DOUBLE MIXT CARP CHALLENGE – BEST 5 (echipa BARBAT + FEMEIE)

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: Ivan Petre Paul, odoctee, Irinel Nitu

Avatar utilizator
Sorin.
Mesaje: 33
Membru din: Lun Iul 11, 2016 11:21
Puncte: 0
Localitate: Iasi

DOUBLE MIXT CARP CHALLENGE – BEST 5 (echipa BARBAT + FEMEIE)

Mesaj de Sorin. »

DOUBLE MIXT CARP CHALLENGE – BEST 5 (DUBLU MIXT: BARBAT + FEMEIE)

Organizator : IASI FISHING TEAM cu sprijinul Administratiei Iaz Frasin
Locul de desfasurare: IAZ FRASIN
Perioada : 26-28 mai 2017, 52 ore – vineri ora 10.00 - duminica ora 14.00
Taxa : 1.000 Lei
Locuri : 22
Echipa 2 Pescari: BARBAT + FEMEIE, varsta>18 ani. Este permisa in stand si a 3-a persoana, fara drepturi depline, cu varsta>7ani.

Se doreste a fi un Concurs Dublu Mixt NATIONAL/ INTERNATIONAL

SUNTEM ONORATI SI MULTUMIM ANTICIPAT TUTUROR SPONSORILOR, PERSOANE FIZICE SI JURIDICE CARE DORESC SA NI SE ALATURE SI SA SPRIJINE DESFASURAREA ACESTUI CONCURS.

PREMII

LOCUL I – 3.000 lei + cupe, diplome
LOCUL II – 2.000 lei + cupe, diplome
LOCUL III – 1.000 lei + cupe, diplome
LOCUL IV – Premii sponsori
LOCUL V – Premii sponsori
CMMC Concurs – 750 lei + trofee, diplome (500+250 lei cmmc-ul zilei)
CMMC Ziua 1 – 250 lei
CMMC Ziua 2 – 250 lei

CMMC-urile cumuleaza cu oricare alt premiu si nu se scad din clasament.

Premiile sunt valabile pentru 22 echipe participante, in alta situatie scad procentual functie de nr. echipe.
Plata avansului de 500 lei - pana la 31 Martie se considera inscriere in concurs.

Se pescuieste pe un singur sector cu stand de 30m.
Puncteaza crap comun, crap oglinda si ten.
Castigatoarea concursului va fi desemnata echipa cu cea mai mare cantitate din maxim 5 crapi.
La intocmirea clasamentului departajarea se va face in ordinea: -1. nr. de pesti, -2. cantitate, -3. in caz de egalitate la cantitate, departajarea se face cu cmmc.

Se vor face 2 trageri la sorti: una pentru nr. de ordine – in ordinea inscrierii si una pentru nr. stand.

