Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Florentin Petre si-a batut recordul la Tancabesti

miercuri, 10 septembrie 2014
Florentin Petre se afla acum la Tancabesti, alaturi de doi vecini ai sai, Gabi si Catalin, la o partida de pescuit la ten.
 
 
In cele doua zile petrecute pe balta au reusit sa captureze 2 pesti si sa scape unul. Fostul dinamovist are insa motive de bucurie: a reusit sa-si doboare recordul la pescuit. A prins un ten ce a cantarit 18 kg, pe care l-a eliberat imediat in apa dupa ce s-a fotografiat cu el.
 
 
 
"M-am bazat mai mult pe porumb cu aroma de miere de salcam si am pescuit cu arc naditor, dupa ten. A fost o partida reusita, alaturi de dragii mei vecini, Gabi si Catalin.", a declarat Florentin Petre pentru Crapmania.ro
 
 
 
Fostul international a postat fotografiile si pe contul sau de facebook, fanii fiind impresionati de captura, comentandu-i: "Piti, trebuia sa il tii vertical ,sa vedem daca e cat tine de inalt :::)))" sau
"Dacà te vede Claudiu Raducan (bloc nottes) zice ca e Sarpele Boa cu Clopotei !!!", dar si multe felicitari pentru frumoasa captura.
8 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • marți, 16 septembrie 2014 22:31

    . romulus : alt fotbalist pescar inrait...ce sa zic, se vede asta

  • marți, 16 septembrie 2014 22:32

    . romulus : hai steaua !