AGVPS SAU CUM SE FURA AURUL

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Avatar utilizator
andrei vladeanu
Veteran
Mesaje: 5808
Membru din: Lun Ian 10, 2005 11:10
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Contact:

AGVPS SAU CUM SE FURA AURUL

Mesaj de andrei vladeanu »

The One Team

Avatar utilizator
miyagi
Pescar de competitie
Mesaje: 4837
Membru din: Mar Aug 03, 2010 17:52
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Re: AGVPS SAU CUM SE FURA AURUL

Mesaj de miyagi »

Stiu ca in ultima vreme am fost cam guraliv, dar in ciuda aparentelor nu mi-a placut niciodata sa fiu laudaros. Am tolerat in schimb, mai mult sau mai putin, pe altii. Insa! Am avut dintotdeauna o aversiune fata de curve. Fata de parsivi. Acum cam stiti cum am combatut eu, ma refer la cei mai vechi, dar si la cei ce au avut rabdare cu mine :), VICIILE FENOMENULUI. Nu vreau sa intru in prea multe detalii, dar vreau sa reamintesc inca odata modul in care am sustinut eu, singurul de pe atunci, echipa "nationala" la CM-ul din 2012 la crap. Zic la crap pentru ca asta se dezbate aici, desi eu am dus o activitate paralela pe toate fronturile ( forumurile ): rapitor, stationar ( mai timid ca nu am pescuit destul in ultima vreme ) si nu in ultimul rand, spre "deliciul" unora, "domeniul pescuitului popular".
Buuuun!
Acuma! revin. In detrimentul tuturor provocarilor, am ovationat echipa Energy si pe Florin Carstocea, anticipand ca AGVPS-ul isi va "subtiliza" meritele. Cum asa?! Considerandu-i singurii "vinovati" din cauza carora echipe care au demonstrat ca fair play-ul, desi inventat pe meleagurile lor, a ajuns pe ale noastre, stiam ca vor fi FURATI de "entitatile binevoitoare" ce functioneaza inca dupa metodele vechi. Activez intr-o astfel de structura de stat si ma lovesc zilnic, in mod repetat si de o gramada de amar de ani, tot de asa ceva.
M-ati blamat pentru asta multi, daca nu majoritatea dintre voi. Mi-ati frecat ridichea, dar in final, incapatanat fiind intr-o oarecare masura, am asteptat sa vina si vremea asta. Ma intreb acum cand va veni vremea in care si Malin va fi acuzat de sabotajul vreunui CN?!!!!!!!!!!
In continuare voi "presta" prin acelasi stil.
M-am invatat si cu banarea, administrator si moderator de site fiind si eu la randul meu, gratie unor presupusi colegi carora nu le convin ( exclus ideea de a nu le place ca eu cred ca prostia a disparut din tara asta odata cu comunismul ) stigmatele pe care li le pun. CARE VA FI URMATORUL? Voi lovi in formatorii de opinie fiindca doar pe ei ii consider vinovati de diluarea conceptelor fenomenului si vanzarea " ghiaurilor catre otomani", cum zice Malin. Nu voi nominaliza insa pe nimeni ca se vor subantelege ideile pe care le extrag si le voi arunca in "joc".
Urban culture.

Avatar utilizator
andrei vladeanu
Veteran
Mesaje: 5808
Membru din: Lun Ian 10, 2005 11:10
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: AGVPS SAU CUM SE FURA AURUL

Mesaj de andrei vladeanu »

(...) Cea mai periculoasă pentru pescuitul de competiție este ticăloșia cozilor de topor care urzesc felurite vasalități și iobăgii de dragul unui fotoliu de mahăr prin sub-comisiile enunțate mai sus. Chiar dacă acum încă nu se vede clar, luptele interne din lumea crapului, a spinningului și chiar de la muscă artificială au produs aceste personaje mediocre frustrate, looserii intriganți, gata oricând să-și vândă sufletul dacă nu diavolului, măcar AGVPS-ului (...)

http://www.pv**.**/pescuit/undita_si_re ... sefie.html
The One Team

Avatar utilizator
herur
Mesaje: 12
Membru din: Mar Oct 18, 2011 21:34
Puncte: 0
Localitate: Tulcea

Re: AGVPS SAU CUM SE FURA AURUL

Mesaj de herur »

Dar de ce trebuie să fim înscrişi la AGVPS? Sau mai exact, ce oferă AGVPS în schimbul înscrierii? Ok ! e o taxă (cam cât ?), dar ce primeşte asociaţia înscrisă în schimb? Mi se pare corect ca din suma care se plăteşte, să zicem cel puţin 50% să se întoarcă sub diverse beneficii (prestări servicii,etc...) către plătitor. Sau AGVPS este proprietară pe anumite bălţi şi atunci se plăteşte chiria, de exemplu. Dacă nu, atunci taxa pentru ce este?
fire întinse

eugen dragnea
pescar de competitie
Mesaje: 1090
Membru din: Lun Ian 30, 2012 21:58

Re: AGVPS SAU CUM SE FURA AURUL

Mesaj de eugen dragnea »

herur scrie:Dar de ce trebuie să fim înscrişi la AGVPS? Sau mai exact, ce oferă AGVPS în schimbul înscrierii? Ok ! e o taxă (cam cât ?), dar ce primeşte asociaţia înscrisă în schimb? Mi se pare corect ca din suma care se plăteşte, să zicem cel puţin 50% să se întoarcă sub diverse beneficii (prestări servicii,etc...) către plătitor. Sau AGVPS este proprietară pe anumite bălţi şi atunci se plăteşte chiria, de exemplu. Dacă nu, atunci taxa pentru ce este?
Nu ai auzit de "taxa de jmecher" in "Tara lu' Zmardoi" ?
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”