Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Vladimir Putin - Pescuit la bustul gol in Siberia.

luni, 7 august 2017
vladimir putin fishing 
Presedintele rus Vladimir Putin s-a dus la pescuit, in muntii din sudul Siberiei, ultima dintr-o serie de ispravi ale celui mai puternic om din Rusia, ce promoveaza imaginea unui om de actiune si iubitor de aventuri.
 
vladimir putin fishing 
vladimir putin fishing 
Putin apare in imagini difuzate sambata de televiziunea de stat conducand o barca gonflabila si pescuind - la bustul gol, intr-un lac de munte. Liderul de la Kremlin este insotit in aceasta aventura de ministrul Apararii Serghei Shoigu si de alti oficiali.
 
putin pescuit 
pescuit vladimir putin 
Purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat ca seful statului a urmarit doua ore o stiuca inainte sa o prinda, in aceasta calatorie, miercuri. Intre alte asemenea ispravi, dupa ce a ajuns la putere in 2000, Putin a pilotat avioane de vanatoare, a calarit si a pescuit la bustul gol. De asemenea, el s-a dat cu parapanta, a impuscat un tigru cu tranchilizant si a eliberat leoparzi in salbaticie.
 
vladimir putin fishing
Presedintele rus a facut un adevarat show sa se infatiseze in public in ipostaze inedite, luate peste picior de presa internationala, dar care au rolul de a obtine votul tinerilor rusi.
 
 
 
Crapmania.ro 
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • luni, 7 august 2017 16:40

    Doru Sirbu : UN DOBITOC

  • marți, 8 august 2017 10:14

    valter barbu : Nu gasesc nimic neobisnuit in ce face Putin.Sunt gesturi de imagine,de marketing sau cum vreti sa ii spuneti.In ziua de azi cam totul se invarte in jurul acestei idei(marketing).Politicienii se pozeaza la pescuit,vezi Putin,Dragnea sau cu un copil in brate sau mai stiu eu ce.Totul inseamna marketing.De ex producatorii de articole de pescuit fac si ei asa,in caz ca nu se stie.Aici ramane ca fiecare sa discearna ce e marketing pur si ce nu .Chiar si capetele ceva mai luminate cad in capcana ,sa nu mai vorbim de cei saraci cu duhul,deveniti carne de tun fara prea mult efort...