Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

VIDEO: Furt surprins de camerele video intr-un magazin de pescuit.

vineri, 25 martie 2016
O femeie este cautata de politie, dupa ce a sustras de pe rafturile unui magazin de pescuit din Bucuresti o mulineta, provocand o paguba de aproximativ 1700 de lei. Hoata, care a profitat de neatentia vanzatorilor, aflati la cativa metri distanta de ea, a fost filmata de camerele de supraveghere montate in magazin.
 
Intamplarea s-a petrecut zilele trecute la magazinul Famous Fishing Brands, situat in B-dul Ghencea din Bucuresti. Falsa clienta s-a plimbat in jur de 20 de minute printre rafturile de pescuit si cand a gasit momentul "oportun" furtului a bagat o mulineta direct in poseta pe care o avea la brat.
 
 
Suspecta a parasit apoi magazinul, iar furtul a fost descoperit abia dupa cateva zeci de minute. Ea nu au fost inca prinsa. Dat fiind faptul ca pe filmare se vede foarte bine chipul infractoarei, politistii spun ca este doar o chestiune de timp pana cand vor da de urma ei.
 
 
Sursa: Claumarpescar 
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Comentarii