Campion National e lucru mare

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Avatar utilizator
Albert
pescar de competitie
Mesaje: 2295
Membru din: Lun Aug 23, 2010 17:56
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Re: Campion National e lucru mare

Mesaj de Albert »

Voi vorbiti de divizii si alte avioane cand organizatorul CN-ului n-a fost in stare sa-l elimine pe 2016SRL de pe veste decat in finala.
Orice discutie pe tema CN-ul pleaca de la organizator. El decide ce, cat si cum.Participantii sunt de acord sau nu. Ideal ar fi sa fie doar participanti dar ei sun, in primul rand, cotizanti. Pana nu se schimba asta vom avea acelasi sistem si participanti.
Oricum, fata de anii de inceput e mult mai usor sa participi: sunt multe cluburi prin care poti sa ajungi la CN. Bani sa fie :)

Avatar utilizator
surgeon
Mesaje: 519
Membru din: Vin Sep 05, 2014 23:58
Puncte: 0
Localitate: Constanta
Contact:

Mesaj de surgeon »

Nimic nu se compara cu senzația pe care ți-o da participarea la un CN. Nici un concurs... Indiferent de valoarea premiilor. Sa te bați de la egal la egal cu pescari de renume, pe care ii vezi la televizor sau pe podiumuri, este minunat. Pentru restul exista master card... Este de ajuns sa participi o singura data și microbul este în tine. Majoritatea celor care participa nu are vreun business în domeniu. Este pasiune și dorința de a fi mai bun, de a concura cu nume mari: Drăgan, Mitranescu, Fâșie, Tomulescu, etc. Și da...cred ca pasiunea asta are origini vechi, adânc înfiptă în genotipul nostru. Merita și va invit sa încercați senzația.

Trimis de pe al meu VTR-L09 folosind Tapatalk
Sa va dea Dzeu sanatate!

ovidiusuteu
Mesaje: 29
Membru din: Joi Mai 05, 2011 10:06
Puncte: 0
Localitate: Brasov

Re:

Mesaj de ovidiusuteu »

surgeon scrie:Nimic nu se compara cu senzația pe care ți-o da participarea la un CN. Nici un concurs... Indiferent de valoarea premiilor. Sa te bați de la egal la egal cu pescari de renume, pe care ii vezi la televizor sau pe podiumuri, este minunat. Pentru restul exista master card... Este de ajuns sa participi o singura data și microbul este în tine. Majoritatea celor care participa nu are vreun business în domeniu. Este pasiune și dorința de a fi mai bun, de a concura cu nume mari: Drăgan, Mitranescu, Fâșie, Tomulescu, etc. Și da...cred ca pasiunea asta are origini vechi, adânc înfiptă în genotipul nostru. Merita și va invit sa încercați senzația.

Trimis de pe al meu VTR-L09 folosind Tapatalk
multumesc pentru primul reply obiectiv la subiect... il asteptam cu interes

frumoase cuvinte, vin din partea soft..., "sa te bati de la egal la egal", "pasiune", "a fi mai bun", "concura cu nume mari" "origini vechi"...

chiar mi-a placut reply-ul tau
Poate avem ocazia sa ne intalnim sanatosi pe balta :)
Ovidiu
om liber

Avatar utilizator
Florin Pata
Mesaje: 902
Membru din: Mie Iun 15, 2011 16:12
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Re: Campion National e lucru mare

Mesaj de Florin Pata »

