Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

S-a redeschis sezonul de pescuit in Delta Dunarii.

joi, 7 iunie 2018
Pescuitul sportiv şi cel comercial s-au reluat, miercuri, în Delta Dunării, după aproape două luni de prohibiţie, pescuitul la ştiucă fiind însă permis doar cu eliberarea capturilor.
 
La început de sezon, guvernatorul Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (RBDD), Mălin Muşatescu, le-a recomandat pescarilor sportivi care ajung în zonă să se informeze cu privire la locurile în care pescuitul este posibil legal, dat fiind că în zonele strict protejate această activitate este interzisă.
 
Malin Musatescu  
"Delta Dunării nu există pentru ca ei (pescarii sportivi - n.r.) să vină să se distreze şi să plece cu saci cu peşte acasă. Delta Dunării, aşa cum este astăzi, este un loc perfect pentru orice pescar să se simtă bine, să-şi exercite pasiunea, să vină pentru trofee dacă vrea şi le găseşte, să-şi facă nişte poze şi, în cazul ştiucilor, să elibereze capturile. În restul speciilor, pot fi reţinute legal cinci kilograme pe zi. Atenţie, nu peşte sărat sau filetat, pentru că este peşte procesat şi trebuie să existe o dovadă a provenienţei", a declarat presei Mălin Muşetescu.
 
Delta Dunarii 
Pescarii sportivi care ajung în Deltă nu trebuie să plătească decât tariful de acces în Delta Dunării care variază de la 5 lei la 30 de lei, în funcţie de perioada de valabilitate a acestuia.
 
Sursa: Agerpres 
3 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.