REGULAMENT
1. 3 lansete / echipa, un singur carlig la fiecare .(ELIMINARE)
2. Momeala - se va pescui numai cu boilies fiert sau solubil (max.30mm), pasta solubila si pop-up-uri.
Nada pe montura - Este permisa folosirea numai a saculetului solubil umplut numai cu boilies si a pastei solubile pe plumb.
Nadirea – numai cu boilies (max. 30mm) si numai cu cobra.
Este interzisa nada sau momeala vie, seminte de orice fel, sparturi, pelete, plastice, etc. si oricare alt material PVA in afara saculetului solubil. (ELIMINARE)
3. Pentru protejarea capturilor, este obligatorie momeala pe fir de par. (ELIMINARE)
4. Intratul in apa pentru prinderea pestelui in minciog si pentru manevrarea sacilor de pastrare este permis numai pana la nivelul soldurilor si numai cu cizme/ echipament adecvat. (AVERTISMENT)
5. Concurentii trebuie sa manevreze cu grija crapii in apa, la mal sau pe mal si sa nu prezinte la cantar pesti raniti sau morti – acestia nu vor fi punctati. (AVERTISMENT)
6. Numarul minim de saci pe care trebuie sa-l aiba o echipa este de 7 (5+2). Pestii se vor pastra cate unul in fiecare sac. (AVERTISMENT)
7. Sunt obligatorii monturile care sa permita eliberarea plumbului in caz de ruptura. (ELIMINARE)
8. Se pot primi vizite la stand pana la ora 18.00 si doar pe jos.
9. Concurentii nu au voie sa circule cu masina intre standuri. Masina care iese din baza va fi anuntata arbitrului si personalului administrativ, se va supune controlului si in caz de intoarcere va parca in afara bazei. (AVERTISMNT)
10. Concurentii sunt obligati sa trateze competitia cu sportivitate, fara strigate, scandal, muzica sau alte manifestari huliganice.(AVERTISMENT)
11. Este interzisa folosirea oricarui tip de de sonar sau barca de nadit. (ELIMINARE)
12. In cort este permis iluminatul de orice fel. In afara acestuia nu este permisa decat lanterna de cap si lampa de masa cu LED-uri. (AVERTISMENT)
13. Concurentii sunt obligati sa lase standul in perfecta stare de curatenie la final, fara chistoace de tigari , coji de seminte sau gunoaie imprastiate. (AVERTISMENT)
14. Toate activitatile legate de pescuit (nadit, lansat, drill) se desfasoara in zona standului, fara a deranja vecinii de pescuit.(AVERTISMENT)
15. Pe durata concursului concurentii pot face o singura schimbare. Schimbarea trebuie anuntata arbitrilor de sector si consemnata in foaia de concurs.
16. Nadirea se va face doar cu bastoanul de nadit (diametrul acestora nu trebuie sa depaseasca 30 mm). INTERZIS FOLOSIREA SPOMBULUI, RACHETEI ,CATAPULTEI SI A PRASTIEI (ELIMINARE).
17. Se poate pescui cu plumb fix, pierdut sau in–line. Este interzis plumbul cosulet/ feeder si arcul naditor. (ELIMINARE)
18. In caz de forta majora - ex: furtuna, inundatii, incendiu, incidente majore, etc., organizatorul pot decide intreruperea concursului si scoaterea tuturor lansetelor din apa. Daca conditiile vor permite dupa un timp de maxim 4 ore, concursul se va relua printr-un prim semnal care va permite pescarilor sa isi reia locurile, urmand ca pescuitul sa inceapa la al II- lea semnal dupa 15 min.
In cazul intreruperii totale la mai putin de 24 de ore de la inceperea competitiei, aceasta va fi reluata de la “zero” – cu o noua tragere la sorti la o data ulterioara.
Daca intreruperea se produce dupa trecerea a 24 de ore de la inceperea concursului, acesta nu se va mai relua iar rezultatul final va fi stabilit dupa pestii capturati pana in momentul intreruperii, clasamentul final incluzand maxim 5 crapi , prioritate avand nr. de pesti, urmat de cantitate, in caz de egalitate departajarea facandu-se cu cmmc.
19. Pana la ora oficiala de start a concursului, concurentii nu au voie sa nadeasca sau sa lanseze nimic in apa. (AVERTISMENT)
20. Drillurile se fac numai din stand, in cazuri de forta majora vecini putandu-si da acceptul la scoaterea pestelui in dreptul lor. In cazul in care nu sunt de acord si fac contestatie, concurentul va primi AVERTISMENT.
21. Este interzis ajutorul reciproc intre concurenti in toate activitatile legate de pescuit (darea si primirea de nada, momeli si echipamente, ajutor la nadit, lansat, drill, scoaterea pestelui) - ELIMINARE directa din concurs. Orice incercare de fraudare a rezultatelor, a fiselor de arbitraj sau comportamentul necivilizat fata de organizator, brigada de arbitrii sau ceilalti pescari atrage ELIMINAREA directa din concurs.
22. Daca un concurent inteapa un peste la finalul concursului , are 15 min la dispozitie sa-l scoata si trebuie sa anunte OBLIGATORIU un vecin de stand si arbitrii , altfel pestele nu se va puncta .
23. Masina, face parte din stand si poate fi considerata “cort”. Administratia Frasin a permis masinile in stand cu conditia ca, la final, sa fie controlate inainte de a se incarca echipamentul. Va rog sa dati atentie acestei cerinte!
24. Pestele mort in sac, la mal sau pe mal este platit de echipa din stand cu 20 lei/kg.

