Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Early Booking 2022 la boiliesurile 4CARP.

miercuri, 19 ianuarie 2022

Dupa multi ani de activitate la cel mai inalt nivel in productia de nada, servicii de calitate si cu un portofoliu impresionant, 4CARP, compania care a implementat acest concept in domeniu, revine cu programul Early Booking Boilie, ajuns la editia cu numarul 9.

 
early booking 2022 4carp
Oferta de vouchere, in editie limitata, este valabila pana pe data de 20 februarie 2022. Aceasta consta intr-o categorie a cate 20 vouchere Team si 5 Golden, prin care posesorii lor achizitioneaza o cantitate de boilies din gamele 4CARP: Extasy, Magnum, Royal, Magnum Gold, Storm si Frankfurter Spicy la preturi reduse fata de preturile normale (55lei/kg).
 
TEAM VOUCHER cu plata integrala 900 lei
25 kg boilies
(36 ron / kg)
 
GOLD VOUCHER - 5.000 lei
130 kg boilies + 13 kg pasta
(35 ron / kg)
 
Beneficiarii ofertei isi pot ridica boiliesurile incepand cu data de 15 martie, pe intreaga perioada a sezonului de pescuit 2022, chiar si gradual in functie de necesitatile fiecaruia.
 
ATENTIE!
 
Avand in vedere ca firma nostra lucreaza in sezon cu un stoc minimum de boilies gandit si calculat sa acopere zona de vanzari a magazinului on line, pentru a mentine calitatea si prospetimea produselor noastre la cel mai inalt nivel, va rugam sa faceti o precomanda cu cel putin 10 zile inainte de data la care doriti sa intrati in posesia produselor. Aceasta rugaminte are la baza evitarea aglomerarii pe zona de productie a atelierului 4Carp.
* Preturile sunt exclusiv valabile pentru cantitatile fiecarui pachet integral.
* Pentru comenzile expediate prin serviciile de curierat, clientii beneficia de un tarif fix preferential de 19 ron / 25 kg

OFERTA 4CARP 2022

Rezervarile se fac prin e-mail catre george@4carp.ro folosind formularul de mai jos:
 
Subiect: Early booking boilie (TEAM/GOLD)
Nume:
Prenume:
Tel:
Adresa de email:
 
Rezervarea este confirmata doar dupa ce clientul achita suma aferenta facturii pe care o va primi pe email.
Mai multe informatii la nr de telefon: 0723 878 564
 
George Alexandru
Manager 4Carp.ro
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.