 de ml Dynamite. De precizat este ca acest produs fantoma nu are nicio legatura cu compania celebra  Dynamite Baits din Marea Britanie.
 
nada interzisa e teapa 
 
Interesante sunt comentariile celor care chipurile au cumparat produsul. Acestia au postat chiar si fotografii cu sutele de kilograme prinse. :) Unul e cu platici, altul cu carasi si - cel mai intersant - apare un pescar fericit cu vreo 50 de stiuci intinse pe o musama.
 
nada interzisa e teapa 
Ştefan Oprescu (în urmă cu 9 ore)
"Şi eu sunt un fan al fish xxl. Principalul lucru e să comanzi pe site-ul oficial, ca să nu te alegi cu un fals. Escrocii copiază imediat un produs bun." 
 
Oamenii, de fapt niste roboti care genereaza automat mesaje, spun ca produsul - dat fiind faptul ca este atat de perfomant - va fi interzis, in ideea de a creste comenzile pentru ca oricand momeala poate disparea de pe piata si e bine sa va faceti stocuri.
 
Asa ca atentie pe ce site-uri dati click pentru ca unii escroci umbla cu jumatati de adevar pentru a va pacali si pentru a va face sa scoateti sume mari de bani din buzunar sub aparenta unor stiri false.
Iar nada minune nu exista...
 
Crapmania.ro 
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • luni, 26 august 2019 21:23

    daniel brown : Deci au pozat carasi, platici si stiuci...toti acesti pesti prinsi cu sprayul minune. La cata prostie e in tara asta, in curand vor aparea mistreti, fazani etc rapusi tot cu acelasi spray care, se pare, vindeca si calvitia. Efectele sprayului sunt similare cu acelea ale consumului de capete de peste. Dupa ce il cumperi, devii mai destept.