ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
Avatar utilizator
cornelserbu
Veteran
Mesaje: 4167
Membru din: Dum Oct 16, 2005 19:01
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:a mea? a fost vreodata problema mea cand te retragi tu?

hai sa ne vedem fiecare de ale lui...
bai baiatule, o tii leandra...tu nu vezi ca nu te mai vrea nimeni, nici macar popescu... despre retragerea ta vorbeam ,frumuselule, pe care o astepta toata pescarimea de pe la noi...s-a saturat lumea de arogante si aranjamente facute dupa interese si afinitati, capisci ???
Cornel Serbu
Friends Carp Team

bogdan5
pescar de competitie
Mesaje: 1020
Membru din: Vin Iun 20, 2014 18:02
Puncte: 0
Localitate: 44°26′7″N 26°6′10″E

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de bogdan5 »

despre retragerea ta vorbeam ,frumuselule,
Munca de sisif, carati apa cu ciurul dl. Cornel...
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

Avatar utilizator
cornelserbu
Veteran
Mesaje: 4167
Membru din: Dum Oct 16, 2005 19:01
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de cornelserbu »

bogdan5 scrie:
despre retragerea ta vorbeam ,frumuselule,
Munca de sisif, carati apa cu ciurul dl. Cornel...
incercarea moarte n-are !
pana una alta, a tinut popescu mana sub sita si incepe sa se umple paharul :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Avatar utilizator
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Mesaje: 18915
Membru din: Sâm Ian 08, 2005 20:23
Puncte: 0
Localitate: BUCURESTI
Contact:

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de Vladut Mateianu »

Val scrie:
Vladut Mateianu scrie:Oare merita ca ptr un prost fomist sa ne certam intre noi ? Eu cred ca nu si ar trebui sa facem front comun sa scapam de cancerul de alba....
Hopa ..erai si tu printre aia 4 -5 la care sifona Cristi corepondentza ? Ca te bagam la grup imediat ... Ar fi deja un grup nobil ... Uite cum vin pasarile la cuib , dupa atitat si atita zbatare ....
Cred ca ma confunzi....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Val
Pescar de competitie
Mesaje: 2278
Membru din: Mie Mai 05, 2010 20:49

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de Val »

@vladut

am zis poate .... eu stiu ? ... Cristi stie mai bine cui sifona discutiile noastre in trei si care e lista aia scurta cu care mai alimenta el piata de zvonuri ..sau cu cei care erau informati de demersurile facute ....
In trei sau vreo cinci ca sa fim statistici corecti , nu am reusit , dar macar ne-am implicat ....asta e concluzia . De scuipat au ramas doar doi ...ca in Agatha Christie ...Zece negrii mititei ... :lol: :lol: :lol: :lol:

Avatar utilizator
Cristi Y
pescar de competitie
Mesaje: 2597
Membru din: Mar Ian 11, 2005 22:33

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de Cristi Y »

Val scrie:Cristi stie mai bine cui sifona discutiile noastre in trei si care e lista aia scurta cu care mai alimenta el piata de zvonuri .
astept sa postezi mesajele care sa demonstreze ca am cooperat cu voi in actiunile pro popescu , eu am gasit si salvat tot dialogul pe FB . incepand din 25 ianuarie a inceput povestea , incepi invariabil de fiecare data cu " stii ce a mai facut popescu ? "

chiar si la emisiune la Tibi , cand am fost in Ianuarie , ai intrat in direct si ti-ai exprimat dezaprobarea fata de faptul ca nu reusesti sa ma aduci pe aceeasi frecventa cu voi , a ramas inregistrat

incepand din 21 ianuarie , exista pe FB ( salvat ) in fiecare saptamana cel putin 2 replici contradictorii intre noi la subiectul federatie-popescu

pai atat de " catar" , vorba lui av :lol: am fost in colaborarea cu voi pro-federatie ??

in fine , daca vrei sa-ti justifici afirmatiile , afiseaza toate ( cele doua ) documente care mi le-ai trimis si comentariile mele , daca nu , ti-a esuat lamentabil inca o tentativa josnica de a ma denigra
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Val
Pescar de competitie
Mesaje: 2278
Membru din: Mie Mai 05, 2010 20:49

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de Val »

Din scrisoarea dumneavoastră din data de 5 februarie 2014 pe care am primit-o, în urma înțelegerii dintre cele trei părți interesate de organizarea acestui eveniment sportiv oficial, am reținut că dreptul de organizare al Campionatului Mondial de Crap 2014 a fost atribuit României, nu AGVPSR.