Vladut Mateianu scrie:
Florin Pata scrie:Eu inteleg nevoia de contradictie a fiecaruia ! Si nevoia de a-si acorda ifose singuri cu trimitere la pescarii nasoi de pe net , uitand faptul ca si ei macane tot pe net...dar probabil fac parte dintre pescarii buni de pe net !
Ce zic eu si ce inventeaza unii . Eu zic Dunare in sensul ca pe un kilometru(doi) de linie dreapta intra
Asa vad eu lucrurile !
Esti obraznic. Probabil ca frustrarea isi spune cuvantul, exact ca vulpea care nu ajunge la struguri....
Pe viitor fi te rog mai atent in exprimare, poate vrei altceva sa transmiti si nu iti iese....
Hai sa incerc in umila mea parere sa transmit mai in detaliu ce ...probabil "nu imi iese" :
Sa pornim de la cateva clisee folosite destul de des si destul de perimate :
1) Se pare ca "jignirea suprema" pe acest forum e "soarece de tastatura" sau "macanitor de net" , asta in mintea unora insemnand faptul ca individul respectiv nu are experienta practica pe balta ci vorbeste doar din experienta "Google" . Culmea e ca si emitentul jignirii dialogheaza pe acelasi net :lol: deci se afla exact in aceeasi situatie , in plus nu cunoaste experienta in pescuit a "etichetatului" care poate fi de peste 40 de ani . In plus nu cred ca exista membri ai forumului care nu au experienta reala in pescuit altfel...nu ar fi membri aici ci pe SP . Interesant e faptul ca in momentul in care unul il jigneste pe altul cu "soarece de tastatura" sau "macanitori de net" e o persoana "de bine" iar in momentul in care jignitul raspunde exact cu aceeasi termeni devine "obraznic" si asta deriva doar din decizia personala... de sef de forum , impartind pe categorii dupa bunul plac .
2) "Obraznic" dex - "Lipsit de respect, de rușine; nerușinat, impertinent, insolent, arogant; (cu sens atenuat) neascultător, neastâmpărat."
Daca e vorba de "Lipsit de respect, de rușine; nerușinat, impertinent, insolent" , pe acest forum asa sunt considerate fara nici un fundament real orice replici care nu convin .Si nu pot scrie...ce gandesc acum despre asta :lol: .
Daca sensul e de "arogant" nu am o problema , nu cunosc nici un modest sau umil pe forum !
Daca sensul e de "neascultător, neastâmpărat" cred ca s-a intarziat "putin" cu peste 40 de ani si oricum nu primesc ordine de la nimeni !
3) De mult timp am dorit sa clarific faza cu "frustratul" , caracterizare pe care am primit-o de cateva ori pe forum . Se pare ca termenul a plecat din vocabularul juridic apoi din multinationale si s-a raspandit cu viteza , dar din pacate majoritatea indivizilor care vor sa foloseasca cuvinte pretentioase , nu inteleg nici termenul si nici sensul folosirii acestuia . In general toata lumea acorda acestui termen o conotatie negativa desi nu are .
Definitia conform dex online - "A lipsi pe cineva (în special statul sau o instituție a lui) de un drept sau de un bun; a păgubi; p. ext. a înșela. ". In limba romana nu exista adjectivul "frustrat" ci doar verbul a frustra . Deci cineva poate sa fie frustrat de ceva (participiu) , nu sa fie "frustrat" (adjectiv) sau mai rau "un frustrat" (substantiv) . In esenta a fi frustrat inseamna a fi pagubit de un bun sau un drept pe care il aveai .
Ma bucur ca am clarificat termenul . Si revenind la subiect nu am absolut nici o insatisfactie in calitate de pescar , nici la nivel de capturi , nici la nivel logistic , nici la nivel de "vechime" :D !
4) "Vulpea care nu ajunge la struguri " ! Care ar fi "strugurii" ? Imi permit sa pescuiesc pe orice balta vreau , am scule de nivel maxim , captura +20 kg...mega satisfacator pentru mine .Nu particip la concursuri sau campionate pentru ca NU VREAU din 3 motive :
- am auzit multe povesti nu prea frumoase si asta ca sa fiu elegant
- la pescuit vreau sa ma simt bine , nu sa stau "in priza" zile intregi
- prefer sa investesc in echipamentul si confortul meu

Am o singura intrebare (mai mult retorica) , daca sponsorizam echipa nationala in orice an cu 5000 de euro sau mai mult , obtineam un loc in echipa....orice... rezerva&etc. iar ulterior imi inseram in titulatura "campion mondial" , eram acceptat sau nu ???

Sunt doar un membru al forumului si imi exprim opinia personala la modul cum imi doresc eu sa vad pescuitul ca sport national ! Si as vrea cat mai multi tineri sportivi in pescuit si NU tineri obezi stand la smartphone-uri . Stiu ca opiniile mele sunt mai directe si pot deranja dar intotdeauna progresul creaza animozitati . Pasi s-au facut deja dar mai e mult pana departe ! Cateva clipuri care demonstreaza ca se poate :
https://www.youtube.com/watch?v=Hbk7PNL72uU
https://www.youtube.com/watch?v=Gtbf5oAlQoE
https://www.youtube.com/watch?v=spUAZKxy4Yw
https://www.youtube.com/watch?v=s-y-dkgMvzM
+ multe altele .
Referitor la acelasi echipament pentru toti , probabil nu m-am exprimat in detaliu . Exista concursuri sponsorizate de firmele de echipament , altele sponsorizate de firme de nada ! Din cate stiu acest CN e primul sponsorizat si de Shimano&Daiwa ! In esenta ar fi recomandabil ca echipele sa detina echipament de nivel similar valoric si calitativ !
Nu stiu de ce deranjez atat de mult prin simplul fapt ca imi doresc in calitate de simplu cetatean pasionat de fenomen , acele divizii nationale ? Sa existe "ceva" interese personale si de grup :D ? Deranjeaza chiar la nivel de discutii ? Din punctul meu de vedere producatorii si comerciantii ar trebui sa fie incantati de idee , deoarece extinderea fenomenului la nivel national ar insemna direct si o crestere exponentiala a vanzarilor !
In plus nu inteleg ideea de "daca nu participi...nu ai voie sa comentezi" ! Daca era vorba de concursul PRIVAT al lui "Gigel de la Mahmudia" intelegeam . Aici e vorba de campionatul NATIONAL deci de interes NATIONAL desfasurat sub egida unei asociatii de utilitate publica ! Cum ar fi daca de maine FRF spune ca nimeni nu mai are voie sa comenteze... la si despre meciurile nationalei de fotbal !
Spor !

