Vineri seara ora 16-18 Gulas a la' Vladut Mateianu ,muraturi , paine
Mic dejun sambata dimineata ora 7-9 - omleta ,branza, ceapa , sunca , salam , paine
Pranz sambata 12-14 - ciocanele de pui la ceaun cu cartofi prajiti si mujdei , ciorba de potroace acrita cu zeama de varza , ardei iute , paine
Mic dejun duminica dimineata ora7-9 omleta ,branza, ceapa , sunca , salam , paine
Pret 70 lei persoana
Vineri festivitate de deschidere tuica, branza , ceapa , sunca , masline , salam, hamsie prajita , paine
Sambata seara Pomana Porcului cu mamaliguta si muraturi
Duminica festivitate premiere berbecut la protap si ciorba de potroace , ardei iute , paine.
Va rugam sa anuntati din timp cate meniuri doriti de echipa,ptr a se activa bucatarii trebuie minimum 20 de meniuri !
Bucatar sef : Tony Comsa
Bucatar si mai sef : Vladut Mateianu
Vineri seara ora 16-18 Gulas a la' Vladut Mateianu ,muraturi , paine
Mic dejun sambata dimineata ora 7-9 - omleta ,branza, ceapa , sunca , salam , paine
Pranz sambata 12-14 - ciocanele de pui la ceaun cu cartofi prajiti si mujdei , ciorba de potroace acrita cu zeama de varza , ardei iute , paine
Mic dejun duminica dimineata ora7-9 omleta ,branza, ceapa , sunca , salam , paine
Pret 70 lei persoana
Vineri festivitate de deschidere tuica, branza , ceapa , sunca , masline , salam, hamsie prajita , paine
Sambata seara Pomana Porcului cu mamaliguta si muraturi
Duminica festivitate premiere berbecut la protap si ciorba de potroace , ardei iute , paine.
Va rugam sa anuntati din timp cate meniuri doriti de echipa,ptr a se activa bucatarii trebuie minimum 20 de meniuri !
Bucatar sef : Tony Comsa
Bucatar si mai sef : Vladut Mateianu