Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Doua monturi de sezon de la Cipica

acum 10 ani
Sunt obișnuit să acord o atenție sporită monturilor. Pentru că vreau ca ele să se camufleze cât mai bine pe substrat, atunci când aleg să leg montura rigidă, firul folosit este obligatoriu fluorocarbon, pentru că are proprietatea de a fi aproape invizibil sub apă.
 
Cand vine vorba de monturile combi, alegerea mea în materie de fir este Hydro Link de la RigMarole. De ce? Pentru ca este la bază un fir textil cu o culoare ce se camufleaza bine pe substrat iar rigiditatea lui este dată de miezul de fluorocarbon rigid. Un plus pentru acest fir este faptul că razele soarelui nu se pot reflecta în invelișul lui de PVC. Obisnuiesc să folosesc pasta de plumb pentru a fi sigur că montura va sta lipită de substrat. Faptul că în cazul ambelor monturi folosesc atât vârtej cu anou cât și buclă îmi conferă un grad mai mare de mobilitate și astfel sunt sigur că indiferent de micile obstacole peste care montura mea se va așeza pe fundul apei - pietre sau cocioc să spunem - sunt sanșe reale ca firul să stea perfect lipită pe substrat.
 
Montura 1
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Montura 2
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ciprian Ene
7 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • vineri, 23 august 2013 12:17

    Florin Coacaza : se poate pune si porumb flotant in loc de boilies?

  • vineri, 23 august 2013 17:15

    delete delete : De ce ai pune porumb flotant in loc de boilies? Poti folosi pop-up si in mare parte, te fereste si de carasi sau ciortani...

  • vineri, 18 octombrie 2013 20:20

    victor dutia : unde se gasesc acele caciulite dintre anou si boilies si cum se numesc? firul este unul camasuit ca nu-mi dau seama? multumesc

  • joi, 27 februarie 2014 19:11

    Stanislav Gutu : victor, sunt paiete care se folosesc in industria textilelor. eu am gasit exact din astea transparente la DR7 la cutie de 100 bucati cu 5 lei cred :)