Bine ai venit!
 
   Cine suntem noi? Crapmania este un site dedicat pescarilor sportivi cu o pasiune comuna, crapul. Aici vei gasi cele mai moderne si eficiente tehnici de pescuit la crap de la cei mai buni pescari de crap din Romania dar si din strainatate, cele mai noi stiri si cele mai spectaculoase reportaje, sfaturi si recomandari, pe scurt aici se da ora exacta in pescuit, fara nicio lipsa de modestie. Aici descoperi cele mai bune secrete si ponturi ale pescuitului Catch & Release si urmaresti competitia crapista la cel mai inalt nivel national si international. Punem pasiune si profesionalism in tot ceea ce facem, si absolut tot ceea ce vezi aici se bazeaza pe experienta reala a unor oameni cu rezultate deosebite in acest domeniu.
 
     Ca si acum, pe viitor ne propunem sa imbunatatim constant  continutul si functionalitatea site-ului pentru a putea raspunde si celor mai exigente cerinte cu o aplicatie interactiva completa.
 
   Ajunge cu povestile! Te invitam sa  descoperi personal sectiunile acestui site Articole, Competitii, Anunturi, Membri si Forum. Alatura-te acestei comunitati selecte si cu siguranta nu vei regreta!
 
   Echipa Crapmania.ro