Desfasurare Cupa Primaverii MV2 2015

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: Ivan Petre Paul, odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Avatar utilizator
clinci
Pescar de competitie
Mesaje: 268
Membru din: Vin Noi 20, 2009 17:39
Puncte: 0
Localitate: Ilfov

Re: Desfasurare Cupa Primaverii MV2 2015

Mesaj de clinci »

Bravo Ioane, felicitari tie si baietilor cu care ai facut echipa!
CPK

0721406017

Madalin Dirla
Pescar de competitie
Mesaje: 2194
Membru din: Sâm Oct 04, 2008 9:45
Puncte: 0
Localitate: bucuresti

Re: Desfasurare Cupa Primaverii MV2 2015

Mesaj de Madalin Dirla »

Cornel,meritul este al vostru,al celor din stand,mixul fara voi era echivalent cu zero :wink: .
Felicitari maxime!!!!
FCS scrie:Felicitari castigatorilor!
Felicitari Johan pt captura
Felicitari colegilor din Abbara
Felicitari tuturor concurentilor si arbitrilor
Multumim Madalin pt mixul "secret" si nu in ultimul rand lui George Alexandru pt bile!

Avatar utilizator
tzoi
Mesaje: 34
Membru din: Lun Aug 30, 2010 14:10
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Desfasurare Cupa Primaverii MV2 2015

Mesaj de tzoi »

FCS scrie:Felicitari castigatorilor!
Felicitari Johan pt captura
Felicitari colegilor din Abbara
Felicitari tuturor concurentilor si arbitrilor
Multumim Madalin pt mixul "secret" si nu in ultimul rand lui George Alexandru pt bile!
Bravo Cornele ! Mixul si bilele sunt importante dar sunt degeaba daca nu stii ce sa faci cu ele asa ca meritele sunt in primul rand ale echipei ! Felicitari !

PS : berea o dau eu ! :)


Sent from my iPhone using Tapatalk

Avatar utilizator
George-Alexandru
Partener Crapmania.ro
Mesaje: 1705
Membru din: Mie Dec 06, 2006 14:44
Puncte: 0
Localitate: Bucharest

Re: Desfasurare Cupa Primaverii MV2 2015

Mesaj de George-Alexandru »

Felicitari tuturor participantilor si castigatorilor!!
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

fight
Mesaje: 29
Membru din: Dum Noi 27, 2011 17:36

Re: Desfasurare Cupa Primaverii MV2 2015

Mesaj de fight »

Felicitari castigatorilor
Felicitari participantilor

Petcu 79
Mesaje: 141
Membru din: Dum Sep 23, 2012 22:37
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Re: Desfasurare Cupa Primaverii MV2 2015

Mesaj de Petcu 79 »

Felicitari tuturor participantilor si castigatorilor...
Mutumesc Madalin Darla pentru mamaliga...
Multumesc George Alexandru pentru bile....

Stefan B
pescar de competitie
Mesaje: 2584
Membru din: Mar Feb 06, 2007 22:57
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Re: Desfasurare Cupa Primaverii MV2 2015

Mesaj de Stefan B »

Felicitari castigatorilor,
Felicitari tuturor participantilor,
Felicitari organizatorului si echipei de arbitraj, in frunte cu George,
Felicitari Administratiei Moarei Vlasiei ....

morga1
Mesaje: 98
Membru din: Mar Oct 15, 2013 8:27
Puncte: 0
Localitate: IASI

Re: Desfasurare Cupa Primaverii MV2 2015

Mesaj de morga1 »

Felicitari castigatorilor, tuturor participantilor si organizatorilor. Un concurs reusit, in conditii destul de vitrege,trecute cu brio de participanti. O singura mica sugestie daca-mi este permis,in privinta acestui sistem de grile. Am vazut ca si pe balta au iesit destule discutii,cred ca exista o solutie simpla de a elimina aceste suspiciuni si nemultumiri. O echipa trebuie sa participe pe cate un loc bun unul mediu si unul slab. Daca s-ar face si a doua si a treia zi trageri la sorti impreuna cu capitanii de echipe,dureaza doar 10 minute, s-ar elimina suspiciunile si ar fi mai echitabil.Exemplu: In prima zi o echipa trage un loc slab pe sectrorul C. A doua zi ,capitanul echipei trage dintr-un bol cu 2 bile(mediu si bun), apoi dintr-un bol cu toate locurile medii si bune din celelalte doua sectoare. Trage de exemplu un loc mediu din sectorul B. A treia zi el va trage dintr-un bol cu toate locurile bune di A. Destul de simplu. nu?Ar fi si simplu si echitabil si nu ar mai iesi discutii si comentarii ca grilele s-ar putea modifica in timpul concursului si altele asemanatoare,ar fi transparent si toate echipele si-ar juca sansa. Va multumesc

oanavictor
Pescar de competitie
Mesaje: 3665
Membru din: Mar Ian 25, 2005 22:06
Puncte: 0
Contact:

