CONVOCAREA SUBCOMISIEI DE PESCUIT LA CRAP PENTRU 05.02.2018

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Avatar utilizator
Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro
Mesaje: 1179
Membru din: Joi Aug 20, 2009 17:31
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Re: CONVOCAREA SUBCOMISIEI DE PESCUIT LA CRAP PENTRU 05.02.

Mesaj de Bogdan Dragan »

oanavictor scrie:Ocupa-te tu Bogdane ...ai toate atuurile cu tine
Eu te sustin din suflet pentru ca ai si experienta internationala de concurent la campionatele mondiale pescuit
Va multumesc frumos nea Victor pt sustinere.
Daca se vrea cu adevarat eu ma pot ocupa si cred ca pot aduce si ceva sponsorizari pt echipa care pleaca la CM!

oanavictor
Pescar de competitie
Mesaje: 3665
Membru din: Mar Ian 25, 2005 22:06
Puncte: 0
Contact:

Re: CONVOCAREA SUBCOMISIEI DE PESCUIT LA CRAP PENTRU 05.02.

Mesaj de oanavictor »

Hai baieti cu sustinerea lui Bogdan !acum repede pana nu se razgandeste .
Mai ales ca nu vrea remuneratie .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Avatar utilizator
Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro
Mesaje: 1179
Membru din: Joi Aug 20, 2009 17:31
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Re: CONVOCAREA SUBCOMISIEI DE PESCUIT LA CRAP PENTRU 05.02.

Mesaj de Bogdan Dragan »

Nici un fel de remuneratie...ba mai mult de atat pot aduce bani!

Avatar utilizator
ZABELEA
Mesaje: 293
Membru din: Mar Ian 11, 2005 15:42

Re: CONVOCAREA SUBCOMISIEI DE PESCUIT LA CRAP PENTRU 05.02.

Mesaj de ZABELEA »

Care este motivul pentru care nu s-a postat procesul verbal de la ultima sedinta?
De unde atata secretomanie?
Cum au modificat cateva cluburi destinatia banilor fara unanimitatea celor care s-au inscris?
Intelegeam daca reprezentantul Agvps venea la finala si era platit dar nu inteleg de ce trebuie sa aruncam pe geam vreo 3000 de euro pentru 4 deplasari la Corbu, de ce trebuie sa fie prezent la semifinale?Care este rolul lui?
Anii trecuti nu erau bani nici de taxa Fifs-Cips.Acum ne batem joc de bani?
De ce Crapmania care este sponsorul campionatului a acceptat sa nu posteze procesul verbal?

Nu stiu cine ar putea sa raspunda la aceste intrebari.

Felicitari Manuel pentru postarea de mai sus.

P.S. Poate se indura cineva sa posteze procesul verbal sa stim si noi cum se cheltuie banii NOSTRI.
MIHAI PRIPON - CARP UNITED TEAM.

Avatar utilizator
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Mesaje: 18916
Membru din: Sâm Ian 08, 2005 20:23
Puncte: 0
Localitate: BUCURESTI
Contact:

Re: CONVOCAREA SUBCOMISIEI DE PESCUIT LA CRAP PENTRU 05.02.

Mesaj de Vladut Mateianu »

Parerea mea este ca lui Orhei ar trebui sa-i facem statuie la cate a facut pana acum ptr carpfishingul romanesc ! De cand a preluat el haturile, CN a avut continuitate, seriozitate,corectitudine, etc. Numarul de loturi a crescut de la an la an, ajungand acum la aproape 40, ceva de neimaginat pana acum cativa ani. Fara certuri, fara scandaluri, fara "combinatii". Rezultatele pe plan extern nu au lipsit nici ele. Iar de toate astea s-a ocupat un OM pe banii lui si pe timpul lui ! Si noi ce facem ? Dam acum in el cu pietre ptr ca a cerut ca munca lui sa fie platita ? Sa fim seriosi, cine mai face ceva moka in ziua de azi ? Chiar si cel mai "amarat" organizator de concursuri castiga 500 euro la un concurs, iar cei "vechi" trec uneori si de 5000 euro ! Atentie, la concursuri private ! Iar noi de cacam pe noi ptr 500 euro la ditamai campionatul national... :( :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

ManuC
Mesaje: 25
Membru din: Joi Sep 27, 2012 12:11
Puncte: 0
Localitate: Campina

Re: CONVOCAREA SUBCOMISIEI DE PESCUIT LA CRAP PENTRU 05.02.