ARBITRAJ
A. Se fac 2 cantariri pe zi: ora 8.00 si ora 18.00. La aceste cantariri un vecin de stand este OBLIGAT sa participle si sa semneze pe foile de arbitraj.
Exceptie face cazul cand un concurent a prins o captura mai mare de 10 kg, atunci se pot face si cantariri intre cantarele oficiale - inclusiv pe timp de noapte. Pestii care sunt cantariti la un extra-cantar si nu au peste 10 kg vor fi introdusi in sacul de pastrare pana la primul cantar oficial.
B. Cu acceptul arbitrilor si vecinilor se pot face cantariri si intre cantarele oficiale.
C. Chiar si in timpul cantarelor oficiale, concurentii au dreptul sa acorde prioritate activitatiilor de pescuit in defavoarea cantaririi crapilor.
D. Arbitrii sunt obligati sa aplice regulamentul, sa SE AUTOSESIZEZE cand este cazul si sa noteze avertismentele in foaia de arbitraj. In cazul in care apar neintelegeri intre doi concurenti vecini, ex: referitoare la zona de pescuit, cel care ia decizia finala este arbitrul, care va hotari locul amplasarii markerului .
E. Contestatiile pot fi aduse la cunostiinta arbitrului DOAR in scris si in cel mult 1(una) ora de la consumarea faptei, asta in cazul in care arbitrul nu se autosesizeaza. Orice contestatie ulterioara nu va mai fi luata in seama. La o contestatie scrisa se depune o garantie de 200 Lei. In cazul in care contestatia se dovedeste indreptatita, concurentul primeste garantia inapoi.

ATENTIONARE
I. Se puncteaza crap comun, crap oglinda si ten de la 1kg.
II. Inainte de inceperea concursului, arbitrii vor verifica prezenta saltelei de receptie tip cadita – se poate inchiria si de pe balta in limita stocului disponibil, a minciocului ecologic, a sacilor de pastrare, a sprayului dezifectant, a monturiilor care sa permita eliberarea rapida a crapului in caz de rupture si a cizmelor inalte pana la sold. Concurentii care nu corespund acestor cerinte vor incepe concursul mai tarziu, cand vor remedia situatia.
III. Organizatorul isi rezerva dreptul de a refuza inscrierea unei echipe in concurs.
IV. Echipa care se retrage dupa achitarea totala sau partial a taxei trebuie sa-si gaseasca inlocuitor.

SANCTIUNI
- Incalcarea punctelor 3, 4, 5, 6, 8, 9, 10, 12, 13, 14 , 19 si 20 din regulament atrag dupa sine un AVERTISMENT, cu depunctare de 5 kg, iar la al-2-lea AVERTISMENT echipa este ELIMINATA din concurs.
Incalcarea punctelor 1, 2, 7, 11, 16, 17, 18, si 21 atrag dupa sine ELIMINAREA DIRECTA din concurs.

NOTIFICARE
- Se asigura cort cu mese si scaune pentru servirea mesei/ socializare.
- Se asigura contra cost (65 lei/ persoana) mancare calda in toate cele 3 zile de concurs (6 mese - intrare vineri cu pranz, iesire duminica cu mic dejun).
- Se asigura apa calda, apa rece, cafea si sucuri de la automat.
- Se asigura asistenta medicala pe balta.
- Se asigura toalete ecologice.

