Cu crevetele fermentat e lamurita treaba, am trecut la chestii autohtone (naie & porumbul candinos).Albert scrie: v-ati bagat belachanu-n el de topic
Macar pe asta nu-l modereaza nae
Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Cu crevetele fermentat e lamurita treaba, am trecut la chestii autohtone (naie & porumbul candinos).Albert scrie: v-ati bagat belachanu-n el de topic
Macar pe asta nu-l modereaza nae
bogdan5 scrie:, am trecut la chestii autohtone (naie & porumbul candinos).
Cel mai bun e ala de la Ian Moore.Albert scrie:bogdan5 scrie:, am trecut la chestii autohtone (naie & porumbul candinos).
E ca si cu celalat popescu...aceleasi avioane an de an, nimic nou sub soare
Cat despre belachan...nu stiu ce-ati lamurit ca io tot n-am inteles care-i cel mai bun ...ala de la Solar, ca ei l-au bagat primii intr-un mix celebru (BelachanYdrojdieTalunetigrate)sau asta de pe la noi cu care-i obisnuit crapu...la fel ca si cu scuidu', octopusu', shrimpu' , ananasu', banana si alte oratanii si stropeli des intalnite in carpodroame inca de la facerea lor
De gustibus non est disputandum.PallBogdan scrie:Mie mi-a placut mult cel de la CPK...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Esti in confuzie, nu are nici o legatura afirmatia mea cu ce sustii tu legat de libera exprimare.PallBogdan scrie:Non est disputadum dar asta nu inseamna ca nu pot fi si alte pareri...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ai baut dupa Pangica...PallBogdan scrie: cu mare drag...
PallBogdan scrie:Non est disputadum dar asta nu inseamna ca nu pot fi si alte pareri...