Mesaj de ManuC »

Salutare tuturor.
In postarea de mai jos o sa repunctez câteva aspecte din Regulamentul de organizare si funcționarea Comisiei de Pescuit si Competiții dar o sa se regăsească si câteva răspunsuri la unele postări.
In primul rând doresc sa punctez ca singurul meu interes este unul de bun simt si anume ,faptul ca doresc sa fiu tratat cu respect si daca am consimțit sa fac parte dintr-un anumit grup care își desfășoară activitatea in baza unor regulamente ,sa respect aceste regulamente ,dar si sa atrag atenția atunci când acestea sunt încălcate ,cu voie sau fără voie.Acet interes personal este si interesul clubului din care fac parte si din cât am văzut si a altor colegi din alte cluburi.De altfel interese de bun simt.
As dori sa revenim la ordinea de zi a ședinței din 5 feb.2018.
Din ordinea de zi s-a realizat doar punctul privind înființarea Ligii Cluburilor de Crap.
Alegerea președintelui subcomisiei de pescuit la crap nu apare in procesul verbal ,deci practic nu s-a realizat acest punct de pe ordinea de zi.
As vrea sa va supun atenției ART.6 din regulamentul comisiei de pescuit sportiv si competiții.
Citez:
Art. 6. Componenţa subcomisiilor de pescuit sportiv este următoarea:
- Şeful subcomisiei, nominalizat de preşedintele Comisiei de Pescuit Sportiv şi Competiţii, pe baza propunerilor primite şi a votului majorităţii reprezentanţilor asociaţiilor de pescari sportivi/cluburilor sportive din subcomisia de pescuit sportiv
în cauză;
- Secretarul subcomisiei, nominalizat de şeful subcomisiei pe baza propunerilor primite
şi a votului majorităţii reprezentanţilor asociaţiilor de pescari sportivi/cluburilor
sportive din subcomisia de pescuit sportiv în cauză;
- Membrii subcomisiei, care sunt preşedinţii entităţilor sportive participante la
competiţiile respective.
Deci președintele este “nominalizat”pe baza propunerilor si a VOTULUI MAJORITAȚI reprezentanților asociațiilor de pescari sportivi/cluburilor sportive din subcomisia de pescuit sportiv.
Atunci daca subcomisia are ca membrii 39 de asociații/cluburi ar trebui ca propunerea președintelui comisiei sa întrunească 20 de voturi.
Un alt aspect legat de acest subiect este si faptul ca propunerea de președinte ar mai trebui sa îndeplinească un criteriu si anume ca persoana nominalizata ar trebui sa fie membru al unei asociații /club.Nu cred ca se poate lua “o persoana de pe strada”si propusă ca președinte al acestei subcomisii.
Legat de celelalte puncte din procesul verbal al ședinței din 05feb.2018 care nu s-au regăsit inițial pe ordinea de zi ,respectiv modificarea cuantumului cheltuielilor cu arbitrajul ,remunerația președintelui subcomisiei si a domnului George Iorga ,acestea nu pot fi puse in practica.
Pentru a se putea pune in practica ar trebui convocată o noua ședința a subcomisiei de Pescuit la Crap ,care ar trebui sa aibă pe ordinea de zi aspectele menționate mai sus.De asemenea convocarea acestei comisii ar trebui făcută pe adersa oficială a fiecărei asociații/club comunicată de fiecare in momentul afilierii si nu pe un site.Pentru o si mai mare vizibilitate se poate posta si pe site dar condiția de a primi convocarea pe adresa de contact este obligatorie.Este ca si cum o judecătorie sau tribunal ar trimite o citație pe un site si nu la adresa celui citat.
De altfel legat tot de subiectele de mai sus ,nu înțeleg de ce s-a mers pe aceasta soluție ,când in Regulamentul de Organizare si Funcționare a Comisiei de Pescuit si Competiții spune:
Citez:
Art. 22. Cheltuielile ocazionate de deplasările membrilor comisiei şi subcomisiilor, legate direct de activitatea comisiei şi respectiv a subcomisiilor, cad în sarcina asociaţiilor/cluburilor şi respectiv entităţilor ale căror interese le reprezintă.
Atenție se face referire la acoperirea cheltuielilor.Deci acoperirea acestor cheltuieli se face in baza documentelor justificative care este obligatoriu a fi depuse de cel care face aceste cheltuieli.Cheltuielile eligibile sunt doar cele aprobate tot de majoritatea cluburilor si trebuie sa fie in legătura cu natura activității subcomisiei si in standardele hotărâte.
De bun simt atunci când sesizezi anumite inadvertente este sa vi si cu soluții de rezolvare a acestora.
In consecință ,daca se dorește aceste lucruri ,trebuie convocată o noua ședința a subcomisiei care sa îndeplinească condițiile ,ca aceste propuneri sa se regăsească pe ordinea de zi si ca ședința sa aibă qvorum ,respectiv sa participe la ședința cel puțin 20 de asociații.Daca o asociație nu poate participa si deleagă competente unei terțe persoane trebuie sa dea o împuternicire care v-a fi transmisă organismului care a făcut convocarea iar acesta la începutul ședinței v-a face cunoscut celor prezenți care sunt împuternicirii si pe baza prezentei si împuterniciților se stabilește daca ședința este statutara sau nu.Adica daca se întrunește condiția ca jumătate plus unul din cele 39 de asociații înscrise la CN,sunt reprezentate la ședința.
Si as mai dorii sa punctez un aspect .Personal nu am nimic cu dl.Orhei .Oricine ar fi condus acesta subcomisie si ar fi adoptat aceasta abordare ar fi avut parte de același”tratament”,indiferent cum s-ar fi numit el.
Repet vreau doar sa se respecte ce am consimțit cu toții la un moment dat.