Avatar utilizator
Ovidiu Bunea
Mesaje: 347
Membru din: Mie Iul 16, 2014 11:34
Puncte: 0
Localitate: Titu, Dambovita
Contact:

Re: Campion National e lucru mare

Mesaj de Ovidiu Bunea »

Ps. Daca sunt tineri talentati care cred ca pot face fata unui CN dar nu au bani, scule si nada, astept mail de la ei pe vladutmateianu@yahoo.com si Senzor ii va sprijini ! Bineinteles, daca intr-adevar sunt talentati ! Si nu ma refer la soarecii de tastatura care "stiu totul teoretic" !

Aici sunt, de cand asteptam ! :lol: :lol: :lol: :lol:
We are Anonymous. We are Legion. We do not forgive. We do not forget. Expect us.

Avatar utilizator
mihai.sava
Mesaje: 331
Membru din: Lun Dec 12, 2011 18:21
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Campion National e lucru mare

Mesaj de mihai.sava »

Florin Pata scrie:
Vladut Mateianu scrie:
Florin Pata scrie:Eu inteleg nevoia de contradictie a fiecaruia ! Si nevoia de a-si acorda ifose singuri cu trimitere la pescarii nasoi de pe net , uitand faptul ca si ei macane tot pe net...dar probabil fac parte dintre pescarii buni de pe net !
Ce zic eu si ce inventeaza unii . Eu zic Dunare in sensul ca pe un kilometru(doi) de linie dreapta intra
Asa vad eu lucrurile !
Esti obraznic. Probabil ca frustrarea isi spune cuvantul, exact ca vulpea care nu ajunge la struguri....
Pe viitor fi te rog mai atent in exprimare, poate vrei altceva sa transmiti si nu iti iese....
Hai sa incerc in umila mea parere sa transmit mai in detaliu ce ...probabil "nu imi iese" :
Sa pornim de la cateva clisee folosite destul de des si destul de perimate :
1) Se pare ca "jignirea suprema" pe acest forum e "soarece de tastatura" sau "macanitor de net" , asta in mintea unora insemnand faptul ca individul respectiv nu are experienta practica pe balta ci vorbeste doar din experienta "Google" . Culmea e ca si emitentul jignirii dialogheaza pe acelasi net :lol: deci se afla exact in aceeasi situatie , in plus nu cunoaste experienta in pescuit a "etichetatului" care poate fi de peste 40 de ani . In plus nu cred ca exista membri ai forumului care nu au experienta reala in pescuit altfel...nu ar fi membri aici ci pe SP . Interesant e faptul ca in momentul in care unul il jigneste pe altul cu "soarece de tastatura" sau "macanitori de net" e o persoana "de bine" iar in momentul in care jignitul raspunde exact cu aceeasi termeni devine "obraznic" si asta deriva doar din decizia personala... de sef de forum , impartind pe categorii dupa bunul plac .
2) "Obraznic" dex - "Lipsit de respect, de rușine; nerușinat, impertinent, insolent, arogant; (cu sens atenuat) neascultător, neastâmpărat."
Daca e vorba de "Lipsit de respect, de rușine; nerușinat, impertinent, insolent" , pe acest forum asa sunt considerate fara nici un fundament real orice replici care nu convin .Si nu pot scrie...ce gandesc acum despre asta :lol: .
Daca sensul e de "arogant" nu am o problema , nu cunosc nici un modest sau umil pe forum !
Daca sensul e de "neascultător, neastâmpărat" cred ca s-a intarziat "putin" cu peste 40 de ani si oricum nu primesc ordine de la nimeni !
3) De mult timp am dorit sa clarific faza cu "frustratul" , caracterizare pe care am primit-o de cateva ori pe forum . Se pare ca termenul a plecat din vocabularul juridic apoi din multinationale si s-a raspandit cu viteza , dar din pacate majoritatea indivizilor care vor sa foloseasca cuvinte pretentioase , nu inteleg nici termenul si nici sensul folosirii acestuia . In general toata lumea acorda acestui termen o conotatie negativa desi nu are .
Definitia conform dex online - "A lipsi pe cineva (în special statul sau o instituție a lui) de un drept sau de un bun; a păgubi; p. ext. a înșela. ". In limba romana nu exista adjectivul "frustrat" ci doar verbul a frustra . Deci cineva poate sa fie frustrat de ceva (participiu) , nu sa fie "frustrat" (adjectiv) sau mai rau "un frustrat" (substantiv) . In esenta a fi frustrat inseamna a fi pagubit de un bun sau un drept pe care il aveai .
Ma bucur ca am clarificat termenul . Si revenind la subiect nu am absolut nici o insatisfactie in calitate de pescar , nici la nivel de capturi , nici la nivel logistic , nici la nivel de "vechime" :D !
4) "Vulpea care nu ajunge la struguri " ! Care ar fi "strugurii" ? Imi permit sa pescuiesc pe orice balta vreau , am scule de nivel maxim , captura +20 kg...mega satisfacator pentru mine .Nu particip la concursuri sau campionate pentru ca NU VREAU din 3 motive :
- am auzit multe povesti nu prea frumoase si asta ca sa fiu elegant
- la pescuit vreau sa ma simt bine , nu sa stau "in priza" zile intregi
- prefer sa investesc in echipamentul si confortul meu