Re: Desfasurare Cupa Primaverii MV2 2015

Mesaj de oanavictor »

felicitari tuturor invingatorilor ,concurentilor ,arbitrilor si lui visictoras petcu pentru balta .
felicitari speciale lui george pentru minunata munca depusa si pentru talentul de surprinde cele mai neobisnuite cadre .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Avatar utilizator
gor965
Moderator
Mesaje: 14706
Membru din: Vin Mai 25, 2007 17:04
Puncte: 0
Localitate: Calarasi

Re: Desfasurare Cupa Primaverii MV2 2015

Mesaj de gor965 »

morga1 scrie:Felicitari castigatorilor, tuturor participantilor si organizatorilor. Un concurs reusit, in conditii destul de vitrege,trecute cu brio de participanti. O singura mica sugestie daca-mi este permis,in privinta acestui sistem de grile. Am vazut ca si pe balta au iesit destule discutii,cred ca exista o solutie simpla de a elimina aceste suspiciuni si nemultumiri. O echipa trebuie sa participe pe cate un loc bun unul mediu si unul slab. Daca s-ar face si a doua si a treia zi trageri la sorti impreuna cu capitanii de echipe,dureaza doar 10 minute, s-ar elimina suspiciunile si ar fi mai echitabil.Exemplu: In prima zi o echipa trage un loc slab pe sectrorul C. A doua zi ,capitanul echipei trage dintr-un bol cu 2 bile(mediu si bun), apoi dintr-un bol cu toate locurile medii si bune din celelalte doua sectoare. Trage de exemplu un loc mediu din sectorul B. A treia zi el va trage dintr-un bol cu toate locurile bune di A. Destul de simplu. nu?Ar fi si simplu si echitabil si nu ar mai iesi discutii si comentarii ca grilele s-ar putea modifica in timpul concursului si altele asemanatoare,ar fi transparent si toate echipele si-ar juca sansa. Va multumesc
O sa incerc sa explic punctual problema grilelor si a sistemului de extragere din urne (care nu are cum sa dureze 10 minute daca trebuie sa combini echipele pe sectoare):
1-sistemul de grile avantajaza un lot, care sta cu 3 echipe pe sectoare, de la inceput pana la sfarsitul concursului. In cazul echipelor individuale, mai ales cu schimbare de stand, s-a demonstrat ca standurile isi pierd valoarea in special din cauze naturale (fluctuatii ale apei, ale temperaturii, ale intensitatii vantului, etc. ...chestii patite in ambele concursuri la care s-au folosit grilele)
2-grilele s-au fac pe criteriu valoric (nu pe criteriu zonal) si fiecare a continut un loc slab, unul mediu si unul bun. Valoarea standurilor trebuie stabilita inainte de a se face o grila. Ma indoiesc sincer ca o sa asist vreodata la un consens in ceeace privesc valoarile tuturor standurilor ... dovada faptul ca pe balta fiecare stia cel mai bine valoarea standurilor dar nu am sesizat sa existe opinii de genul asta spuse inainte de concurs.
3-Grilele valorice au probleme legate de nr. de echipe (par, impar, numar nedivizibil cu 3), legate de duble invecinari, legate de combinarea echipelor pe sectoare, legate de lipsa unei echipe de la start...e enorm de greu sa rezolvi toate conditionarile astea fara ca sa deranjezi o asezare naturala a standurilor intr-o grila, pe care toata lumea o stie, dar nimeni nu poate s-o faca ! Vreau sa vad si eu o grila facuta dupa toate conditiile puse si dupa aia vreau sa vad ca e de acord toata lumea ca exista grila perfecta !
4-Cand exista mai mult de 2 oameni cu pareri diferite legate de valoarea unui stand, orice grila e de prisos ... cum o dai, unul va fi nemultumit ! De ce credeti ca CIPS are grile zonale ?...ii doare la bascheti ca stie X-ulescu valoarea standului din mijloc ... iti mai trage o margine de sector si un stand intermediar si la revedere !...dar iar vorbim de loturi, cu echipe care stau pe loc 3 zile si pot sa-si faca o strategie sau sa compenseze impreuna problemele cu cauze naturale.
5-Tragerea standurilor din urne valorice, cu mentiunea ca in grupele valorice sunt standuri din sectoare diferite, dureaza mult mai mult ptr. ca intervin alte conditionari legate de alternanta echipelor pe sectoare. Trebuie sa incarci anumite sectoare, trebuie sa urmaresti cand se opreste tragerea, trebuiesc scoase din urna anuite standuri pe care sa le bagi la final, ptr. echipe care trag ultimele. In cazul extragerii din urna va luati adio de la invecinari si combinari pe sectoare ... exista sanse sa cadeti aceleasi echipe pe sectoar si sa aveti aceeasi vecini...si cum lumea e suspicioasa ...
6-Nu se poate face o grila dupa ce ai inceput concursul, decat daca schimbi valoarea standurilor sau daca nu mai respecti criteriile de combinare si invecinare.
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”