Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Marin Moraru: "Ne spargea crapul bambina!"

luni, 15 iunie 2015
 
 
Dupa OPERATIUNEA MONSTRUL multa lume ar vrea sa stie daca Marin Moraru a fost pescar.
 
"Am pescuit, da. De atunci am prins această bucurie de a pescui. Şi plecam cu Amza la 4 dimineaţa să ajungem la Dunăre. Şi legam forfacul la lumina farurilor, făceam mămăligă şi o frecam până se făcea ca plastilina, ne uitam cum spărgea crapul bambina. Şi acum mai am scule, dar nu mă mai duc."
 
 
Celebrul actor a vorbit si despre filmarile productiei OPERATIUNEA MONSTRUL, care au durat o luna.
 
"Au fost obositoare, pentru că nu e plăcut să munceşti de la 4 dimineaţa până seara la 8, pe barcă, pe apă, în soare, trăgând duble, trăgând la rame. Faptul că eram cu Cotescu şi cu Caragiu îmi dădea o plăcere deosebită, să trec peste greutăţile astea, pentru că erau prietenii mei. A fost plăcut în Deltă, o lună, zi de zi. Am mâncat zilnic peşte şi iar peşte..."
 
Probabil povestea cu bicicleta galbena nu mai are nevoie de nicio introducere. In copilarie chiar a avut Marin Moraru o bicicleta galbena?
 
"Nu am avut una galbenă, ci una cu aripi nichelate. Era o bicicletă nemţească, a costat 800 de lei. Să ai o asemenea bicicletă într-un cartier cum este Giuleştiul... unde toţi aveau trotinete cu rulmenţi de păcănea asfaltul cu ele. Taică-miu i-a nichelat aripile. Eram foarte mândru de ea. Dar până la urmă am ciocnit-o de un copac şi i s-a îndoit cadrul."
 
 
 
 
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.