Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Gica Popescu e pescar de crap. Semneaza si tu petitia online pentru gratierea lui

joi, 6 martie 2014
 
 
Pe site-ul petitieonline.com a fost lansată o petiţie pentru graţierea fostului fotbalist Gheorghe Popescu.
 
"Gică Popescu, unul dintre simbolurile fotbalului românesc, nu trebuie să facă închisoare, alături de criminali și violatori! Pentru toate bucuriile aduse milioanelor de români de-a lungul carierei sale impresionante, Gică Popescu merită să i se dea șansa iertării, prin grațiere. Haideți să demonstrăm că ne prețuim valorile! Semnați petiția prin care putem obține grațierea lui Gică Popescu! Pentru că Legea grațierii este destinată unor astfel de cazuri", se precizează în textul petiţiei.
 
Gica Popescu este unul dintre pescarii de crap ai Romaniei. Suntem peste 1 milion. Il putem ajuta. Semneaza si tu petitia. Click aici.
7 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • vineri, 7 martie 2014 09:00

    vladut mateianu : Semnatura voastra este importanta ! Hai sa-l ajutam pe Gica, este de-al nostru ! Sa demonstram ca uniti suntem o forta !

  • vineri, 7 martie 2014 09:22

    marian sandu : NU, niciodata cu infractorii...imi pare rau pentru Gica Poescu, dar ar trebui sa invatam si noi odata ca nimeni nu este mai presus de lege....

  • vineri, 7 martie 2014 10:25

    Simion Bratescu : Eu am semnat petitia, desi nu stiu cat e de al nostru. Nu l-am vazut sa aiba cont aici.

  • vineri, 7 martie 2014 11:12

    Eugen Maglan : De acord cu Marian Sandu

  • vineri, 7 martie 2014 13:27

    Mihai VOICU : Din moment ce reprezenta grupul de interese al celor cu care este acum coleg de celula... subscriu si eu la cele spuse de Marian Sandu.

  • vineri, 7 martie 2014 17:23

    Bogdan Melu : Daca pescar cunoscut este prins braconand pe o incinta privata sau publica si este condamant definitiv si trimis la inchisoare, ar trebui sa initiem un astfel de demers si sa semnam petitii pt eliberarea lui numai pt ca este pescar?

  • vineri, 7 martie 2014 19:48

    gabriel vasile : Reveniti-va fratilor! De ce sa-l scot de la pirnaie? A inpartit cu mine ce a furat? A inpartit cu voi? Sa stea acolo pina ma duc eu sa-l scot... El si ceilalti mafioti ! Sa va spun sincer nu ma asteptam ca un site precum Crapmania, serios dealtfel, sa fraternizeze cu asemenea scursuri. La puscarie!

  • duminică, 9 martie 2014 22:27

    marian popescu : la puscarie nu e numai locul criminalilor si violatorilor Gica Popescu facuse destui bani din sport si alte afaceri. bila NEAGRA crapmania. pacat, ati luat atitudine impotriva unor fapte mai marunte

  • miercuri, 12 martie 2014 13:01

    George Andrei : Gica Popescu a intrat la puscarie pentru infractiunile de evaziune fiscala si spalare de bani nu pentru ca este mare pescar sau pentru golurile pe care le-a inscris in timpul carierei sale de sportiv, sa nu incurcam lucrurile.. iar treaba cu petitia mi se pare un tupeu maxim, acum zic sa facem cate o petitie pentru fiecare infractor din puscarii, sigur au facut la viata lor si ceva bun, ne putem lega de aceste fapte si ii scoatem pe toti ! oare pe Giovani B. nu-l vrea nimeni afara?!