Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

FISHING & HUNTING EXPO - 12-14 Februarie 2016 la Romexpo

luni, 1 februarie 2016
Organizator: The Fishing & Hunting Channel
Perioada: 12-14 februarie 2016
Locație: Complexul expozițional ROMEXPO, Pavilioanele C4-C5
Program vizitare zilnic: 10.00 – 18.00
 
F&H Expo își propune să devină una dintre cele mai mari expoziții de profil din România,cu participare internațională de cel mai înalt nivel, o expoziție în adevăratul sens al cuvântului. F&H Expo va avea loc în cadrul ROMEXPO pe o suprafață totală de peste 5000 mp, în care se vor regăsi scenă de prezentări, restaurante, simulatoare de pescuit și vânătoare, piscină pentru demonstrații de spinning, locuri de joacă pentru copii, spații destinate partenerilor pentru B2B. Spațiul de expunere rămas disponibil pentru standuri este de peste 2000 mp.
 
Pescarii, vânătorii sau iubitorii de activități outdoor, pot găsi în cadrul expoziției F&H Expo:
 
• echipamente, accesorii și îmbrăcăminte pentru pescuit
• armament, muniţie şi îmbrăcăminte de vânătoare
• bărci, caiace și alte tipuri de ambarcaţiuni
• motoare de bărci
• asociaţii de pescari şi cluburi de pescuit sportiv
• ghizi de pescuit și vânătoare
• bălți, lacuri sau alte destinații de pescuit și vânătoare
• pensiuni din Delta Dunării și nu numai.
 
S-a plecat de la ideea de a avea o nouă abordare a conceptului de expoziție de pescuit și vânătoare și educarea publicului țintă. Din acest motiv organizatorii au gandit că o serie de workshop-uri va fi binevenita pentru a îmbogăți cunoștintele celor pasionați de pescuit.
 
 
 
• Workshop-uri de pescuit alături de cei mai titrați pescari din România, începând cu primele ore ale dimineții și până la închiderea expoziției: Andrei Vlădeanu, Gabi Tomulescu, Alex Matea, Eugen German, Andrei Zabet, Lucian Constantin, Mălin Mușatescu, Zsolt Benzar, Eugen Bîltac, Andrei Ghioghiu, Vlad Tocae, Rareș Boeriu, Dan Ghiorghiu.
• Workshopuri alături de vedete internaționale: Ronny de Groote – consultant Nash, Dome Gabor – consultant Haldorado, Piotr Piscorski – Salmo Polonia
 
 
RESTAURANT OUTDOOR
 
În parteneriat cu firma de catering LAM Events, în premieră pentru expozitiile și târgurile din România se va servi mâncare tradițională, făcută la ceaun și asistată de cunoscuți bucătari de pe plan intern. Borș de pește, ciorbe alese, ciolan cu fasole, varză cu afumătură și gulaș făcut ca la mama lui acasă de Zoltán Andrejszky, realizatorul seriei de emisiuni Bucătăria iubitorilor de pește, de la F&H Channel.
 
În colțul TV Paprika, sâmbătă 13 februarie, între orele 12:00 - 14:00 va avea loc un cooking show marca Antonio Passarelli, urmat de o sesiune de autografe din partea celebrului bucătar. Ca să meargă bine, toate preparatele vor fi însoțite de băuturi de sezon precum țuică și vin fiert, de o selecție de vinuri făcută de specialiști și de bere Neumarkt, partener pentru Fishing & Hunting Expo.
 
RESTAURANT INDOOR
 
La interior se vor putea servi sandvișuri proaspete, hot-dog, patiserie, prăjituri – unele dintre cele mai bune din București – cafea, sucuri și alte delicatese. Pentru doamne și copii vor fi disponibile aparate de facut fresh-uri sau smootie.
 
 
 
DESPRE F&H CHANNEL
 
Este un canal unic în Europa Centrala și de Est ce promovează prin emisiunile sale de pescuit, de vânătoare și de cooking, respectul pentru natură și animale precum și un stil de viață sportiv și sănătos pentru profesioniști, pentru amatori, dar și pentru întreaga familie.
S-a lansat încă din anul 2007 și emite în 5 limbi străine, la calitate Full HD, 24 ore/7 zile pe săptămână.
Este disponibil în 10 țări: Ungaria, România, Bulgaria, Slovacia, Republica Cehă, Serbia, Muntenegru, Croaţia, Bosnia și Rep. Moldova.
Ajunge în peste 15 milioane de locuințe din Europa Centrală și de Est.
Fishing & Hunting Channel difuzează filme de pescuit și vânătoare, reportaje și informații de la cele mai prestigioase evenimente și târguri de profil. Fie că este un eveniment local, regional sau internaţional, Fishing & Hunting Channel este acolo pentru a filma.
 
 
Lista completa a expozantilor prezenti la eveniment, precum si schita expozitiei le puteti gasi accesand site-ul oficial http://www.fishingandhuntingexpo.ro, sectiunea AMPLASAMENT & TARIFE.
 
 
 
Sursa: F&H
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.