-Organizatorul si administratia baltii sunt exonerati de orice raspundere civila, administrativa si materiala pentru orice forma de accidente, incidente - inclusiv cele medicale si a urmarilor generate de consumul de alcool sau de neatentia concurentilor si a vizitatorilor, pe toata perioada desfasurarii concursului. Numai parintii sunt raspunzatori de orice problema care poate aparea din/ in compartamentul copiilor.
- Se considera ca echipele care se inscriu in concurs au citit, si-au insusit si sunt de acord cu prezentul regulament acceptand si ca, pentru buna desfasurare a concursului, acesta poate fi modificat de catre organizator fara o notificare prealabila.

PROGRAM CONCURS
Program OPTIONAL pentru Joi (cu taxa 1500 lei) – minim 12, dar de dorit toate 22 echipe! In acest caz, prezentarea echipelor si tragerea la sorti va avea loc la Hotel, seara, inainte de cina festiva.

Joi: Cazare o noapte Hotel 4**** situat la 10 Km de balta.
ora 18.00 – Prezenta la Hotel
ora 19.00 – Vizita in crama proprie cu degustare vinuri
ora 20.00 – Masa – cina festiva cu meniu a la carte, socializare, muzica.
Vineri
ora 7.00 – Mic dejun
ora 7.30 – Plecare pe balta


Vineri:
ora 8.00 – Prezentare echipe, sedinta tehnica
ora 8.30 – Tragere la sorti
ora 9.00 – Asezarea in standuri
ora 10.00 – Start concurs
Duminica:
ora 14.00 – Final concurs
ora 15.00 – Festivitatea de Premiere
Fişiere ataşate
double mixt frasin..jpg
double mixt frasin..jpg (65 KiB) Vizualizat de 4039 ori
double mixt standuri..jpg
double mixt standuri..jpg (74.75 KiB) Vizualizat de 4039 ori
Crap... de peste!

Avatar utilizator
the mover
Mesaje: 677
Membru din: Mie Noi 10, 2010 16:19

Re: DOUBLE MIXT CARP CHALLENGE – BEST 5 (echipa BARBAT + FEM

Mesaj de the mover »

Interesant!
Dan Stoica
CLUBUL GREEN LAKE
4Carphttp://www.crapmania.ro/forum/marele-bazar-f8/ ... 25664.html
Dacă vrei să ştii cine este un om, dă-i o funcţie de conducere.

Avatar utilizator
Sorin.
Mesaje: 33
Membru din: Lun Iul 11, 2016 11:21
Puncte: 0
Localitate: Iasi

Re: DOUBLE MIXT CARP CHALLENGE – BEST 5 (echipa BARBAT + FEM

Mesaj de Sorin. »

DOUBLE MIXT CARP CHALLENGE – BEST 5 (DUBLU MIXT: BARBAT + FEMEIE)

Sponsori:
1. FISH PRO - Bacau
2.


Lista intentie:

1. Planet Carp 1 - Catalina Togan + Vladimir Togan
2. Iasi Fishing Team - Daniela Cotea + Andrei Cotea
3. Lozinca Family - Isabela Lozinca + Florin Lozinca + Iustin Lozinca
4.
Crap... de peste!

Avatar utilizator
black fish
Mesaje: 636
Membru din: Sâm Ian 26, 2013 11:28
Puncte: 0
Localitate: galati

Re: DOUBLE MIXT CARP CHALLENGE – BEST 5 (echipa BARBAT + FEM

Mesaj de black fish »

Salut
Un sfat ........măriți premiile .......sunt mici in comparație cu taxa ....
Cand esti mort nu stii ......e greu pentru cei din jur , la fel si cand esti prost......

Avatar utilizator
andrei22
Mesaje: 383
Membru din: Lun Feb 08, 2010 21:28
Puncte: 0
Localitate: BUCURESTI

Re: DOUBLE MIXT CARP CHALLENGE – BEST 5 (echipa BARBAT + FEM

Mesaj de andrei22 »

Asta am scris si eu si mi au sters postarea.
Felicitari Crapmania!!!
DACIC CARP CLUB

Avatar utilizator
black fish
Mesaje: 636
Membru din: Sâm Ian 26, 2013 11:28
Puncte: 0
Localitate: galati

Re: DOUBLE MIXT CARP CHALLENGE – BEST 5 (echipa BARBAT + FEM

Mesaj de black fish »

E o parere........dar la concursul organizat de mine ....la 750 lei taxa era 3500 lei locul 1.......si era Corbu
Nu cred ca e corect sa stergi o postare pe forum pt o parere. .....
Eu am dat un sfat....
Cand esti mort nu stii ......e greu pentru cei din jur , la fel si cand esti prost......