Acum, dumneavoastra ne solicitati oficializarea AGVPS-ului ca organizator al CM 2014 si mentinerea unui canal de comunicatie cu CIPS-ul prin AGVPSR, referitor la CM.
Pentru desfasurarea Cm2014 in conditii optime si in acord cu legislatia romaneasca, noi am semnat protocolul tripartit de colaborare prin care am stipulat ca vom participa la acest eveniment in limita drepturilor prevazute de lege si de propriile statute.



Suntem surprinși de poziția dumneavostră fermă de a recunoaște un drept al unei persoane juridice pe care propria sa țară nu i-l recunoaște.
Situația cu dreptul de reprezentare al pescuitului sportiv din România v-a fost comunicată oficial, asupra calității de reprezentant legal al pescuitului sportiv din România neamaifiind dubii, intrucât documentele prezentate CIPS sunt documente oficiale privind Federația Română de Pescuit Sportiv emise de statul roman, singurul abilitat atât de legea internă, cât si de statutul CIPS, art. 4 (4) să desemneze reprezentatul la acest organism sportiv.

AGVPSR nu este o federatie sportiva recunoscuta de statul roman si nu are drept de reprezentare al pescuitului sportiv pe teritoriul Romaniei si la competitiile externe. In conformitate cu art.6.c. din Statul CIPS, AGVPS este in afara statului CIPS.

Federația Română de Pescuit Sportiv a notificat acest lucru CIPS în anul 2013, și a solicitat constatarea dreptului de reprezentare al României al său, depunând în acest sens Autorizația emisă de Ministerul Tineretului și Sportului nr. 1141/2013, ca act doveditor al acestei stări de fapt.



Solicitarea dumneavoastră adresată federației pentru a recunoaște calitatea oficială de organizator a AGVPSR nu este posibil a fi realizată, întrucât acest drept aparține autorităților statului roman, stat ce are recunoscut pescuitul sportiv ca ramură de sport. In situația de față corect din punctul nostru de vedere ar fi fost să solicitați AGVPSR să dovedească dreptul de organizare al acestui eveniment sportiv pe teritoriul României, printr-un document oficial, întrucât legea românească prevede autorizarea acestor evenimente înainte de a începe negocierile de acordare a dreptului de organizare.



Ori, legea românească prevede explicit faptul că toate competițiile oficiale ce se desfășoară pe teritoriul național, se autorizează de Ministerul Tineretului și Sportului, la cererea Federației Române de Pescuit Sportiv. Orice persoană juridică de drept privat care organizează astfel de competiții, fără a avea autorizațiile impuse de lege, comite o ilegalitate și este supusă dizolvării pe cale judecătorească, în conformitate cu legea care reglementează statutul juridic al persoanelor de drept privat. În această situație se află AGVPSR, care este în procedură de dizolvare pentru că a organizat CMC 2012 din România, fără a fi autorizată în acest sens.



Dacă Congresul CIPS constată această stare de fapt și anume că AGVPSR și-a pierdut calitatea de membru al acestui organism sportiv sau dacă instanțele românești dispun dizolvarea AGVPSR, FIPS ar fi într-o situație dificilă acordând drept de organizare unui organism care nu are drept de organizare al unei competiții oficiale în propria sa țară. In acest sens FRPS a încheiat Intelegerea cu AGVPSR și RIG SERVICE pentru a putea autoriza acest eveniment care a fost apreciat în urmă cu 2 ani de toți participanții, pentru calitatea serviciilor.



Un aspect pe care va trebui să-l aveți în vedere este faptul că, prin pozitia dumneavoastră de a recunoaște un organism pe care țara sa nu-l recunoaste, puneți sportivii români, care la rândul lor nu pot reprezenta România fără a fi autorizați, în situația de a nu-și putea reprezenta propria țară, fără a intra sub incidența Codului Penal, prin uzurparea de calități oficiale.

Am acceptat intelegerea cu AGVPSR si RIG SERVICE pentru realizarea unui Campionat Mondial de Crap in Romania, dar nu putem sa incalcam propriile statute sau legile romanesti. Ca parte a acestei intelegeri am obtinut de la MTS avizul favorabil desfasurarii CM-ul in Romania, aviz transmis si la FIPSed. In acest aviz, organizator oficial al CM Crap Romania 2014 este FRPS.
In concluzie, suntem dispusi sa respectam ad literam Protocolul Tripartit.





CVM Logistic International SRL
depozit Romania - str Pictor G.D. Mirea nr 14 sector 1 Bucuresti
0040 720 331122 (RO)

Subliniate sunt comentarii si propuneri de fraza pentru documentul postat mai devreme .... chestii pe care le comunicam ... prin e-mail ...
Ceea ce nu intelegi tu este ca nu am spus ca ai fost pro Popescu ci ai fost in echipa cu noi , PRO mentinere CM aici in Romania , in conditiile date cu Popescu si FRPS jucator .
Nu ne-a iesit ...iar campania de denigrare ...nu exista ...exista doar documente .
De data asta am editat semnatura ...cu date personale .

