Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Gol valid la primul penalty "ratat" de Olanda ?

Viorel Mateianu
3246 6
10 iul. 2014

Posibil ca primul penalty ratat de Vlaar sa fi fost gol valid. Dupa ce Romero a parat, mingea a capatat un efect ciudat si s-a intors spre poarta. A trecut sau nu linia portii ?
3 persoane apreciază asta.
Comentarii
  • vineri, 11 iulie 2014 08:45

    George Raceanu : Normal aceasta lovitura de departajare ar trebui validata cu gol valabil, din momentul executarii si pana mingea sa oprit nu a intervenit nimeni, deci ar fi trebuit sa fie acordat gol, dar daca arbitrul sa grabit sa fluiere si a trecut ca ratare in acel moment portarul care ar mai fi putut interveni, nu a facut nimic in acest sens. Pana la urma arbitrul este cel care a hotarat ca lovitura a fost ratata fara sa astepte ca mingea sa se opreasca sau sa fie intr-o pozitie care sa nu mai poata sa intre in poarta. Foarte interesanta faza aceasta. este o faza care se va discuta la sedintele cu arbitrii, atat in tara cat si la FIFA sau UEFA.

  • vineri, 11 iulie 2014 13:58

    Viorel Mateianu : George, dar nu cred ca trebuie sa fluiere arbitrul terminarea executarii penalty-ului. Cred ca se considera ratare in momentul in care s-a oprit mingea. Iar in cazul asta e posibil sa se fi oprit in poarta.

  • vineri, 11 iulie 2014 14:27

    Viorel Mateianu : uite un exemplu cu un penalty similar, dar la care s-a dat gol: http://www.youtube.com/watch?v=qsYl0v8jJlM

  • vineri, 11 iulie 2014 20:50

    George Raceanu : Viorel in ceea ce priveste efectul unei lovituri de la 11 metri dupa terminarea meciului, sau mai exact o lovitură de departajare, isi termina efectul cand se opreste mingea sau cand nu pune in pericol pt a intra in poarta.2 dar in cazul de fata arbitrul are un cuvant dd spus, una este ce scrie la regulament si cea dea doua este la latitudinea arbitrului. Deci ??? Eu zic fol valabil, dar arbitrul a zis nu, concluzia este ca vorbim doar de drahul de a vorbi.

  • sâmbătă, 12 iulie 2014 00:14

    Viorel Mateianu : Aha. Asta e clar ca vbim ca sa vbim, dar despre altceva nu avem ce discuta la meciul asta. Poate cea mai urata semifinala din istorie, intre doua echipe de la care aveam pretentie sa faca spectacol.

  • sâmbătă, 12 iulie 2014 06:42

    George Raceanu : Scopul scuza mijloacele :)