CUPA POTAISSA ED 2 22 - 26 06 2014 OZZETANYA UNGARIA

CEA MAI INTERESANTA SECTIUNE A FORUMULUI - aici pastram topicurile super interesante care au fost arhivate de-a lungul timpului.

Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei

Avatar utilizator
Papiu Lucian
Mesaje: 195
Membru din: Lun Oct 11, 2010 20:34

CUPA POTAISSA ED 2 22 - 26 06 2014 OZZETANYA UNGARIA

Mesaj de Papiu Lucian »

CUPA POTAISSA LA CRAP EDITIA 1 OZETANYA-UNGARIA
22 IUNIE -26 IUNIE 2014
iORGANIZATORI :
POTAISSA CRAP CLUB
SPONSORI :BETAMIX,MG BAITS,PESCAMANIA,


LOCURI DISPONIBILE : 21 de locuri – impartite in trei sectoare de cate 7 locuri

Concursul se v-a tine pe balta OZETANYA -UNGARIA

Taxa: 500 EURO de echipa ,va trebui achitata astfel:300 euro pina la 01 04 2013,si restul de 200 euro pina la 15 05 2013,numai echipa care v-a achita avansul v-a avea locul rezervat.taxa se va achita in contul RO34 CRDZ 037A 0280 3048 1001 NEXTE BANK TURDA
POTAISSA CRAP CLUB

Echipele vor fi formate din 2-3 pescari cu drepturi depline.

Vor fi 10echipe premiate –

3 premii la general:

Locul I general – 3.000 EURO
Locul II general – 2.000 EURO
Locul III general – 1.000 EURO

PREMII PE SECTOARE :

Sectoarele A,B,C:
Locul I pe sector – CUPA+PRODUSE DE LA SPONSORI
Locul II pe sector – CUPA+PRODUSE DE LA SPONSORI





CAPTURA ---400 EURO
Premiile nu se cumuleaza.Se cumuleaza doar captura cu oricare premiu

Premiile sunt valabile daca participa 21 de echipe.

Cele 10 echipe premiate vor primii cate 3 cupe. Toti participantii vor primi medalii.

Locul este garantat doar celor care achita avansul – 300 de EURO.
CLASAMENTUL PE SECTOR SE VA FACE PE CANTITATE + CALITATE
1 ECHIPA CU CEA MA I MARE CANTITATE DE PESTI PRINSI DE PE SECTOR VA AVEA 1 PUNCT
2ECHIPA CU MEDIA CELOR MAI MARI 5 PESTI ,VA AVEA
INCA UN PUNCT.
Echipa cu 2 puncte va avea locul 1,daca vor fi 2 echipe cu 2 puncte in clasamentul final va prima cantitatea.
3 CLASAMENTUL GENERAL
IN CLASAMENTUL GENERAL CELE TREI ECHIPE SITUATE PE LOCUL 1 DE PE SECTOR VOR MERGE FARA PUNCTELE DIN SECTOR. SE VA FACE UN NOU CLASAMENT DE DEPARTAJARE INTRE CELE 3 ECHIPE
PENTRU A SE STABILI ORDINEA LOR.IN CAZUL IN CARE ELE VOR AVEA ACELASI NR DE PUNCTE DEPARTAJAREA SE VA FACE PE CANTITATE.