Cu stima

ManuC

Avatar utilizator
pharaoh
pescar de competitie
Mesaje: 1174
Membru din: Mar Aug 03, 2010 16:12
Puncte: 0
Localitate: Constanta
Contact:

Re: CONVOCAREA SUBCOMISIEI DE PESCUIT LA CRAP PENTRU 05.02.

Mesaj de pharaoh »

ManuC, fara sa intru in detaliile regulamentare si juridice pe care le-ai expus mai sus, daca ati fi venit la sedinta (cluburile care au lipsit), poate discutiile astea s-ar fi lamurit de atunci. Multi au facut un efort sa se deplaseze din afara Bucurestiului, intr-o zi lucratoare. Daca stam dupa regulamentele AGVPS, nu se mai organizeaza niciun campionat anul acesta. Deocamdata doar tindem catre normalitate. Un prim pas e Liga asta. Poate vom reusi sa ne organizam mai bine in acest cadru, sa ne facem propriul regulament, sa ne alegem oamenii, sa luam decizii mai bune, etc. Deocamdata, atat s-a putut. Parerea mea este ca trebuie sa acceptam compromisurile ca sa mearga caruta mai departe anul asta. Dupa asta, vom vedea ce va fi. Cineva trebuie sa faca grilele, cineva trebuie sa arbitreze. Alternative nu prea sunt. Poate ordinea de zi a fost facuta neglijent, si asta e adevarat. Daca erau toate cluburile prezente, sau macar majoritatea, poate altfel ar fi decurs lucrurile. Deocamdata, asta s-a reusit de catre cei prezenti. Daca mai vrem campionat anul asta...
Marius Sârbu

oanavictor
Pescar de competitie
Mesaje: 3665
Membru din: Mar Ian 25, 2005 22:06
Puncte: 0
Contact:

Re: CONVOCAREA SUBCOMISIEI DE PESCUIT LA CRAP PENTRU 05.02.

Mesaj de oanavictor »

Culmea este ca vocali sunt doar cei care nu sau prezentat ....sau poate asta se vrea si au alte planuri cu ......
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

oliviu orhei
Mesaje: 587
Membru din: Joi Aug 20, 2009 9:08

Re: CONVOCAREA SUBCOMISIEI DE PESCUIT LA CRAP PENTRU 05.02.

Mesaj de oliviu orhei »

Convocarea Comisiei de pescuit la crap pentru data de 26.02.2018, ora 11.00 la sediul AGVPS. 


Ordinea de zi:

1. Discutarea și aprobarea bugetului de cheltuieli pentru organizarea și desfășurarea Campionatul AGVPS 2018:

         A. Cheltuielile pentru arbitraj;

         B. Cheltuielile pentru realizarea grilelor de desfășurare a competitiei;

         C. Cheltuielile ocazionate de organizarea și desfășurarea competiției a presedintelui Subcomisiei de pescuit la crap atât intern cât și extern. Conform cu art 22 din Regulamentul de Organizare si Funcționare a Comisiei de Pescuit si Competiții .
2. Înființarea Comisiei de control(cenzori) a Subcomisiei de pescuit la crap formată din trei persoane.

3. Discutarea modului de organizare pentru tragerea la sorți a grupelor din prima etapă.

4. Discuți generale


La ședință participăcate un reprezentant al  cluburilor afiliate si cele in curs de afilere la AGVPS și al AVPS sau AJVPS înscrise la Campionat.

La ședință pot participă și vota numai persoane care vor avea împuternicire facuta de asociația/ clubul pe care îl reprezintă.

Presedintele subcomisiei de pescuit la crap AGVPS din Romania
Oliviu Orhei
 

Avatar utilizator
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Mesaje: 18916
Membru din: Sâm Ian 08, 2005 20:23
Puncte: 0
Localitate: BUCURESTI
Contact:

Re: CONVOCAREA SUBCOMISIEI DE PESCUIT LA CRAP PENTRU 05.02.

Mesaj de Vladut Mateianu »

oanavictor scrie:Culmea este ca vocali sunt doar cei care nu sau prezentat ....sau poate asta se vrea si au alte planuri cu ......
Esti prea vechi in bransa nea Victore ca sa nu intelegi "lucrarea".... :D Orhei nu e bun, ca e prea corec5 si nici nu vrea postul de marioneta....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”