Lot pentru CN

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Val
Pescar de competitie
Mesaje: 2278
Membru din: Mie Mai 05, 2010 20:49

Re: Lot pentru CN

Mesaj de Val »

:lol: :lol: Un interviu celebru .... :lol: :lol: :lol:

Ce imagine credeţi că aveţi în rîndul oamenilor?
- 60 la sută negativă. Iar restul de 40 la sută sînt oameni care nu ştiu ce să creadă. Asta din cauza voastră, care m-aţi făcut în toate felurile. Pe undeva meritat, dar de multe ori nemeritat. Eu sînt doar un pion în ...............(orice ) românesc.
Hai să zic un cal. Nu nebun, că nu-mi place cuvîntul. Dar în nici un caz nu sînt regina.


Sunt multi care cred ca se recunosc pe aici ....nu numai eu :lol: :lol: :lol: :lol:

dan _city_center
Mesaje: 683
Membru din: Lun Oct 31, 2011 18:11

Re: Lot pentru CN

Mesaj de dan _city_center »

@vladeanu
AMR ?
din trei!
BARICADA CARP CLUB

Val
Pescar de competitie
Mesaje: 2278
Membru din: Mie Mai 05, 2010 20:49

Re: Lot pentru CN

Mesaj de Val »

Mai City , la tine cifra trei , [.............................] , recunosc , nu ma ajuta la nimic de fapt chiar murdaresc chilotii , dar ce mi-as dorii un reportofon , magnetofon , casetofon , cu 3 role??? !!! :lol: :x :x :x :x :x Cifra trei are cu totul si cu alta semnificatie ... gandeste-te in prima faza la TRINITATE ! Adica vede Domnul ... tot ce faci !

Val
Pescar de competitie
Mesaje: 2278
Membru din: Mie Mai 05, 2010 20:49

Re: Lot pentru CN

Mesaj de Val »

Aici este MAXIMA problema a pescuitului lacrap , ca fenomen particular sau chiar competitional , pina de curind , adica anul asta nu se mai aplica ...

1. Cine esti tu ? N-am timp sa citesc , lauda-te repede ca sa te respect sau ma rog , macar sa am grija de tine ....in postari , sa nu te jignesc .
2. Cu ce pescuiesti si cite cupe ai ? De alea bune ??? Cu cine ai pescuit , ca sa imi fac o parare ...despre cit stii tu si cum sa te incondeiez pe Forum . Dar sa moara bibi , daca te bagi peste mine , te scriu la greu ...
3. M-am saturat de astia batrani - toti fura ! Sa le fie rusine ..si imi fac o chestie de onoare sa ii fac de rahat pe unde ii prind .
4. Hai sa va spun eu cum e bine ...am experimentat sa ma bata mama ... griul din coliva , porumbul din stiulete si boiliesul din mazare ... Voi ce ati facut ?
5. Cine e AGVPS ? Trimite-i la mine ca ii rezolv !
6. De ce ? Pai eu care am dat o gramada de bani pe nada si scriu meru ...este clar ca am ceva de spus ....Ce vreau sa postez sunt viermii ...au devenit pea scumpi ....poate facem ceva cu Oborul asta .. fac un topic separat !
Este inadmisibil ....
7. Nea Cornele ...ai plecat prea devreme din fenomen ... sa moara ...doispe mii ..matale erai soarele nostru si ne aratai cum sa ii facem pe astia ... ne strica vorba bre !!! Ce dracu !
8. Cind se baga astia ca Pangica ..viata devine pustie .. hai bre inapoi ca te rezolvam ....si sa ma usuc ca te fac inapoi la AGVPS , taliban ...ce sa mai vorbim ...

carp_master
Partener Crapmania.ro
Mesaje: 258
Membru din: Joi Mar 24, 2011 9:27

Re: Lot pentru CN

Mesaj de carp_master »

un rezumat bun dpmdv
http://www.flufy.ro
Paturica cu maneci

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”