Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
pt un plus de aroma de crustacee eu as adauga si Faina de krill (Antarctic Krill Meal) dar atentie la dozaj (face bile mai usoare), nu prea cred ca se va lega mixul din cauza proteinelor lacticegica maxim scrie:Rog pe cei mai experimentati sa imi dea o reteta de boilies cu aroma de scoica pt apa rece
Ca incepator in boilies home made mam gandit la un mix winter +aroma de mussel:
150gr acid casein
150gr rennet casein
100g wpc 80
50 gr isolat de soia
150gr meggablend
100gr gris
100gr supergold 60
100gr faina carapace scoica
50gr robin red
50gr extract de glm
30gr betaina
50ml mussel protein
50ml minamino
10ml aroma glm
Va rog sa imi spuneti daca combinatia este gresita sau nu se ruleaza plus orice sfat cat de mic este binevenit..Multumesc
nit_matias are dreptate, eu as merge pe un mix de apa rece la care poti sa adaugi la partea lichida cam ce crezi ca ar merge la mixul respectiv, dupa care vezi rezultatele.nit_matias scrie:Eu zic sa ramai la un mix produs de o firma, ca sa iti faci tu mix de apa rece nici nu apuci sa iti dai seama daca functioneaza sau nu.
daca potenta financiara si timpul liber ar fi garantul unei retete de boilies mult mai prinzatoare decat un ready made am avea o multime de pescari fericiti. as intreba unul din producatorii nostri autohtoni daca introducerea intr-una dintre retetele consacrate a unor ingrediente mai scumpe cu 50% sa zicem ar fi garantia unei partide macar cu 30% mai eficiente. daca da, eu unul as plati fericit 100 sau 150 de lei pe un kilogram de boilies cu care sa rup in doua.osc1or scrie:Omul a spus ca dispune de toate resursele necesare pentru acest proiect!
E o provocare sa prinzi peste la un mix propriu! Iar satisfactiile sunt mult mai mari!