Avatar utilizator
gor965
Moderator
Mesaje: 14694
Membru din: Vin Mai 25, 2007 17:04
Puncte: 0
Localitate: Calarasi

Re: DOUBLE MIXT CARP CHALLENGE – BEST 5 (echipa BARBAT + FEM

Mesaj de gor965 »

Nu vreti sa intelegeti...aici e topicul cu inscrieri la un concurs ptr. care autorul plateste gazduire catre Crapmania. Vreti sa dati sfaturi, scrieti-i omului pe privat! Nu plateste nimeni ptr. a avea un topic de lamuriri, dari de seama, sfaturi ori polemici inutile. La magazin cand va duceti dupa paine va tocmiti cu caserita ?...va convine pretul, luati paine, nu va convine, mergeti in alta parte...simplu...daca se vor inscrie oameni, e ok, daca nu, e clar ca trebuie modificata reteta. Vreti sa discutati despre raportul intre taxa si premii, ori despre cheltuieli de concurs, taxe, impozite, asigurari, chirii, etc., deschideti un topic in rubrica de discutii generale.
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

bogdanpesc
Pescar de competitie
Mesaje: 396
Membru din: Sâm Iun 23, 2007 18:57

Re: DOUBLE MIXT CARP CHALLENGE – BEST 5 (echipa BARBAT + FEM

Mesaj de bogdanpesc »

Ana si Bogdan Constantinescu

intrebari
Este permisa spartura de boiles in saculetul solubil ?
Este permis plumbul striat ?
Daca imi pare rau de ceva in viata asta,este ca nu am pescuit cat a vrut sufletul meu

bogdan constantinescu

Avatar utilizator
Sorin.
Mesaje: 33
Membru din: Lun Iul 11, 2016 11:21
Puncte: 0
Localitate: Iasi

Re: DOUBLE MIXT CARP CHALLENGE – BEST 5 (echipa BARBAT + FEM

Mesaj de Sorin. »

bogdanpesc scrie:Ana si Bogdan Constantinescu

intrebari
Este permisa spartura de boiles in saculetul solubil ?
Este permis plumbul striat ?
2. Momeala - se va pescui numai cu boilies fiert sau solubil (max.30mm), pasta solubila si pop-up-uri.
Nada pe montura - Este permisa folosirea numai a saculetului solubil umplut numai cu boilies si a pastei solubile pe plumb.
Nadirea – numai cu boilies (max. 30mm) si numai cu cobra.
Este interzisa nada sau momeala vie, seminte de orice fel, sparturi, pelete, plastice, etc. si oricare alt material PVA in afara saculetului solubil.


Spartura nu este permisa
Plumbul striat este permis
Crap... de peste!

Avatar utilizator
Sorin.
Mesaje: 33
Membru din: Lun Iul 11, 2016 11:21
Puncte: 0
Localitate: Iasi

Re: DOUBLE MIXT CARP CHALLENGE – BEST 5 (echipa BARBAT + FEM

Mesaj de Sorin. »

DOUBLE MIXT CARP CHALLENGE – BEST 5 (DUBLU MIXT: BARBAT + FEMEIE)

Sponsori:
1. FISH PRO - Bacau
2.


Lista intentie:

1. Planet Carp 1 - Catalina Togan + Vladimir Togan
2. Iasi Fishing Team - Daniela Cotea + Andrei Cotea
3. Lozinca Family - Isabela Lozinca + Florin Lozinca + Iustin Lozinca
4. Ana si Bogdan Constantinescu
5.
Crap... de peste!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”