Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

PATRU MONTURI DE BAZA. Episodul 1, legatura combi.

acum 9 ani
 
Legaturile: combi cu fluorocarbon, blow back, stiff si combi cu fir decojit sunt cele patru pe care le consideram importante si de analizat. Mai pe intelesul tuturor, vorbim de montura cu fir moale la carlig si rigida in partea superioara, cea cu anou la firul de par, cea rigida, respectiv montura realizata din fir camasuit si decojit la carlig, aceasta din urma, practic tot una combi.
 
Montura combi cu fluorocarbon are doua mari avantaje. In primul rand este foarte buna pentru aruncarile lungi, deoarece are cele mai mici sanse de incurcare. Apoi, are o mecanica excelenta si avantajul de a beneficia de fir matasos la carlig, prin urmare devenind mai greu de detectat.
 
 
 
Se realizeaza din flouorocarbon in partea de sus si fir textil la carlig. In cele mai multe cazuri, nodul dintre cele doua fire care compun montura este similar cu cel realizat la legarea inaintasului. Zona nodului se poate securiza cu shrink tube.
 
 
 
Pont: dupa ce ati terminat de legat montura, intindeti fluorocarbonul la aburi!
 
Aceasta legatura este recomandata atat pescuitului lansat cat si celui plantat.
 
Crapmania.ro
5 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.