Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

ANUNȚ EXPIRAT!

Vând Lanseta Fly JMC Experience 10' # 7/8 - 4, 3.05m, 4 tronsoane

Lansete
2473
10 nov. 2018 19:02
Lanseta Fly JMC Experience 10' # 7/8 - 4, 3.05m, 4 tronsoane PRET 1100 lei (negociabil) Lanseta este noua, nefolosita, in stare impecabila atat estetic cat si din punct de vedere functional. Pretul este negociabil doar pentru cei interesati sa cumpere. NOTA: Nu deranjati inutil pentru ca nu fac schimburi. In Bucuresti ofer predare personala. In restul tarii transportul se plateste de catre cumparator. Nu trimit sub nici o forma prin Posta Romana!!!
Lanseta special conceputa pentru pescuitul la musca in concursuri, caracterizata de o actiune rapida-progresiva si un confort ridicat de lansare.
Blank-ul din nanofibre de carbon dispune de o mare rezerva de putere care permite lanseuri deosebit de precise si delicate la toate distantele. Greutatea redusa si echilibrul perfect ofera un sentiment de usurinta atunci cand pescuiti, neexistand riscul sa va oboseasca mana chiar si pentru partide de 24 de ore.
Lanseta este echipata cu mandrina de aluminiu prelucrat ranforsata cu fibre de de carbon, maner din pluta, inel de pornire SIC ce se continua pe blank cu inele simple (cu o singura fata). Caracteristici:
Tip lanseta: fly (pescuit la musca);
Lungime: 3.05m;
Numar tronsoane: 4;
Actiune (test de curbura): clasa 7/8;
Tip actiune: rapida-progresiva;
Material blank: nanofibre de carbon
Tip mandrina: aluminiu + fibre de carbon ranforsat;
Tip inele: 1 inel SIC c picior dublu + inele simple;
Maner tip "lalea" din pluta de inalta densitate.
1100 lei
Cristi Huntersmarch - 6 anunţuri postate, 0 comentarii
0 utilizatori urmăresc acest anunţ
Comentarii
Momentan nu există comentarii.