CUPA ALEXANDRIEI LA CRAP EDITIA III 11-14 IUNIE 2015

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: Ivan Petre Paul, odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
mihaih
Partener Crapmania.ro
Mesaje: 112
Membru din: Mar Mar 25, 2014 8:29

CUPA ALEXANDRIEI LA CRAP EDITIA III 11-14 IUNIE 2015

Mesaj de mihaih »

CUPA ALEXANDRIEI LA CRAP
EDITIA A III-A, BALTA LAZAR – ALEXANDRIA

11 IUNIE – 14 IUNIE 2015 (72 ORE)
ORGANIZATOR : PRIMARIA MUN. ALEXANDRIA

LOCURI DISPONIBILE : 20 de locuri
Concursul se v-a tine pe balta LAZAR – Alexandria, jud. Teleorman
Concursul incepe joi, 11 IUNIE la ora 13.00 si se termina duminica, 15 IUNIE la ora 13.00. Daca o echipa inteapa un peste in ultimele minute are la dispozitie 15 minute dupa ora 13.00 sa-l scoata.
Adunarea pe balta joi, 11 IUNIE, la ora 9.30, tragerea la sorti la ora 10.30. Daca o echipa intarzie, un arbitru va trage la sorti pentru aceasta.
La ora 13 incepe sondarea, nadirea si pescuitul efectiv.
Festivitatea de premiere duminica 14 IUNIE la ora 14.30.
La terminarea concursului, masa festiva oferita de organizatori.

Taxa: 300 LEI de echipa ,va trebui achitata pina la data de 01.06.2015.
Plata taxei garanteaza locul pentru concurs.
Taxa se va achita in contul RO44TREZ60621160250xxxxx deschis la Trezoreria Alexandria sau la sediul Primariei mun. Alexandria.
Relatii la tel. : 0744627650

Echipele vor fi formate din max.3 pescari cu drepturi depline.
Se va intocmi un singur clasament bazat pe CANTITATE. In caz de egalitate, cistiga echipa cu cel mai mare peste prins din totalul general.
Se premiaza locul I , II , III la general si Captura Competitiei.
Pestele declarat captura competitiei nu intra in totalul general, echipa hotarind daca intra la captura sau la totalul general.
Se puncteaza urmatorele specii : crap comun, crap oglinda si amurul de la 1,5 kg.
Se vor face 2 trageri la sorti : una pentru nr. de ordine si una pentru nr. stand.
4 premii :
Locul I – 2000 lei
Locul II – 1500 lei
Locul III – 1000 lei
CAPTURA ---1000 lei
Premiile se cumuleaza.Se cumuleaza captura cu oricare premiu.
Cele 4 echipe premiate vor primi cupe, medalii si diplome pentru fiecare membru al echipei. Toti participantii vor primi medalii si diplome.
Cine doreste, poate sa inchirieze una din casutele existente, pe perioada concursului.
Concursul se va desfasura indiferent de nr. de echipe inscrise, valoarea premiilor raminind aceeasi !

REGULAMENT

I. CONDITII DE PESCUIT
A. Se pescuieste cu 4 lansete de echipa. Se pot tine în stand mai multe lansete de rezerva gata de atac, încarcate, dar separat de celelalte 4 (ELIMINARE)
B. Se pot folosi la cirlig : boilesuri, pelete, porumb, porumb expandat, puffi, plastice. Nu este permisa folosirea momelilor vii (ELIMINARE).
C. Este permisa folosirea momitorului. Se poate pescui cu plumb de orice forma, dar sa fie de minim 50 de grame.
D. Se poate pune pasta sau nada pe plumb sau momitor.
E. Pescuitul se face cu un singur cârlig pe montura. Este OBLIGATORIU pescuitul cu fir atasat cârligului. Este OBLIGATORIE folosirea monturilor care sa permita eliberarea crapilor în caz de ruptura ( montura culisanta sau cu plumb pierdut) (ELIMINARE). Este strict interzis pescuitul la “BOMBA” sau cu mai mult de 1 cirlig (ELIMINARE).
F. Se pescuieste doar în fata standului, locul de pescuit fiind balizat si se pot folosi max. 2 markere, eventual luminoase.
G. Este interzis pescuitul in afara standului.
H. Echipele sunt OBLIGATE sa fie dotate cu saci de crap (minim10) , saltea de primire de marime mare si spray pentru tratarea crapilor. Concurentii trebuie sa manevreze cu grija crapii pe mal pentru a evita ranirea sau moartea acestora.
I. Se poate intra în apa pina la genunchi la scoaterea pestelui sau pentru a lega pestii la apa mai adânca, în caz de canicula.
J. Concurentii nu au voie sa faca scandal si sa deranjeze vecinii de stand (ELIMINARE) . Se pot primi vizite pâna la ora 20.

