Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Crash Ball CX - O altfel de racheta de nadire

luni, 29 septembrie 2014
Racheta aerodinamica Crash Ball CX este fabricata in Italia si este realizata dintr-un plastic de o calitate superioara, ce asigura o viata indelungata. Are un sistem revolutionar de deschidere, bazat pe cei 4 magneti permanenti, ce sunt integrati in corpul rachetei si se deschid la impactul cu apa.
 
 
 
 
Datorita sistemului magnetic patentat, umplerea rachetei Crash Ball CX o inchide automat si fara efort. Pentru celelalte rachete, trebuie sa fii foarte atent ca bucati de momeala sa nu ramana prinse in incuietoare. Deasemenea, cu racheta Crash Ball CX nu veti intampina probleme in nici un sezon, si cu nici un tip de momeala deoarece se pot utiliza atat momeli semi-lichide cat si complet lichide.
 
 
 
 
Racheta Crash Ball CX este adaptata pentru lansari de peste 60 metri. Poate fi folosita si pentru distante mai mici, insa, in anumite situatii, impactul cu apa poate sa nu fie suficient de puternic pentru a deschide racheta (pentru aceste distante recomandam folosirea bilei Crash Ball).
 
 
 
Comparata cu alte rachete, Crash Ball CX are distanta de lansare mai mare si genereaza o distanta mai mare de lansare cu 30%, cu mai putin efort, datorita centrului de gravitate plasat diferit decat la alte tipuri de rachete.
 
Crash Ball CX are un diametru de 6 cm, o lungime totala de 24cm, o greutate de doar 79 grame si este recomandata pentru lansetele de 3,5 lbs.
 
 
Va invitam sa urmariti un material video de prezentare.
 
 
5 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • marți, 30 septembrie 2014 17:34

    Stanislav Gutu : s-a rupt la primele lansari tubul ala termo de la partea de sus. si nu doar la mine, dar si la inca un coleg la Carpbook ed2 wkndul trecut. si acum nu mai merge lansat. chiar atat de proaste sint? pana si cele de la Mitranescu tin mai mult pana sa se rupa. ce solutie ofera Claudiu la aceasta problema?

  • marți, 30 septembrie 2014 18:21

    Catalin Alexandru Serban : Eu sunt colegul de care vorbeste Stas. L-am folosit o partida si s-a rupt partea de plastic de sub agrafa. Acum nu mai poate fi aruncat deoerece se deschide in aer sau zboara haotic pierzand foarte mult din distanta.

  • miercuri, 1 octombrie 2014 10:58

    Alexandru Florin Dinu : Si lu misu I s-a stricat dupa 5-6 aruncari.. lui I s-a intamplat si mai rau.. I s-a spart plasticul in zona urechii...

  • miercuri, 1 octombrie 2014 12:30

    Claumar Pescar : Am vorbit cu producatorul si o sa aducem tub termo pentru a putea fi schimbat in momentul in care se rupe. Si la plumbii cu tija se mai tupe tija si le schimbam nu? Eu am aruncat cu el plin de circa 20 de ori si nu s-a rupt. Ori fi fost dintru-un lot mai slab de s-a rupt varnisul atat de repede. Dar cand varnisul este la locul lui cum se comporta CrashBall-ul?

  • miercuri, 1 octombrie 2014 12:30

    Jugaru Cristian : ce v-am spus eu ma cand ati cumparat "chestia" asta ? :)))))))) Este o miezerie :)))

  • miercuri, 1 octombrie 2014 12:55

    Catalin Alexandru Serban : Merge destul de bine. Se recupreaza destul de bine. Sa ne anuntati cand aduceti varnisul acela sa-l schimbam....sa-l punem la loc mai bine zis, ca eu l-am dat jos de tot ca nu mai statea la locul lui.

  • miercuri, 1 octombrie 2014 12:56

    Catalin Alexandru Serban : Cristi, nu este adevarat ce zici. Racheta isi face treaba destul de bine. Se recupreaza foarte usor si zboara destul de bine.

  • miercuri, 1 octombrie 2014 13:33

    Dragos Mardare : Deh, cineva trebuie sa fie deschizator de drumuri....si eu am vrut sa o achizitionez de la ffb numai ca intamplareaa facut sa o vad in alt magazin dupa ce se aruncase de cateva ori cu ea. Nu mai avea tubul termo, nu mai era etansa, si am inteles ca uneori la recuperare se inchidea cu apa in ea. Poate fi totusi doar un lot cu probleme Timpul le va rezova pe toate :)

  • sâmbătă, 4 octombrie 2014 08:16

    Alexandru Florin Dinu : si crashball-ul lu Misu care s-a spart dupa cateva aruncari? se poate schimba?

  • sâmbătă, 4 octombrie 2014 13:51

    Claumar Pescar : Orice defetiune atratge dupa sine inlocuirea CrashBall-ului

  • luni, 6 octombrie 2014 13:07

    Claumar Pescar : Ceea ce produce ruperea tubului termo este inaintasul textil sau mono, de aceea se recomanda utilizarea unui tub antitangle deasupra vartejului.

  • marți, 28 octombrie 2014 11:27

    Dan Arghirescu : Am folosit Crash Ball CX la Cupa Iernii si dupa 2 lansari bune a inceput sa se deschida in aer... E buna...dar poate pe uscat ca pe apa se umezeste si nu mai sta inchis!

  • marți, 28 octombrie 2014 11:53

    Valentin Vali : :))) Spomb-ul original ramane cel mai bun... fara discutii ;)) CrashBall-ul asta e o caterinca...