DESFASURARE FINALA - CAMPIONAT AGVPS - 09-12 Iunie 2016

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
yoogoofy
Mesaje: 198
Membru din: Vin Feb 08, 2013 13:42
Puncte: 0
Localitate: Aiud - Alba Iulia

Re: DESFASURARE FINALA - CAMPIONAT AGVPS - 09-12 Iunie 2016

Mesaj de yoogoofy »

apo fishing scrie:ptr ca au avut o grila mai buna
si pentru ca au fost mai buni, PUNCT. Discutiile "de genul" de dupa competitii, e boala mare la noi, motiv pentru care suntem unde suntem...in viata trebuie sa sti sa si pierzi! Cu respect.

FLORIN61
Mesaje: 338
Membru din: Sâm Iun 25, 2011 20:05
Puncte: 0
Localitate: bucuresti

Re: DESFASURARE FINALA - CAMPIONAT AGVPS - 09-12 Iunie 2016

Mesaj de FLORIN61 »

sal domnule aposol!nu cine esti dar pari interesant....vreau sa ti rsp la acuzatiile pe care m i le aduci mie si clubului din care fac parte WLC CARP CLUB;pct 1-cine si ce are impotriva vis-a-vis de prieteniile dintre concurenti sau santeti frustrat ca nu aveti prieteni de asa clasa?pct2-nimeni nu este obligat sa pescuiasca mai aproape sau mai departe sau sa nadeasca cu spombul cum doresc unii.....la tel rsp oricand vreau daca am placere si nu este nimeni obligat sa spuna cati pesti are la sac cand e sunat;pct3-discutia a pornit de sambata seara dinaintea cantarului de la ora 19 fiindca la noi in stand se vedeau doar 2 pesti in partea dreapta a standului si asa v ati panicat crezand ca nu mai pescuim dar noi mai aveam 9pesti legati in stanga standului pt derutarea managerilor(teapa) iar dupa cantar toti s au intrabat de unde am cantarit 11 pesti;pct4-la acel cantar carp united a prins12 pesti pe doua lansete dinspre anergy si restul dinspre noi cum facem?pct5-chestia asta de a influenta un rezultat nu am facut o niciodata si poate sa va confirme chiar colegii tai de club.Sincer imi pare rau ca ai intrat in mocirla asta! In pescuit o sa intalnesti mai multe c---e decat pe centura Cu respect FLORIN MIHALACHE !

oanavictor
Pescar de competitie
Mesaje: 3665
Membru din: Mar Ian 25, 2005 22:06
Puncte: 0
Contact:

Re: DESFASURARE FINALA - CAMPIONAT AGVPS - 09-12 Iunie 2016

Mesaj de oanavictor »

nu a fost nici un blat ........cineva a cerut niste bani ........a fost refuzat cu eject telefonic ......si sa ajuns la un front prietenesc impotriva asupritorului care ofera fructele de pe cer ........sa iscat un carambol care a impiedicat desfasurarea competitiei in mod corect afectand in mod special clubul Energy cu toate ca nu era cel vizat de mancatorii de carne carora nu le plac fructele si legumele cu stele .......
cine are ochi poate vedea foarte clar desfasurarea pe ore citind clasamentele intermediare incepand cu sambata ora 7 dimineata ........
a fost o lupta foarte frumoasa si corecta pe b[barbu cu martoiu ] si c[abbara si babita ] .........pacat de ce sa intamplat pe A unde a triumfat nationalismul si ura de rasa

nu am uitat de mitranescu pe c unde a luptat exemplar aparandu-si sansele ca un adevarat om de sport si nici de mitanu si maimutoiu unde valoarea si locul tras la sorti au facut legea pe balta .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

apo fishing
Mesaje: 66
Membru din: Vin Apr 03, 2015 14:14

Re: DESFASURARE FINALA - CAMPIONAT AGVPS - 09-12 Iunie 2016

Mesaj de apo fishing »

Dragos Sinca scrie:Din respect pentru cativa oameni de la tine din club, eu nu o sa mentionez persoanele cu numele real. Insa cand un jucator la CN suna pe altul din alta echipa, beat fiind si incepe sa il intrebe cati pesti are si de ce prinde altul mai bine ca el, eu nu consider ca este o situatie normala si nu cred ca e cineva obligat sa ii dea raportul.

Apoi, situatia de pe A1-A2 a fost similara cu A5-A6. Acolo a facut si A6 blat? Sau acolo doar au fost pescarii de la voi prea valorosi? Sau poate bila B52 a facut minuni.

Apoi, cand pe sectorul c, echipa noastra dadea cantar cu 0, iar a voastra de langa extracantar cu 100kg, nu era si acolo ceva suspect? Carp united de ce nu a strigat ca e blat?

In plus, cei care vroiau sa isi faca bagajele alaturi de voi in ultima zi, la prima etapa tipau ca e blat la B3-B4(adrianL-ivan). Ma rog, cand principala ta meserie e sa umblii la deversoare e normal sa vezi peste tot blaturi.