Am o singura intrebare (mai mult retorica) , daca sponsorizam echipa nationala in orice an cu 5000 de euro sau mai mult , obtineam un loc in echipa....orice... rezerva&etc. iar ulterior imi inseram in titulatura "campion mondial" , eram acceptat sau nu ???

Sunt doar un membru al forumului si imi exprim opinia personala la modul cum imi doresc eu sa vad pescuitul ca sport national ! Si as vrea cat mai multi tineri sportivi in pescuit si NU tineri obezi stand la smartphone-uri . Stiu ca opiniile mele sunt mai directe si pot deranja dar intotdeauna progresul creaza animozitati . Pasi s-au facut deja dar mai e mult pana departe ! Cateva clipuri care demonstreaza ca se poate :
https://www.youtube.com/watch?v=Hbk7PNL72uU
https://www.youtube.com/watch?v=Gtbf5oAlQoE
https://www.youtube.com/watch?v=spUAZKxy4Yw
https://www.youtube.com/watch?v=s-y-dkgMvzM
+ multe altele .
Referitor la acelasi echipament pentru toti , probabil nu m-am exprimat in detaliu . Exista concursuri sponsorizate de firmele de echipament , altele sponsorizate de firme de nada ! Din cate stiu acest CN e primul sponsorizat si de Shimano&Daiwa ! In esenta ar fi recomandabil ca echipele sa detina echipament de nivel similar valoric si calitativ !
Nu stiu de ce deranjez atat de mult prin simplul fapt ca imi doresc in calitate de simplu cetatean pasionat de fenomen , acele divizii nationale ? Sa existe "ceva" interese personale si de grup :D ? Deranjeaza chiar la nivel de discutii ? Din punctul meu de vedere producatorii si comerciantii ar trebui sa fie incantati de idee , deoarece extinderea fenomenului la nivel national ar insemna direct si o crestere exponentiala a vanzarilor !
In plus nu inteleg ideea de "daca nu participi...nu ai voie sa comentezi" ! Daca era vorba de concursul PRIVAT al lui "Gigel de la Mahmudia" intelegeam . Aici e vorba de campionatul NATIONAL deci de interes NATIONAL desfasurat sub egida unei asociatii de utilitate publica ! Cum ar fi daca de maine FRF spune ca nimeni nu mai are voie sa comenteze... la si despre meciurile nationalei de fotbal !
Spor !
Like !!!
C.S. CARP ZONE

Avatar utilizator
Florin Pata
Mesaje: 902
Membru din: Mie Iun 15, 2011 16:12
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Re: Campion National e lucru mare

Mesaj de Florin Pata »

Ovidiu Bunea scrie:
Ps. Daca sunt tineri talentati care cred ca pot face fata unui CN dar nu au bani, scule si nada, astept mail de la ei pe vladutmateianu@yahoo.com si Senzor ii va sprijini ! Bineinteles, daca intr-adevar sunt talentati ! Si nu ma refer la soarecii de tastatura care "stiu totul teoretic" !

