Fresh Flavor Delivery va prezinta meniul de pranz pe toata durata competitie:
22.09.2016/ 25 lei / pers
Ciorba de pui taraneasca 400ml
Ceafa de porc la tava cu cartofi la cuptor si castraveti murati 500gr
Placinta cu mere
23.09.2016/ 25 lei / pers
Supa de rosii cu taitei de casa 400ml (rece sau calda)
Tocanita de pui cu ciuperci si mamaliguta 500gr
Salata de fructe
24.09.2016/ 25 lei / pers
Ciorba de vacuta cu legume proaspete 400 ml
Ostropel de pui cu piure de cartofi si salata de varza 500gr\
Clatite cu dulceata
MINIM 25 DE MENIURI!!! VA MULTUMIM
ACTUALIZARE
11/Planet Carp-Cip Costin, Radu Zamfirescu, Sebi Ast- 3 meniuri
1/Green Lake 1 - Arsinel,Mihnea Buzatu, Florin Pocris- 3 meniuri
21/Razvan Andrei, Cristache Claudius ,Ciprian Dragomir- 3 meniuri
Marian Constantin - 3 meniu
22/Cristi Chiritoi- 3 meniuri
13/ Alex Coclet, Adrian Contoman si Vlad Bochis - 3 meniuri
4/Oprea Dorel+ Florin Visan + Iulian Duica- 3 meniuri
6/ X-Treme Baits Team 3 -Krafft Florin, Krafft Roland & George Calburean - 3 meniuri
7/ Razvan Niculescu( butelie) ++ = 3 meniuri
12/Altstadt Carp Team-Formagiu Marcel,Gozgar Sergiu,Borca Alexandru- 3 meniuri
9/ Bar Team - 2 meniuri
26/ Carping- Green Lake - 3 meniuri
8/ Andrei Ungureanu + Bogdan Muscalu- 2 meniuri
3/Celmare Robert + Marian Tomescu + Laurentiu Rogozea- 3 meniuri
Fresh Flavor Delivery va prezinta meniul de pranz pe toata durata competitie:
22.09.2016/ 25 lei / pers
Ciorba de pui taraneasca 400ml
Ceafa de porc la tava cu cartofi la cuptor si castraveti murati 500gr
Placinta cu mere
23.09.2016/ 25 lei / pers
Supa de rosii cu taitei de casa 400ml (rece sau calda)
Tocanita de pui cu ciuperci si mamaliguta 500gr
Salata de fructe
24.09.2016/ 25 lei / pers
Ciorba de vacuta cu legume proaspete 400 ml
Ostropel de pui cu piure de cartofi si salata de varza 500gr\
Clatite cu dulceata
MINIM 25 DE MENIURI!!! VA MULTUMIM
ACTUALIZARE
11/Planet Carp-Cip Costin, Radu Zamfirescu, Sebi Ast- 3 meniuri
1/Green Lake 1 - Arsinel,Mihnea Buzatu, Florin Pocris- 3 meniuri
21/Razvan Andrei, Cristache Claudius ,Ciprian Dragomir- 3 meniuri
Marian Constantin - 3 meniu
22/Cristi Chiritoi- 3 meniuri
13/ Alex Coclet, Adrian Contoman si Vlad Bochis - 3 meniuri
4/Oprea Dorel+ Florin Visan + Iulian Duica- 3 meniuri
6/ X-Treme Baits Team 3 -Krafft Florin, Krafft Roland & George Calburean - 3 meniuri
7/ Razvan Niculescu( butelie) ++ = 3 meniuri
12/Altstadt Carp Team-Formagiu Marcel,Gozgar Sergiu,Borca Alexandru- 3 meniuri
9/ Bar Team - 2 meniuri
26/ Carping- Green Lake - 3 meniuri
8/ Andrei Ungureanu + Bogdan Muscalu- 2 meniuri
3/Celmare Robert + Marian Tomescu + Laurentiu Rogozea- 3 meniuri
18. Se poate pescui numai cu boilies solubil, tare ,pop-up .Interzisa folosirea plasticelor chiar daca sunt de forma rotunda, a porumbului si a altor nade la firul de par in afara de boilies solubil, tare si pop-up. Este permisa folosirea pastei solubile pe plumb sau pe bila. (ELIMINARE).
18. Se poate pescui numai cu boilies solubil, tare ,pop-up .Interzisa folosirea plasticelor chiar daca sunt de forma rotunda, a porumbului si a altor nade la firul de par in afara de boilies solubil, tare si pop-up. Este permisa folosirea pastei solubile pe plumb sau pe bila. (ELIMINARE).
Eu nu sunt la concurs dar sunt curios,este s-au Nu este permisa
Este permisa folosirea pastei solubile pe plumb sau pe bila. (ELIMINARE).[/quote]