Orice sport e frumos, dar trebuie sa stii sa si pierzi. Adevarul este ca ati fost batuti pe 2 sectoare. Aici s-a decis rezultatul.

Rezultatul nostru a fost dezamagitor, insa in niciun caz nu a influentat rezultatul. La cantarul de care zici tu, echipa noastra a cantarit in jur de 70kg, a doua greutate de pe sector la acel cantar. De ce nu crezi ca a fost blat echipa de pe A3, care a cantarit jumatate?

Si ce cautati voi sa sunati oameni de la noi din echipa in timpul concursului?

Culmea, echipele care in 2015 incingeau telefonele la etapa 1 pentru ca nu se calificau in finala, acum tipa ca e blat. Invatati sa pierdeti baieti, ca e pacat.
nu vreau sa intru in polemica cu tine sau cu oricine mai mult decat am facut-o.
sper ca intr-o buna zi sa poti avea respect pentru toti membri echipei,nu doar ptr o parte.
daca ai timp vezi clasamentul din finala 2015 si o sa observi ca echipa campioana a fost infranta pe 2 sectoare si tot au iesit campioni. matematic se poate
o seara linistita iti doresc.

apo fishing
Mesaje: 66
Membru din: Vin Apr 03, 2015 14:14

Re: DESFASURARE FINALA - CAMPIONAT AGVPS - 09-12 Iunie 2016

Mesaj de apo fishing »

FLORIN61 scrie:sal domnule aposol!nu cine esti dar pari interesant....vreau sa ti rsp la acuzatiile pe care m i le aduci mie si clubului din care fac parte WLC CARP CLUB;pct 1-cine si ce are impotriva vis-a-vis de prieteniile dintre concurenti sau santeti frustrat ca nu aveti prieteni de asa clasa?pct2-nimeni nu este obligat sa pescuiasca mai aproape sau mai departe sau sa nadeasca cu spombul cum doresc unii.....la tel rsp oricand vreau daca am placere si nu este nimeni obligat sa spuna cati pesti are la sac cand e sunat;pct3-discutia a pornit de sambata seara dinaintea cantarului de la ora 19 fiindca la noi in stand se vedeau doar 2 pesti in partea dreapta a standului si asa v ati panicat crezand ca nu mai pescuim dar noi mai aveam 9pesti legati in stanga standului pt derutarea managerilor(teapa) iar dupa cantar toti s au intrabat de unde am cantarit 11 pesti;pct4-la acel cantar carp united a prins12 pesti pe doua lansete dinspre anergy si restul dinspre noi cum facem?pct5-chestia asta de a influenta un rezultat nu am facut o niciodata si poate sa va confirme chiar colegii tai de club.Sincer imi pare rau ca ai intrat in mocirla asta! In pescuit o sa intalnesti mai multe c---e decat pe centura Cu respect FLORIN MIHALACHE !
domnule Mihalache,eu personal m-am prezentat asta ca sa stie toata lumea cine sunt, caci este evident faptul ca nu ma cunoaste aproape nimeni (citeste mai atent).
si daca tot iti par interesant , si mie mi sar parea interesant sa formulezi doua fraze din urmatoarele cuvinte incrucisate( faza cu incrucisatul nu este ironie ); LADA FRIGORIFICA, TANCABESTI, MUTAT, SECTOR, MUTAT, TRADAT, SECTOR c, PRIMA ETAPA,VANDUT,PLECAT,WLC.
si apropo de unde stii ca in pescuit o sa intalnesc mai multe c_ _ _ e decat pe centura ?
o seara linistita iti doresc.

claudiupascu
Mesaje: 361
Membru din: Mar Iul 14, 2009 22:55

Re: DESFASURARE FINALA - CAMPIONAT AGVPS - 09-12 Iunie 2016

Mesaj de claudiupascu »

D-le Duţu da-mi voie să-ţi spun ca ai păşit cu stângul în aceste discuţii.Aşa cum singur ai spus ai intrat în carpfishing de un an şi nu cred ca eşti în măsură să dai verdicte şi nici să faci aprecieri tendenţioase faţă de alţi pescari.În primul rând acuzi echipa campioană pe care cu mândrie ai reprezentat-o anul trecut.Asta ca sa-ţi răspunzi singur la eventualele două cuvinte din listarea de mai sus VANDUT,MUTAT.În legătură cu celelalte legate de Tancabesti lasă-i pe cei ce au participat la acel concurs să vorbească ptr.ca nu eşti în măsură să vorbeşti.Iar în legătură cu sect.C poate ne spui ce s-a întâmplat când WLC -ul a dat la două cântare 0 iar Abara a punctat tare de tot.
Nu cred ca te avantajează o discuţie mai amănunţită cu cele întâmplate anul trecut la CN protagonist fiind unul din şefii tăi.
O seara bună îţi doresc!