REGULAMENT
I. CONDIŢII DE PESCUIT
A. Se pescuieşte cu 4 lansete de echipă. Se pot ţine în stand mai multe lansete de rezervă gata de atac, încărcate, dar separat de celelalte 4.
B. Este OBLIGATORIE folosirea boilesurilor la cârlig. Se mai pot folosi boilesuri pop- up nu mai mic de 8 mm. Este INTERZIS să se folosească pe firul de păr : pelet, porumb, porumb expandat, puffi, plastice.
C. NU este permisă folosirea momitorului. Se poate pescui doar cu plumb de orice formă ( chiar şi cu striaţii ) dar să fie de minim 50 de grame.
D. Se poate pune pastă sau nadă pe plumb.
E. Pescuitul se face cu un singur cârlig pe montură. Este OBLIGATORIU pescuitul cu fir ataşat cârligului. Este OBLIGATORIE folosirea monturilor care să permită eliberarea crapilor în caz de ruptură ( montura culisantă sau cu plumb pierdut).
F. Se pescuieşte doar în faţa standului, locul de pescuit putând fi balizat şi cu markere luminoase.
G. Este interzis pescuitul in afara standului.
H. Runnerul ( al treilea concurent) are drepturi depline.
I. Echipele sunt OBLIGATE să fie dotate cu saci de crap (minim15) , saltea de primire de marime mare şi spray pentru tratarea crapilor. Concurenţii trebuie să manevreze cu grijă crapii pe mal pentru a evita rănirea sau moartea acestora
J. Se poate intra în apă pina la genunchi la scoaterea peştelui sau pentru a lega peştii la apă mai adâncă, în caz de caniculă.
K. Concurenţii nu au voie să facă scandal şi să deranjeze vecinii de standELIMINARE . Se pot primi vizite până la ora 19.
L ECHIPELE TREBUIE SA FIE DOTATE CU AVERTIZORI CU STATIE,DERANJAREA SONORA A VECINILOR ATRAGE DUPA SINE PENALIZAREA ECHIPEI IN PRIMA FAZA CU AVERTISMENT,LA CONTINUAREA ABATERII ECHIPA VA FI PENALIZATA CU DIMINUAREA CANTITATII DE PESTE CU 25 KG,LA PRIMA ABATERE, LA A DOUA ABATERE CU 50 KG,S.A.M.D.
II . NĂDIREA
A. Folosirea năzii de origine animală ( vie ),pamintul argila,bentonita este STRICT INTERZISĂ. Este permisă folosirea mixurilor, seminţelor, boilesurilor şi peletelor în nadă.
B. Este permisă numai nădirea manuală. Se pot folosi bastonul de nădire ( cobra ), cupa de nădire, catapulta, praştia tip tripod, racheta de nădire şi accesoriile PVA ( fire, pungi, saci solubili ). Racheta de nădire nu trebuie să aibă un diametru interior mai mare de 50 mm şi o lungime mai mare de 200 mm. Este INTERZISĂ folosirea sonarului şi a bărcii de nădit.
C. Este INTERZISĂ nădirea grea (cu racheta de nădire, catapulta sau cupa de nădire ) de la ora 19 :00 până la ora 07 :00 ora Ungariei( în intervalul acesta este permisă doar nădirea cu cobra ). Se acordă avertisment pentru nerespectarea acestei reguli. La două avertismente se aplică depunctarea cu 20 kg.
D. Porumbul pentru nădit trebuie să fie obligatoriu fiert.
E. NADIREA ESTE PERMISA NUMAI PINA LA LIMITA BALIZEI,DEPASIREA LIMITEI ESTE STRICT INTERZISA ,CEI CARE VOR INCALCA REGULA VOR FI SANCTIONATI CU AVERTISMENT,LA A DOUA ABATERE SE VA PROCEDA LA DIMINUAREA CANTITATII CU 25 KG,PENTRUFIECARE DEPASIRE VOITA A LIMITEI
III . CÂNTĂRIREA
A. Se punctează tot crapul comun, oglindă, amurulMAI MARE DE 1KG.
B. La fiecare cântărire participă şi semnează dreptul fiecărei rubrici arbitrii.
C. Cântărirea se face de 3 ori pe zi, iar semnăturile se fac în dreptul fiecărei cântăriri. D. Într-un sac se pot păstra 3 crapi de până la 3 kg , 2 crapi de 3-5 kg sau un singur crap de peste 5 kg.
D. Se pot chema arbitrii pentru cântărire suplimentară dacă un exemplar are peste 10 kg. În cazul capturării amurilor, concurenţii pot solicita imediat cântărirea de către arbitrii a acestora.
E. Este OBLIGATORIE păstrarea crapilor în condiţii cât mai bune în saci. Dacă o echipă prezintă la cântărire un crap mort aceasta v-a primi avertisment,la al doilea crap mort echipa va fi depunctata cu 20 kg . La a treia abatere echipa va fi eliminate din concurs. Crapii se pot păstra în afara standului acolo unde situaţia impune, sunt posibilităţi, şi cu acordul arbitrului. Echipele sunt OBLIGATE să cântărească toţi crapii prinşi. NU este voie să se reţină peştii în sac decât până la primul cântar oficial.
G. Arbitrii sunt obligaţi să aplice regulamentul, să se autosesizeze când este cazul şi să noteze avertismentele pe foaia de arbitraj ( altfel avertismentul nu este valabil).
H. Dacă vor interveni alte probleme care nu sunt trecute în acest regulament, se va lua o hotărâre împreună cu reprezentanţii organizatorilor şi a arbitrilor în decurs de o oră de la semnalarea problemei.
IV. DEPARTAJARE
A. În caz de egalitate la gramaj, premiul se împarte.
B. Premiile NU se cumulează. O echipă poate primi un singur premiu, adică cel mai important în ordinea : locul I – III general, locul I – II pe sector.
A. Din momentul terminării tragerii la sorţi vor exista 120 de minute pentru pregătirea echipamentului. În acest interval de timp este interzisa sondarea apei.
B. Standurile sunt marcate terestru, iar sectorul pe apă, de regulă, balizat. Echipamentul trebuie montat în totalitate în interiorul standurilor. Maşinile se pot păstra în interiorul standului dar în numărul pe care-l permite capacitatea standului ( celelalte maşini vor sta afară în locurile stabilite de organizatori)nu este permisa circulatia pe timpul concursului cu auto ramase la stand. Atenţie la intrările în apă deoarece sunt şi plăci de beton pe care se alunecă foarte uşor. Este INTERZISĂ iluminarea standului pe timpul nopţii cu excepţia luminii de cap şi a luminii de cort. Făcutul focului în stand se face numai sub supraveghere din partea membrilor echipei şi cu măsuri de prevenire a incendiilor. Este INTERZIS să se facă focul pe timp de noapte. Fumătorii să fie atenţi la probleme de prevenire a incendiilor. Părăsirea standului se face în situaţiile şi conform precizărilor organizatorilor.
C. Este INTERZIS scăldatul în lac.
D. Asistenţa medicală se face prin grija fiecărei echipe. La arbitrii se vor găsi totuşi unele materiale medicale : pansamente, feşe, spirt, vată etc.dar strict numai pentru primul ajutor.
E. În caz de forţă majoră, concursul se poate reprograma, întrerupe sau declara câştigător cel care a prins cel mai mult peşte sau captura, dacă au trecut mai mult de 48 de ore de la începerea concursului. Dacă nu au trecut 48 de ore, concursul se poate întrerupe şi reprograma, dar la reluare concurenţii îşi păstrează locurile iniţiale. Concursul reprogramat reîncepe din minutul 1, neţinîndu-se cont de peştii care s-au prins în etapa anterioară.
F. Concurenţii sunt rugaţi să lase standul în perfectă stare de curăţenie la final, fără coji de seminţe, chiştocuri de ţigări sau alte urme ale « civilizaţiei ». Cei care nu respectă aceste reguli vor fi depunctaţi cu 20 kg.
G. Este INTERZISĂ reţinerea sau omorârea peştelui prins altul decât crapul.
H. Retragerea ( părăsirea ) concursului – conform precizărilor arbitrului de comun acord cu organizatorii.
I. Contestaţiile şi sesizările- conform precizărilor arbitrului de comun acord cu organizatorii. PRIN PLATA TAXEI DE CONCURS PARTICIPANTII SINT DE ACORD CU REGULAMENTUL.