Nu mai continui ...ca nu are rost ...ce s-a intels s-a inteles , ce nu ...nu .... Nu e treaba mea sa te scot alb si nepatat !
De fapt ce rost are sa postez la nesfarsit niste documente pina la urma private , cind tu singur ai scris si recunoscut public ca ai fost informat permanent de noi in demersurile facute pentru CM , care aveau legatura cu cele 3 entitati... FRPS , AGVPS si mai putin Corbu ... ca acolo nu stiam nici noi in ce ape se scalda ...
Nu am scris niciodata ca l-ai ajutat pe Popescu ci doar ca ne sfatuiam permanent cum sa facem sa trecem peste ambitiile lui Popescu si AGVPS , ca sa iasa bine si CM-ul sa fie aici . Ca pina la urma de aia ne-ai injurat pe unde ne-ai prins ...ca am sabotat CM-ul . Ei bine spun ca l-ai sabotat si tu in aceeasi masura .... pentru ca stiai demersurile facute ....si daca nu erai de acord trebuai sa zici atunci ... sau sa taci pentru totdeauna , atunci cind CM-ul s-a dus in cap . Ca nu era vina noastra . Si aici te includ si pe tine , ca sa raminem in echipa ....

Avatar utilizator
andrei vladeanu
Veteran
Mesaje: 5808
Membru din: Lun Ian 10, 2005 11:10
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de andrei vladeanu »

Vladut Mateianu scrie:Oare merita ca ptr un prost fomist sa ne certam intre noi ? Eu cred ca nu si ar trebui sa facem front comun sa scapam de cancerul de alba....
Desigur ca nu merita, Vladut.

In ce consta "frontul comun"? In injuraturi concertate pe forum?

Si care sa fie obiectivul dupa ce am scapat de "cancer"? Ghemuirea comuna a puilor de closca sub "aripa" protectoare?

Asta e o problema cu adevarat importanta din punctul meu de vedere. Restul e can-can de forum...
The One Team

Avatar utilizator
cornelserbu
Veteran
Mesaje: 4167
Membru din: Dum Oct 16, 2005 19:01
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de cornelserbu »

Val scrie:Din scrisoarea dumneavoastră din data de 5 februarie 2014 pe care am primit-o, în urma înțelegerii dintre cele trei părți interesate de organizarea acestui eveniment sportiv oficial, am reținut că dreptul de organizare al Campionatului Mondial de Crap 2014 a fost atribuit României, nu AGVPSR.



Acum, dumneavoastra ne solicitati oficializarea AGVPS-ului ca organizator al CM 2014 si mentinerea unui canal de comunicatie cu CIPS-ul prin AGVPSR, referitor la CM.
Pentru desfasurarea Cm2014 in conditii optime si in acord cu legislatia romaneasca, noi am semnat protocolul tripartit de colaborare prin care am stipulat ca vom participa la acest eveniment in limita drepturilor prevazute de lege si de propriile statute.



Suntem surprinși de poziția dumneavostră fermă de a recunoaște un drept al unei persoane juridice pe care propria sa țară nu i-l recunoaște.
Situația cu dreptul de reprezentare al pescuitului sportiv din România v-a fost comunicată oficial, asupra calității de reprezentant legal al pescuitului sportiv din România neamaifiind dubii, intrucât documentele prezentate CIPS sunt documente oficiale privind Federația Română de Pescuit Sportiv emise de statul roman, singurul abilitat atât de legea internă, cât si de statutul CIPS, art. 4 (4) să desemneze reprezentatul la acest organism sportiv.

AGVPSR nu este o federatie sportiva recunoscuta de statul roman si nu are drept de reprezentare al pescuitului sportiv pe teritoriul Romaniei si la competitiile externe. In conformitate cu art.6.c. din Statul CIPS, AGVPS este in afara statului CIPS.

Federația Română de Pescuit Sportiv a notificat acest lucru CIPS în anul 2013, și a solicitat constatarea dreptului de reprezentare al României al său, depunând în acest sens Autorizația emisă de Ministerul Tineretului și Sportului nr. 1141/2013, ca act doveditor al acestei stări de fapt.



Solicitarea dumneavoastră adresată federației pentru a recunoaște calitatea oficială de organizator a AGVPSR nu este posibil a fi realizată, întrucât acest drept aparține autorităților statului roman, stat ce are recunoscut pescuitul sportiv ca ramură de sport. In situația de față corect din punctul nostru de vedere ar fi fost să solicitați AGVPSR să dovedească dreptul de organizare al acestui eveniment sportiv pe teritoriul României, printr-un document oficial, întrucât legea românească prevede autorizarea acestor evenimente înainte de a începe negocierile de acordare a dreptului de organizare.