George Tite
pescar de competitie
Mesaje: 1853
Membru din: Lun Mai 31, 2010 18:47
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Re: DESFASURARE FINALA - CAMPIONAT AGVPS - 09-12 Iunie 2016

Mesaj de George Tite »

felicitari castigatorilor, pt anul viitor 2017 finala trebuie sa fie in 3 (trei) s ar elimina orice blat,este opinia mea

apo fishing
Mesaje: 66
Membru din: Vin Apr 03, 2015 14:14

Re: DESFASURARE FINALA - CAMPIONAT AGVPS - 09-12 Iunie 2016

Mesaj de apo fishing »

claudiupascu scrie:D-le Duţu da-mi voie să-ţi spun ca ai păşit cu stângul în aceste discuţii.Aşa cum singur ai spus ai intrat în carpfishing de un an şi nu cred ca eşti în măsură să dai verdicte şi nici să faci aprecieri tendenţioase faţă de alţi pescari.În primul rând acuzi echipa campioană pe care cu mândrie ai reprezentat-o anul trecut.Asta ca sa-ţi răspunzi singur la eventualele două cuvinte din listarea de mai sus VANDUT,MUTAT.În legătură cu celelalte legate de Tancabesti lasă-i pe cei ce au participat la acel concurs să vorbească ptr.ca nu eşti în măsură să vorbeşti.Iar în legătură cu sect.C poate ne spui ce s-a întâmplat când WLC -ul a dat la două cântare 0 iar Abara a punctat tare de tot.
Nu cred ca te avantajează o discuţie mai amănunţită cu cele întâmplate anul trecut la CN protagonist fiind unul din şefii tăi.
O seara bună îţi doresc!
Daca esti mai atent la detalii o sa observi ca fac referire la o singura persoana din clubul Carp United,si sunt convins nici unul dintre toti ceilalti nu ar fi strigat,sau apelat la standul vecin.
Si as prefera daca se poate sa vorbim despre Abbara incepand cu anul 2016, si da ne asumam povara trecutului daca pot spune asa doar ca o sa te rog sa porti discutia cu cine este in masura.

Adevarul deranjaza intotdeauna din pacate.

Avatar utilizator
Dragos Sinca
Partener Crapmania.ro
Mesaje: 446
Membru din: Mar Ian 12, 2010 8:59

Re: DESFASURARE FINALA - CAMPIONAT AGVPS - 09-12 Iunie 2016

Mesaj de Dragos Sinca »

apo fishing scrie:
claudiupascu scrie:D-le Duţu da-mi voie să-ţi spun ca ai păşit cu stângul în aceste discuţii.Aşa cum singur ai spus ai intrat în carpfishing de un an şi nu cred ca eşti în măsură să dai verdicte şi nici să faci aprecieri tendenţioase faţă de alţi pescari.În primul rând acuzi echipa campioană pe care cu mândrie ai reprezentat-o anul trecut.Asta ca sa-ţi răspunzi singur la eventualele două cuvinte din listarea de mai sus VANDUT,MUTAT.În legătură cu celelalte legate de Tancabesti lasă-i pe cei ce au participat la acel concurs să vorbească ptr.ca nu eşti în măsură să vorbeşti.Iar în legătură cu sect.C poate ne spui ce s-a întâmplat când WLC -ul a dat la două cântare 0 iar Abara a punctat tare de tot.
Nu cred ca te avantajează o discuţie mai amănunţită cu cele întâmplate anul trecut la CN protagonist fiind unul din şefii tăi.
O seara bună îţi doresc!
Daca esti mai atent la detalii o sa observi ca fac referire la o singura persoana din clubul Carp United,si sunt convins nici unul dintre toti ceilalti nu ar fi strigat,sau apelat la standul vecin.
Si as prefera daca se poate sa vorbim despre Abbara incepand cu anul 2016, si da ne asumam povara trecutului daca pot spune asa doar ca o sa te rog sa porti discutia cu cine este in masura.

Adevarul deranjaza intotdeauna din pacate.
Corect, si adevarul este ca cei de la Carp United au fost cei mai buni in aceasta finala. Bravo lor! Voi nu stiti sa pierdeti si atuncati cu noroi. Iar faptul ca arunci tu, care esti nou in fenomen ma mira. Ori esti folosit de cineva, ori esti orbit de ura. Seara frumoasa!

claudiupascu
Mesaje: 361
Membru din: Mar Iul 14, 2009 22:55

Re: DESFASURARE FINALA - CAMPIONAT AGVPS - 09-12 Iunie 2016

Mesaj de claudiupascu »

@apo fishing
Postarile cu referire la Florin Mihalache au legătură în totalitate cu 2016?Sigur nu interveneam în discuţie dar băiatul asta are mai multe concursuri câştigate decât postarile tale pe Crapmania.Dar nu e timpul pierdut,până diseară ai tot timpul să-l întreci...la postari!
P.S.Adevarul doare întotdeauna!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”