Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Dipuri pentru PVA

acum 10 ani
Mai cu seamă în partidele scurte ne dorim să avem trăsături cât mai rapide. Asta ține de loc, vreme sau noroc, dar mai putem și noi interveni puțintel.
 
Toată lumea știe că în dipuri se păstrează sau numai înmoaie momelile. Totuși, aceste lichide se pot folosi cu mare succes și pentru săculeții solubili, crescand în mod considerabil atracția. Săculeții PVA se pot stropi, mai mult sau mai puțin, cu dip sau se pot înmuia înainte de lansare, cu tot cu momeală. Totul depinde de cât de mult ne dorim să aromatizăm nada de lângă cârlig, deoarece exagerările pot duce la un efect invers, desigur nedorit, adică repulsie din partea crapilor. Trăsăturile ne spun care este dozajul optim al stropelii cu dip de pe săculeți. Oricum, fiind vorba de o tușă superficială la suprafața săculețului, în apă, după dizolvare, dipul se împrăștie primul și transmite semnalul în apă. Este bine să schimbăm lansetele la maximum o oră și să verificăm pe eticheta dipului pe care îl folosim dacă nu topește PVA-ul. Iată mai jos, în patru pași simpli, un stick mix din solubile sfărâmate stropit cu un dip gros.
 
krusha korda 
1. KRUSHA. Nu trebuie să umplem Krusha prea mult, deoarece nu vom mai putea răsuci.
 
granulatie boilies 
2. GRANULAȚIE. Învârtim de mai multe ori, până obținem o granulație destul de mică a amestecului.
 
 
3. PVA. Flosim PVA nu foarte gros, pe care îl tasăm bine și facem săculeți de 4-5 cm.
 
 
4. DIP. Punem săculeții într-un borcan, îi stropim uniform cu dip șii îi păstrăm pe durata partidei.
 
 
 
Dacă ne dorim o tușă mai discretă a momelii și nadei de lângă cârlig, înmuiem boiliesul și PVA-ul în dip chiar înainte de aruncare. Lichidul gros de pe săculeț se va dispersa odată cu topirea acestuia, iar cel de pe momelală va rămâne mai mult.
 
 
 
Dacă nu avem un dip din magazin ne putem face singuri lichidul atractant pentru săculeți. Avem nevoie doar de puțin CSL și de un aditiv aromat, cu care stropim PVA-ul într-un recipient.
5 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.