Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Episodul 4. Montura combi cu fir decojit.

acum 9 ani
 
Firele de forfac camasuite au intrat deja in trusele tuturor pescarilor de crap din tara noastra si se poate spune ca sunt cele mai folosite, daca discutam de monturile cu fir de par. Aceste monturi au marele avantaj de a fi rigide in partea lor superioara si flexibile in zona carligului, acolo unde avem nevoie de finete la contactul cu pestele. Asadar, prin rigiditatea conferita de camasa de cauciuc, nu sunt predispuse la incurcare in aruncare, iar acest lucru conteaza foarte mult.
 
 
 
De asemaenea, aceasta montura se realizeaza mult mai rapid decat cea combi prezentata anterior in serialul nostru si nu are nici acel nod suplimentar la jumatatea ei, fiind facuta dintr-un singur segment de fir. Numarul de milimetri pe care ii lasam de la carlig pana la camasa de cauciuc raman la latitudinea fiecarui pescar.
 
 
 
PONT. Daca firul camasuit pentru legat carlige are tendinta de a sta ondulat dupa ce am legat forfacul (de la spirele de pe rola), treceti la final montura prin aburi si se va indrepta foarte frumos.
 
Crapmania.ro 
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.