Ori, legea românească prevede explicit faptul că toate competițiile oficiale ce se desfășoară pe teritoriul național, se autorizează de Ministerul Tineretului și Sportului, la cererea Federației Române de Pescuit Sportiv. Orice persoană juridică de drept privat care organizează astfel de competiții, fără a avea autorizațiile impuse de lege, comite o ilegalitate și este supusă dizolvării pe cale judecătorească, în conformitate cu legea care reglementează statutul juridic al persoanelor de drept privat. În această situație se află AGVPSR, care este în procedură de dizolvare pentru că a organizat CMC 2012 din România, fără a fi autorizată în acest sens.



Dacă Congresul CIPS constată această stare de fapt și anume că AGVPSR și-a pierdut calitatea de membru al acestui organism sportiv sau dacă instanțele românești dispun dizolvarea AGVPSR, FIPS ar fi într-o situație dificilă acordând drept de organizare unui organism care nu are drept de organizare al unei competiții oficiale în propria sa țară. In acest sens FRPS a încheiat Intelegerea cu AGVPSR și RIG SERVICE pentru a putea autoriza acest eveniment care a fost apreciat în urmă cu 2 ani de toți participanții, pentru calitatea serviciilor.



Un aspect pe care va trebui să-l aveți în vedere este faptul că, prin pozitia dumneavoastră de a recunoaște un organism pe care țara sa nu-l recunoaste, puneți sportivii români, care la rândul lor nu pot reprezenta România fără a fi autorizați, în situația de a nu-și putea reprezenta propria țară, fără a intra sub incidența Codului Penal, prin uzurparea de calități oficiale.

Am acceptat intelegerea cu AGVPSR si RIG SERVICE pentru realizarea unui Campionat Mondial de Crap in Romania, dar nu putem sa incalcam propriile statute sau legile romanesti. Ca parte a acestei intelegeri am obtinut de la MTS avizul favorabil desfasurarii CM-ul in Romania, aviz transmis si la FIPSed. In acest aviz, organizator oficial al CM Crap Romania 2014 este FRPS.
In concluzie, suntem dispusi sa respectam ad literam Protocolul Tripartit.





CVM Logistic International SRL
depozit Romania - str Pictor G.D. Mirea nr 14 sector 1 Bucuresti
0040 720 331122 (RO)

Subliniate sunt comentarii si propuneri de fraza pentru documentul postat mai devreme .... chestii pe care le comunicam ... prin e-mail ...
Ceea ce nu intelegi tu este ca nu am spus ca ai fost pro Popescu ci ai fost in echipa cu noi , PRO mentinere CM aici in Romania , in conditiile date cu Popescu si FRPS jucator .
Nu ne-a iesit ...iar campania de denigrare ...nu exista ...exista doar documente .
De data asta am editat semnatura ...cu date personale .

Nu mai continui ...ca nu are rost ...ce s-a intels s-a inteles , ce nu ...nu .... Nu e treaba mea sa te scot alb si nepatat !
De fapt ce rost are sa postez la nesfarsit niste documente pina la urma private , cind tu singur ai scris si recunoscut public ca ai fost informat permanent de noi in demersurile facute pentru CM , care aveau legatura cu cele 3 entitati... FRPS , AGVPS si mai putin Corbu ... ca acolo nu stiam nici noi in ce ape se scalda ...
Nu am scris niciodata ca l-ai ajutat pe Popescu ci doar ca ne sfatuiam permanent cum sa facem sa trecem peste ambitiile lui Popescu si AGVPS , ca sa iasa bine si CM-ul sa fie aici . Ca pina la urma de aia ne-ai injurat pe unde ne-ai prins ...ca am sabotat CM-ul . Ei bine spun ca l-ai sabotat si tu in aceeasi masura .... pentru ca stiai demersurile facute ....si daca nu erai de acord trebuai sa zici atunci ... sau sa taci pentru totdeauna , atunci cind CM-ul s-a dus in cap . Ca nu era vina noastra . Si aici te includ si pe tine , ca sa raminem in echipa ....
oleee, ole, ole, oleee, federaaaatia nu mai eee !!!!!!! sic !
impreuna cu toate ineptiile scrise mai sus :oops:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Stefan Popescu
pescar de competitie
Mesaje: 1786
Membru din: Joi Iun 07, 2012 12:14

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de Stefan Popescu »

...fara arogante...ceva constructiv din partea dumneavoastra va rog....si la obiect

Maxx

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”