Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Eliberarea permiselor de pescuit ANPA amanata pana in aprilie.

duminică, 25 februarie 2018
 IN ATENȚIA PESCARILOR RECREATIVI SAU SPORTIVI

Va aducem la cunoștință ca până la data de 07.04.2018, când intra în vigoare  Ordinul nr.8/174/16.02.2018  privind stabilirea perioadelor și zonelor de prohibiție a pescuitului, precum și a zonelor de protecție a resurselor acvatice vii în 2018,  pescarii recreativi  pot desfășura activități de pescuit recreativ pe Dunăre și brațele sale, Marea Neagră și habitatele piscicole naturale necontractate de către asociațiile de pescari  recreativi, în baza permiselor de pescuit recreativ emise și eliberate de A.N.P.A. pentru anul 2017.

Menționăm că s-a recurs la această variantă pentru pescuitul recreativ, deoarece pentru al doilea lot de permise de pescuit recreativ pentru anul 2018, procedura de achiziție publică se află în derulare, ea nefiind  finalizată.

Vă facem cunoscut că, începând cu data de 12.02.2018 până cel târziu 05.03.2018, nu se vor mai elibera permise de pescuit recreativ datorită procedurii de achiziție a unui nou lot de permise.

Precizăm că se vor  putea ridica un număr maxim de 3 permise/persoana imputernicită de la sediul central din str. Transilvaniei nr.2, Sector1, Bucuresti.

Se vor elibera permisele de pescuit recreativ doar solicitantilor care au domiciliul in Bucuresti sau in județul Ilfov.

Pentru solicitantii care domiciliază in alte județe, permisele se vor elibera de  Serviciile regionale din cadrul Agentiei Nationale pentru Pescuit si Acvacultură.
 
permise pescuit 2018 
Decizia vine in urma unui alt comunicat publicat pe site-ul ANPA la inceputul lunii februarie potrivit caruia in data de cel tarziu 5 martie se va relua eliberarea permiselor, procedura intarziata datorita achizitiei a unui lot nou de permise. 
 
Sursa: anpa.ro 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.