II . NADIREA
A. Folosirea nazii de origine animala ( vie ) este STRICT INTERZISA (ELIMINARE).
B. Este permisa numai nadirea manuala. Se pot folosi bastonul de nadire ( cobra ), cupa de nadire, catapulta, prastia, prastia tip tripod, racheta de nadire si accesoriile PVA ( fire, pungi, saci solubili ). Este INTERZISA folosirea sonarului si a barcii de nadit (ELIMINARE).
C. Este INTERZISA nadirea grea (diametrul de peste 3 cm ) de la ora 19 :00 pâna la ora 07 :00 ( în intervalul acesta este permisa doar nadirea cu cobra ). Se acorda avertisment pentru nerespectarea acestei reguli. La doua avertismente se aplica depunctarea cu 20 kg.
D. Porumbul pentru nadit trebuie sa fie obligatoriu fiert.
E. NADIREA ESTE PERMISA NUMAI PINA LA LIMITA BALIZELOR, DEPASIREA LIMITEI ESTE STRICT INTERZISA ,CEI CARE VOR INCALCA REGULA VOR FI SANCTIONATI CU AVERTISMENT,LA A DOUA ABATERE SE VA PROCEDA LA DIMINUAREA CANTITATII CU 10 KG,PENTRU FIECARE DEPASIRE VOITA A LIMITEI

III . CÂNTARIREA
A. Se puncteaza crapul comun, oglinda, amurul MAI MARE DE 1,5 kg.
B. La fiecare cântarire participa si semneaza in dreptul fiecarei rubrici arbitrii.
C. Cântarirea se face de 2 ori pe zi, iar semnaturile se fac în dreptul fiecarei cântariri. La cintarire va fi prezent obligatoriu un membru al unei echipe vecine, care va semna pentru confirmarea corectitudinii cintatiri. Într-un sac mare se pot pastra 2 crapi de pâna la 2 kg , sau un singur crap de peste 2 kg.
D. Se pot chema arbitrii pentru cântarire suplimentara daca un exemplar are peste 10 kg. În cazul capturarii amurilor, concurentii vor solicita imediat cântarirea de catre arbitrii a acestora.
E. Este OBLIGATORIE pastrarea crapilor în conditii cât mai bune în saci. Daca o echipa prezinta la cântarire un crap mort aceasta v va fi depunctata cu 20 kg . La a doua abatere echipa va fi eliminata din concurs. Crapii se pot pastra în afara standului acolo unde situatia impune, sunt posibilitati, si cu acordul arbitrului. Echipele sunt OBLIGATE sa cântareasca toti crapii prinsi. NU este voie sa se retina pestii în sac decât pâna la primul cântar oficial.
G. Arbitrii sunt obligati sa aplice regulamentul, sa se autosesizeze când este cazul si sa noteze avertismentele pe foaia de arbitraj ( altfel avertismentul nu este valabil).
H. Daca vor interveni alte probleme care nu sunt trecute în acest regulament, se va lua o hotarâre împreuna cu reprezentantii organizatorilor si a arbitrilor în decurs de o ora de la semnalarea problemei.
I. Contestatiile pot fi aduse la cunostiinta arbitrului principal DOAR in scris si in cel mult o ora de la consumarea faptei, aceasta in cazul in care arbitrul nu se autosesizeaza..

