Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Sfatul meu este :prima data apucate de cartekataroy scrie:salutare
pentru ca mam apucat din nou de pescuit,de data asta mai adunc,dupa 10 ani,si vreau sa ma apuc si sami fac singur bilele..stiu ca nui usor,habar nam despre nimic din ce contine si cum se prepara un boilies ami asum toate nereusitele si reusitele
stiu ca pentru asta in primul rand ati trebuie vointa(o am)ma de rulat si pistol- nu am,si aici vin cu rugamintea la cine cunoaste si ami poate da niste sfaturi,mar interesa o masa care face 2-3 marimi daca sant,si care sant bune, nu este vb de bani,nu vreau sa iau ceva ieftin si sa o arunc dupa o rulare douo,dupa asta as dori niste sfaturi cam ce ar fi mai important in boilies,partea lichida,partea solida,niste sfaturi,poate si o reteta doua de incepator cu care sa pot face primele bile..
am citit tot ce este pe furumuri despre bile si cum se fac,dar ma cam ustura capu ca nu prea le inteleg asa bine denumirile astea,si trebuie sa o iau babeste..
sant bucatar,deci putere de munca este,rabdare este,vointa este doar bile nui )) deocamdata
va multumesc si astept sfaturile voastre
Subscriu, dar exista situatii in care mie unu mi-ar placea sa pot sa imi fac bile din nou. Sunt momente in care sti cum ar trebui sa faci bilele ca sa prinzi (mai ales primavara devreme si toamna tarziu). Eu am vandut tot exact pentru ca era multa munca, mizerie, imputiciune si altele.rinvid2000 scrie:Daca nu folosesti mai mult de 100 de kg / sezon nu merita sa le faci. Sunt multe firme pe piata care vand boiliesuri bunicele la o un pret cuprins intre 15- 35 ron / kg . Pana o sa ajungi sa creezi un boilies prinzator la valoarea de sa zicem 20 ron / kg o sa arunci multi bani pe geam pe teste .... plus deranjul si munca....
apuca-te* .... Si uite asa apar geniile... Ca ciupercile dupa ploaie.Digital scrie:Sfatul meu este :prima data apucate de cartekataroy scrie:salutare
pentru ca mam apucat din nou de pescuit,de data asta mai adunc,dupa 10 ani,si vreau sa ma apuc si sami fac singur bilele..stiu ca nui usor,habar nam despre nimic din ce contine si cum se prepara un boilies ami asum toate nereusitele si reusitele
stiu ca pentru asta in primul rand ati trebuie vointa(o am)ma de rulat si pistol- nu am,si aici vin cu rugamintea la cine cunoaste si ami poate da niste sfaturi,mar interesa o masa care face 2-3 marimi daca sant,si care sant bune, nu este vb de bani,nu vreau sa iau ceva ieftin si sa o arunc dupa o rulare douo,dupa asta as dori niste sfaturi cam ce ar fi mai important in boilies,partea lichida,partea solida,niste sfaturi,poate si o reteta doua de incepator cu care sa pot face primele bile..
am citit tot ce este pe furumuri despre bile si cum se fac,dar ma cam ustura capu ca nu prea le inteleg asa bine denumirile astea,si trebuie sa o iau babeste..
sant bucatar,deci putere de munca este,rabdare este,vointa este doar bile nui )) deocamdata
va multumesc si astept sfaturile voastre
Se pare ca nu ai intelesdancalinescu scrie: apuca-te* .... Si uite asa apar geniile... Ca ciupercile dupa ploaie.