Sambata.
- Dimineata. Omleta cu branza, rosii,ceapa.
-Pranz. Bors de pui la ceaun si varza calita de porc la ceaun.
-Seara. Pulpe de pui la gratar cu piureu si salata de varza.
Duminica.
-Dimineata. Omleta cu branza, rosii si ceapa.
Pret meniu :2 persoane. 130 lei
Pret meniu :3 persoane. 200 lei
Meniul se achita la domnul George Mihaila pe balta .
5. Numarul minim de saci pe care trebuie sa-l aiba o echipa este de 20. Sacii de pastrare trebuie sa fie model mare. Pestii peste 3 kg se pastreaza cate unul in fiecare sac ,pestii sub 3 kg se pastreaza cate 5 maxim in sac ( Avertisment )
16. Nadirea grea este permisa numai intre orele 12-16 .. Nadirea grea inseamna aruncarea in apa a oricarei nade cu diametrul mai mare de 30 ** sau folosirea rachetei de nadit, a catapultei si a cupei de nadire.
17. Se poate pescui cu plumb fix, arc momitor ,pierdut sau in–line.
18. Se poate pescui cu orice mai putin nada vie (ELIMINARE).
22.NOAPTEA se permite iesirea din stand dar numai cu lumina de cap aprinsa (AVERTISMENT)