IV. ALTE PRECIZARI
A. Standurile sunt marcate terestru, iar sectorul pe apa, de regula, balizat. Echipamentul trebuie montat în totalitate în interiorul standurilor. Masinile vor sta în locurile stabilite de organizatori. Nu este permisa circulatia pe timpul concursului cu autoturismele. Este INTERZISA iluminarea standului pe timpul noptii cu exceptia luminii de cap si a luminii de cort. Facutul focului în stand se face numai sub supraveghere din partea membrilor echipei si cu masuri de prevenire a incendiilor. Este INTERZIS sa se faca focul pe timp de noapte. Fumatorii sa fie atenti la probleme de prevenire a incendiilor. Parasirea standului se face în situatiile si conform precizarilor organizatorilor.
B. Este INTERZIS scaldatul în lac.
C. Asistenta medicala se face prin grija fiecarei echipe. La arbitrii se vor gasi unele materiale medicale : pansamente, fese, spirt, vata etc.dar strict numai pentru primul ajutor.
D. În caz de forta majora, concursul se poate reprograma, întrerupe sau declara câstigator cel care a prins cel mai mult peste sau captura, daca au trecut mai mult de 48 de ore de la începerea concursului. Daca nu au trecut 48 de ore, concursul se poate întrerupe si reprograma, dar la reluare concurentii îsi pastreaza locurile initiale. Concursul reprogramat reîncepe din minutul 1, netinîndu-se cont de pestii care s-au prins în etapa anterioara.
E. Concurentii sunt rugati sa lase standul în perfecta stare de curatenie la final, fara coji de seminte, chistocuri de tigari sau alte urme ale « civilizatiei ».
F. Inainte de inceperea concursului, arbitrii vor verifica prezenta saltelei de receptie, a minciocului ecologic, a celor 10 saci obligatorii, a saltelei de primire, a spray-ului dezifectant precum si a monturilor care sa permita eliberarea rapida a crapului in caz de ruptura. Echipele care nu detin echipamentul corespunzator vor incepe concursul mai tarziu, cand vor remedia situatia.
La incheierea concursului, arbitrii verifica starea de curatenie a standurilor.
G. Retragerea ( parasirea ) concursului – conform precizarilor arbitrului de comun acord cu organizatorii.

PRIN PLATA TAXEI DE CONCURS PARTICIPANTII SUNT DE ACORD CU REGULAMENTUL.

Avatar utilizator
roana
Mesaje: 116
Membru din: Mar Feb 04, 2014 22:46
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Re: CUPA ALEXANDRIEI LA CRAP EDITIA III 11-14 IUNIE 2015

Mesaj de roana »

Roana Cosmin
Born to Fish, Forced to Work !

guta nicolae
Mesaje: 28
Membru din: Lun Oct 28, 2013 20:40

Re: CUPA ALEXANDRIEI LA CRAP EDITIA III 11-14 IUNIE 2015

Mesaj de guta nicolae »

guta nicolae +parteneri

dany30
Mesaje: 250
Membru din: Sâm Dec 17, 2011 20:41
Puncte: 0
Localitate: bucuresti

Re: CUPA ALEXANDRIEI LA CRAP EDITIA III 11-14 IUNIE 2015

Mesaj de dany30 »

Marius Daniel Banu + parteneri

laur ion
Mesaje: 20
Membru din: Joi Mai 12, 2011 22:33

Re: CUPA ALEXANDRIEI LA CRAP EDITIA III 11-14 IUNIE 2015

Mesaj de laur ion »

Laurentiu Ion

mihaih
Partener Crapmania.ro
Mesaje: 112
Membru din: Mar Mar 25, 2014 8:29

Re: CUPA ALEXANDRIEI LA CRAP EDITIA III 11-14 IUNIE 2015

Mesaj de mihaih »

1. Roana Cosmin
2. Guta nicolae +parteneri
3. Marius Daniel Banu + parteneri
4. Laurentiu Ion

florian
Mesaje: 832
Membru din: Mar Feb 26, 2008 18:48
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Re: CUPA ALEXANDRIEI LA CRAP EDITIA III 11-14 IUNIE 2015

Mesaj de florian »

Florian Serban

Avatar utilizator
viper28
Mesaje: 893
Membru din: Vin Noi 23, 2012 0:52
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Re: CUPA ALEXANDRIEI LA CRAP EDITIA III 11-14 IUNIE 2015

Mesaj de viper28 »

Dream Team PPT - Catalin Serban + Stefan Gontaru

Avatar utilizator
oltic
Mesaje: 462
Membru din: Lun Mai 05, 2014 15:38
Puncte: 0
Localitate: BUCURESTI

Re: CUPA ALEXANDRIEI LA CRAP EDITIA III 11-14 IUNIE 2015

Mesaj de oltic »

Olteanu Iulian(user oltic)

Avatar utilizator
alex_mihai01
Mesaje: 510
Membru din: Sâm Noi 20, 2010 12:23
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

CUPA ALEXANDRIEI LA CRAP EDITIA III 11-14 IUNIE 2015

Mesaj de alex_mihai01 »

D@M Carp Team-
Mihai Alexandrescu,Dan Dedu


Sent from my iPhone using Tapatalk
Apreciati tot ce aveti,niciodata nu se stie cand se termina totul...!!!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”