Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

De ce se inghesuie pescarii la concursurile de casting - aruncari la distanta?

marți, 2 ianuarie 2018
Moda concursurilor de casting a fost lansata in urma cu cativa ani, dupa ce la fiecare inceput de an, grupuri de pescari aranjau pe forum intalniri in vederea perfectionarii stilului de aruncat, dar si exercitii de lansat la mare distanta.
 
Aceste intrevederi amicale nu s-au incheiat o data cu anuntarea concursurilor de casting, ci s-au transformat in adevarate antrenamente premergatoare competitiilor. 
 
concurs casting 
De ce e asa mare interesul pentru concursurile de casting?
 
E simplu. Taxa mica de participare, perioada in care se desfasoara si notiunile pe care le dobandesti.
Aceste competitii au loc de obicei in lunile februarie, martie sau aprilie, atunci cand inca suntem in extra sezon de pescuit sau la inceputul lui. Pescarii duc lipsa partidelor de pescuit, a intalnirilor intre pescari, iar un alt aspect foarte important este ca la intreceri participa si cei mai buni aruncatori din Romania. Acest lucru este un bun material didactic pentru participanti pentru ca pot vedea "pe viu" tehnicile de lansare la mare distanta, pot pune intrebari sau pot exersa noi stiluri.
 
shimano romania 
Unde si cine le organizeaza?
 
Pentru 2018 nu mai putin de 4 astfel de concursuri au fost anuntate. Ele acopera cele mai importante 4 locatii geografice ale tarii.
  
Friends Casting Cup se afla la prima editie si este organizat de clubul sportiv Friends Carp Team din Bucuresti, in zona Mogosoaia in data de 3 martie. Tot pentru Bucuresti urmeaza sa fie anuntate Select Baits Casting Competition si Hakuyo Casting Cup, devenite deja celebre pentru recordurile stabilite in cadrul lor.
 
sibiu casting cup 2018 
Sibiu Casting Cup numara a 4-a editie in 31 martie, respectiv 1 aprilie 2018 si este organizat de Viorel Doloc, un pescar apreciat in Sibiu.
 
enjoy casting cup 
Si pescarii din zona Moldovei pot participa in 14 aprilie la primul eveniment de acest tip, Enjoy Casting Cup, organizat in Galati de catre clubul Enjoy Fishing.
 
La Cluj, Carp Fanatik Team sustinuti de Dan Mitranescu si Hakuyo invita pescarii la CARP FANATIK & GY-KARP CASTING CUP in data de 11 martie.
 
Cat costa participarea?
 
Taxa de inscriere difera de la concurs la concurs, insa taxa medie este de 100 de lei de participant, iar premiile sunt asigurate in general de sponsori.
 
Cum te poti inscrie la un concurs de casting?
 
forum crapmania 
Inscrierile se pot face pe forumul Crapmania.ro, in sectiunea Competitii, unde puteti vedea si regulamentul si premiile pentru fiecare intrecere in parte. 
 
Crapmania.ro 
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • marți, 2 ianuarie 2018 22:26

    vladut mateianu : Se inghesuie exact cum se inghesuie lumea la biserica ! :)) In speranta de mai bine...