Invitatie sedinta AGVPS 9 mai 2019

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Crapmania.ro
Pescar de competitie
Mesaje: 252
Membru din: Lun Oct 11, 2010 12:35

Invitatie sedinta AGVPS 9 mai 2019

Mesaj de Crapmania.ro »

Subcomisia de Pescuit la Crap

In conformitate cu atributiile si prerogativele conferite de Regulamentul de Organizare si Functionare al Comisiei de Pescuit si Competitii si potrivit masurilor si deciziilor aprobate in sedinta anuala a Comisiei de Pescuit si Competitii, se convoaca, pentru data de 9 mai, orele 11:00, la sediul AGVPS din Romania, Sedinta tehnica anuala specifica disciplinei Pescuit la Crap pentru anul competitional intern 2019 si anul competitional international 2020.

Tematica sedintei va cuprinde:

1. Punerea in aplicare pentru anul competitional intern 2019 si international 2020 a masurilor si deciziilor aprobate in Hotararea Consiliului AGVPS nr. 10/19.03.2019;
2. Punerea in aplicare pentru anul competitional 2019 a masurilor si deciziilor aprobate in sedinta anuala a Comisiei de Pescuit si Competitii din data de 29 martie 2019;
3. Analizarea si aprobarea de propuneri pentru masuri si decizii regulamentare detaliate specifice disciplinei Pescuit la Crap necesare pentru managementul organizarii competitiei in anul 2019 si selectionarii echipei reprezentative pentru campionatul mondial 2020.

La aceasta sedinta sunt invitati sa participe cate un reprezentant din partea tuturor asociatiilor/cluburilor membre ale AGVPS (interesate in competitia de Pescuit la Crap 2019), cu conditia de a prezenta o imputernicire scrisa din partea conducerii asociatiei/clubului, care sa specifice identitate, calitatea sa oficiala de membru si de vot si de a asuma masuri si decizii regulamentare specifice disciplinei Pescuit la Crpa, necesare managementului organizarii competitiei de pescuit la crap 2019 si selectionarii echipei reprezentative pentru campionaul mondial 2020.

Asociatiile/cluburile care nu isi trimit reprezentantii imputerniciti oficial la aceasta sedinta nu pot invoca refuzul recunoasterii masurilor si deciziilor luate prin vot si nici nu le pot contesta (daca nu incalca statutul si legislatia). In cazul nerecunoasterii si contestarii, fie si declarative, membrii lor nu vor avea dreptul sa fie inscrisi sau, dupa caz, vor fi exclusi din competitii.

Propunerile de masuri si decizii aprobate prin vot in cadrul sedintei tehnice vor fi consemnate intr-un proces-verbal semnat de toti imputernicitii prezenti impreuna cu seful subcomisiei d ePescuit la Crpa, vor deveni operationale sub forma de reglementari a caror respectare va deveni obligatorie, intocmai, in totalitate si la termenele stabilite, opozabile atat pescarilor, cat si asociatiilor/cluburilor la care sunt membrii acestia.

Masurile si deciziile votate in cadrul sedintei tehnice organizate de subcomisia de pescuit la crap pentru anul competitional 2019, ca si detaliile regulamentare obligatorii necesare managementului organizarii competitiilor, sunt supuse ca responsabilitate si efecte juridice prevederilor Regulamentlui de Organizare si Functionare a Comisiei de Pescuit si Competitii.

Sedinta se va desfasura si masurile si deciziile vor fi aprobate prin votul imputernicitilor prezenti si vor fi opozabile si respectate fara rezerve de toti pescarii care se inscriu in competitie, precum si de asociatiile si cluburile la care acestia sunt membri.

Cu stima,

Seful Subcomisiei de Pescuit la Crap,

Oliviu Lucian Orhei

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”