Aici sunt, de cand asteptam ! :lol: :lol: :lol: :lol:
Eu daca as mai fi tanar , as astepta o oferta similara de la A.V. (imi cer scuze lui ca ii folosesc numele, desi nu il cunosc personal )...asta daca ar fi posibil ! Se pare ca 99% dintre cei ridicati de el,au devenit supertari in pescuit si chiar...campioni sau vicecampioni sub bagheta lui...la modul rapid ! E ca si cum ai fi in gasca cu Chuck Norris :lol: ! Cand esti cu el in echipa esti aproape imposibil de batut prin metode corecte ! Mai greu e cand ti se pare ca esti tu "valoros" , pleci independent ...si apoi devii penibil ! Cred ca asta e...dureros si creaza mari insatisfactii personale :lol: !

Avatar utilizator
gabi1
Veteran
Mesaje: 4787
Membru din: Joi Sep 16, 2010 19:23
Puncte: 0
Localitate: Gura Oborului

Re: Campion National e lucru mare

Mesaj de gabi1 »

Ovidiu,
Nu te descuraja. Am ajuns să trăim erori obsedante, perioade greu de suportat și reușite ipotetice.
Deasupra tuturor, este timpul. El are răbdare cu noi.
Baftă. :wink: :D
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

dedeciu mihai-paul
Mesaje: 141
Membru din: Mie Mai 04, 2011 19:54

Re: Campion National e lucru mare

Mesaj de dedeciu mihai-paul »

Florin Pata scrie:
Ovidiu Bunea scrie:
Ps. Daca sunt tineri talentati care cred ca pot face fata unui CN dar nu au bani, scule si nada, astept mail de la ei pe vladutmateianu@yahoo.com si Senzor ii va sprijini ! Bineinteles, daca intr-adevar sunt talentati ! Si nu ma refer la soarecii de tastatura care "stiu totul teoretic" !

Aici sunt, de cand asteptam ! :lol: :lol: :lol: :lol:
Eu daca as mai fi tanar , as astepta o oferta similara de la A.V. (imi cer scuze lui ca ii folosesc numele, desi nu il cunosc personal )...asta daca ar fi posibil ! Se pare ca 99% dintre cei ridicati de el,au devenit supertari in pescuit si chiar...campioni sau vicecampioni sub bagheta lui...la modul rapid ! E ca si cum ai fi in gasca cu Chuck Norris :lol: ! Cand esti cu el in echipa esti aproape imposibil de batut prin metode corecte ! Mai greu e cand ti se pare ca esti tu "valoros" , pleci independent ...si apoi devii penibil ! Cred ca asta e...dureros si creaza mari insatisfactii personale :lol: !
Dar cine te recomanda ca sa iti faca AV o oferta?Ca la orice subiect intervi penibil si la concursuri nu apari prin liste!Nu te supara dar zmei ca tine cu ochelari si costum am vazut multi.In special pe forum.

Avatar utilizator
ionut72
pescar de competitie
Mesaje: 2784
Membru din: Mar Oct 09, 2012 15:52

Re: Campion National e lucru mare

Mesaj de ionut72 »

Eu zic Dunare in sensul ca pe un kilometru(doi) de linie dreapta intra in concurs "1 milion" de echipe ,
E clar ce inteleg unii din pescuit, daca ei cred ca, 2 km de Dunare in linie dreapta, ofera "sanse egale pescarilor".

Cand vine vorba despre CN-uri, CM-uri si alte competitii, pescuitul se asociaza sportului, nu miutei in spatele blocului. Nu mai jucam fotbal pe teren, ci pe islaz. E putin denivelat, iarba e din cand in cand si e si nitel inclinat, dar, nu face nimic, si asa unele echipe se incalta cu "adidas" si altele cu "adibas" :D

Anul asta, cu toate balbele inerente, totusi, au fost la startul competitiei 34 de echipe. Oameni care au intrat in competitie, unele loturi cu scule si nada care, insumate, nu faceau, ca pret, cat 4 combo-uri ale altora. Oameni care si-au jucat sansa corect. Cinste lor!

Macanitorii de pe margine, in schimb, au un scop in viata: sa macane si sa bage batul prin gard. Astia sunt, atata pot. Despre ei atat.

Felicitari baietilor de la CC Corbu si fire intinse la CM!
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”