Avatar utilizator
Papiu Lucian
Mesaje: 195
Membru din: Lun Oct 11, 2010 20:34

Re: CUPA POTAISSA ED 2 22 - 26 06 2014 OZZETANYA UNGARIA

Mesaj de Papiu Lucian »

Lista de participare va fi aceasi ca si la concursul trecut vor avea prioritate echipele care au participat la prima editie in caz ca vor renunta unele echipe vor fi invitate altele care isi exprima intentia.
Lista de intentie

Avatar utilizator
ovisb
Mesaje: 103
Membru din: Sâm Dec 22, 2012 12:29
Puncte: 0
Localitate: sibiu

Re: CUPA POTAISSA ED 2 22 - 26 06 2014 OZZETANYA UNGARIA

Mesaj de ovisb »

Fir intins Sibiu !

Avatar utilizator
doipac
Mesaje: 118
Membru din: Mar Mai 28, 2013 9:30

Re: CUPA POTAISSA ED 2 22 - 26 06 2014 OZZETANYA UNGARIA

Mesaj de doipac »

Aveti mesaj privat.
Multumesc

Avatar utilizator
Papiu Lucian
Mesaje: 195
Membru din: Lun Oct 11, 2010 20:34

Re: CUPA POTAISSA ED 2 22 - 26 06 2014 OZZETANYA UNGARIA

Mesaj de Papiu Lucian »

LISTA DE INTENTIE
1 Tg mures carp team-VODA MIRCEA +PARTENERI
2 Carp 4fun

ghitighiusan
Mesaje: 341
Membru din: Vin Ian 23, 2009 15:55
Puncte: 0
Localitate: Alba Iulia- Cluj Napoca

Re: CUPA POTAISSA ED 2 22 - 26 06 2014 OZZETANYA UNGARIA

Mesaj de ghitighiusan »

3. Ghiti Baits
Imagine

danboss
Mesaje: 53
Membru din: Dum Dec 08, 2013 23:27
Puncte: 0
Localitate: Timisoara
Contact:

Re: CUPA POTAISSA ED 2 22 - 26 06 2014 OZZETANYA UNGARIA

Mesaj de danboss »

Mega Baits Romania

Avatar utilizator
Papiu Lucian
Mesaje: 195
Membru din: Lun Oct 11, 2010 20:34

Re: CUPA POTAISSA ED 2 22 - 26 06 2014 OZZETANYA UNGARIA

Mesaj de Papiu Lucian »

LISTA DE INTENTIE
1 Tg mures carp team-VODA MIRCEA +PARTENERI
2 Carp 4fun
3 Ghiti baits
4 Megabaits

Avatar utilizator
ovisb
Mesaje: 103
Membru din: Sâm Dec 22, 2012 12:29
Puncte: 0
Localitate: sibiu

Re: CUPA POTAISSA ED 2 22 - 26 06 2014 OZZETANYA UNGARIA

Mesaj de ovisb »

Fir Intins Sibiu !

Avatar utilizator
ady3ro
Mesaje: 133
Membru din: Mie Oct 20, 2010 15:48
Puncte: 0
Localitate: Alesd (BH)
Contact:

Re: CUPA POTAISSA ED 2 22 - 26 06 2014 OZZETANYA UNGARIA

Mesaj de ady3ro »

TABOSSBAITS
Nu bei, nu prinzi!

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA FORUM”