Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Octav Buliga - Pescar de competitie si designer pentru vedete.

miercuri, 23 mai 2018
La doar 26 de ani, antreprenorul Octav Buliga se poate lauda cu o afacere de succes si un hobby care l-a plimbat prin toate apele Romaniei si nu numai.
 
octav buliga 
Octav Buliga este pentru majoritatea celor care il cunosc, un designer de succes din Bucuresti, fondator al atelierului de croitorie Picasso. Octav a imbracat printre cele mai cunoscute bloggerite si vedete din Romania si in prezent se concentreaza pe rochii la comanda.
 
Insa pasiunile tanarului antreprenor nu se limiteaza doar la timpul petrecut in studio-ul de croitorie. Acesta urmareste un hobby din copilarie care de-a lungul timpului s-a transformat in performante frumoase pentru el si pentru Romania: pescuitul.
 
octav buliga pescar 
Pasiunea pentru pescuit s-a manifestat inca de mic cand obisnuia sa chiuleasca de la liceu pentru a pescui in parcurile din Bucuresti. Folosea echipamentul tatalui sau pe care adesea il lua fara stirea acestuia. A prins gustul sportului si a cautat sa se inconjoare de cei de la care sa poate invata arta.
 
Astfel, la o varsta relativ mica a avut ocazia sa cunoasca lotul national de pescuit de crap. Si-a facut scoala alaturi de cei mai buni pescari din Romania, iar in urmatorii ani a participat la multiple competitii, a castigat multiple cupe si s-a remarcat ca un tanar talent.
 
octav buliga pescar 
La 16 ani a venit unul dintre cele mai satisfacatoare rezultate: a castigat locul 2 la Cupa Internationala a Romaniei de Pescuit - premiul de 15.000 euro. Apoi si-a tintit privirea in afara granitelor, la competitiile internationale.
 
Dotat cu o fire competitiva si un simt de explorator, Octav a participat la zeci de competitii in Franta, Africa de Sud si Kenya. A castigat in total peste 20 de cupe.
 
octav buliga pescar 
In prezent, Octav a renuntat la pescuitul de crap in favoarea cautarii a celor mai mari pesti din Romania. Printre trofeele cele mai proeminente se numara somni de peste 65 de kile, sturioni precum si alte specii (exemple).
 
Octav poarta un respect deosebit naturii si pestilor pe care ii asteapta rabdator sa muste din undita. Este constient ca un peste precum un somn gigantic ajunge la maturitate in 30 de ani asa ca elibereaza toti pestii pe care ii prinde. Incurajeaza pescuitul ca sport insa nu pastrarea trofeelor sau consumarea lor.
 
Astazi implineste 26 de ani si se pregateste pentru noi expeditii in cautarea monstrilor subacvatici. 
 
La multi ani, Octav!
 
Crapmania.ro 
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.