1. Conditii generale de utilizare:
Utilizarea site-ului www.crapmania.ro presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor expuse mai jos. In momentul in care acceseaza sau utilizeaza acest site, utilizatorii sunt obligati sa accepte termenii si conditiile de utilizare. Neacceptarea acestor termeni si conditii atrage obligatia persoanei respective de a inceta accesarea site-ului.
 
 
 
2. Prelucrarea datelor cu caracter personal
Conform legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, precum si conform legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice,www.crapmania.ro va administra datele furnizate de utilizatori numai in conditii de siguranta si numai in scopurile specificate. Datele personale furnizate de utilizatori sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre www.crapmania.ro a serviciilor de reclama, marketing si publicitate. Datele colectate de la utilizatori se refera la: nume, prenume, adresa, numar de telefon, adresa de e-mail si data nasterii. Odata creat, contul de utilizator poate fi dezactivat, insa nu poate fi sters.
 
Nu sunt admise "clonele" sau inregistrarea sub alt nume pentru a evita suspendarea unui cont sau pentru a crea useri din spatele carora sa se arunce jigniri pe site. Un user este considerat clona numai daca adresa de IP cu care intra este identica cu cea a noului cont. In caz ca sunt suspiciuni, administratorul site-ului poate verifica IP-ul si anunta daca exista adresa comune pe conturi sau "clone".
 
 
 
3. Materialele si informatiile accesibile prin intermediul site-ului www.crapmania.ro
Continutul si design-ul site-ului si baza de date colectata de la utilizatori reprezinta proprietatea www.crapmania.ro si sunt protejate de legislatia in vigoare in Romania, in privinta drepturilor de autor si a drepturilor conexe. In privinta continutului postat de utilizatori, dreptul de autor si responsabilitatea asupra informatiilor le revin exclusiv utilizatorilor, site-ul nostru fiind doar gazda pentru informatiile respective. Continutul site-ului poate fi utilizat exclusiv in scop personal. Orice utilizare in alte scopuri decat personale se va face doar cu acordul www.crapmania.ro. Este strict interzisa copierea, reproducerea sau vanzarea partiala sau integrala a continutului.
Utilizatorii care expediaza informatii catre site-ul www.crapmania.ro isi asuma obligatia de a nu incalca in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar detine si accepta implicit ca raspunderea pentru incalcarea acestora le revine in totalitate.
 
Nu sunt admise cuvintele, linkurile sau imaginile obscene, jignitoare care sa jigneasca sau sa umileasca membrii site-ului si sa contravina legilor nationale sau internationale. Aici este vorba atit de imagini, cit si de continutul mesajelor, scrise pe site, mesajelor private, semnaturilor, profilului si paginilor catre care trimit linkurile.
 
 
 
4. Reclama
Nu postati mesaje pe site pentru a va face reclama la propriile siteuri, forumuri sau firme. Daca vreti sa va faceti reclama exista spatii amenajate pe site, iar acest lucru este posibil doar in calitate de colaborator Crapmania. Pentru mai multe detalii contactati Administratorul. http://www.crapmania.ro/contact/
 
 
 
5. Modificarea termenilor si a conditiilor
www.crapmania.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul termenilor si conditiilor de utilizare, fara o notificare anterioara a utilizatorului.