RECUNOAȘTEREA MERITELOR SPORTIVE

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

PallBogdan
pescar de competitie
Mesaje: 2758
Membru din: Dum Iul 06, 2014 12:48
Puncte: 0
Localitate: Pitesti
Contact:

RECUNOAȘTEREA MERITELOR SPORTIVE

Mesaj de PallBogdan »

bogdan5 scrie:
A avut sansa, a avut oameni ... Au fost si au plecat ...
Niste "genii" neantelese... :oops: :oops: :oops: :oops:
Gogule...te mai dai mare cat esti tu de riguros..."neantelese"?!?!?! Ia in mana cartea de gramatica si rasfoieste-o!!!


Sent from my iPhone using Tapatalk

bogdan5
pescar de competitie
Mesaje: 1020
Membru din: Vin Iun 20, 2014 18:02
Puncte: 0
Localitate: 44°26′7″N 26°6′10″E

Re: RECUNOAȘTEREA MERITELOR SPORTIVE

Mesaj de bogdan5 »

@,
Apelativul "Gogule" sa-l folosesti cu cei dragi si apropiatii. Te-ai nascut trist, vorbesti mult si prost și nu izbutesti sa scapi de urticarie.Mergi pe burta ca apa-i mica.
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

Anti FRPS
Mesaje: 434
Membru din: Dum Feb 19, 2012 14:36

Re: RECUNOAȘTEREA MERITELOR SPORTIVE

Mesaj de Anti FRPS »

george tomescu scrie: Ai dreptate. Acest "concept" trebuie starpit. Nu a construit nimic.
Minciuni, procese, vrajeala, pescuit in gunoaie, amenintari etc.
Nu are nicio treaba cu organizarea.
Ca nu are treaba cu organizarea se vede si din discutiile de mai jos . Vedeti si dvs ceea ce a facut impostorul la cacealmaua organizata la Orastie

Dl Razvan Mihuta scrie pe Rapitori
Mai intai o poza cu clasamentul care nu convine conducerii federale

Imagine

Si pentru ca este foarte probabil ca acele comentarii sa fie sterse, sa le postam si aici, pentru a vedea toata lumea cum merge treaba in competitiile oficiale.

Gigi Paraschiv Pai, Federatia are cont pe Facebook? Sau va referiti la site-ul Federatiei?
September 19 at 12:28am · Like

Tudor Marian Are cont si pe facebook ,si are si site-ul ,functionale amandoua :)))
September 19 at 12:54am · Like

Gigi Paraschiv In orice caz, FELICITARI!
September 19 at 12:56am · Like · 1

Popescu Stefan Este o contestație în curs de soluționare, Și asta se știe, dar încă nu s-a soluționat contestația. Deci nu se poate vorbi de un clasament final până la soluționarea contestației.
September 19 at 3:18pm · Like · 1

Tudor Marian Contestatia se face in maxim 48 de ore !!!!! Au trecut 3 saptamani de atunci!!!!! Cat dureaza contestatia 1 an ?????
September 19 at 4:16pm · Like

Tudor Marian Iar contestatia o face cetate alba iulia nu Popescu Stefan cu dovada depuneri in contul frps a sumei de 200 de lei in termen de 48 de ore de la incheierea concursului si cu dovada extrasulul de cont ....nu cu mutarea banilor din buzunarul drept a lui popescu in celalalt buzunar stang:)))))
September 19 at 4:22pm · Like · 1

Bogdan Constantinescu Pentru ce a fost facuta contestatia ?...ce a fost in neregula de trebuiesc saptamani sa se solutioneze contestatia?
September 19 at 4:30pm · Like

Bogdan Constantinescu Nu am vazut pana acum ,o contestatie la pescuit stationar, care sa nu fie solutionata pe loc....tare sunt curios care e pricina acestei contestatii !!!
September 19 at 4:32pm · Like · 1

Gigi Paraschiv Se pare ca banii, ca astia sunt mereu ochiul ....
September 19 at 4:32pm · Like

Bogdan Constantinescu care bani?
September 19 at 4:32pm · Like

Gigi Paraschiv stiu ei
September 19 at 4:33pm · Like

Bogdan Constantinescu care ei?
September 19 at 4:33pm · Like

Bogdan Constantinescu cine poate comenta,cat de cat, concursul asta?...vad ca pozitia 2 are 1 punct penalizare(banuiesc),de ce?
September 19 at 4:36pm · Like · 1

Tudor Marian Contestatia ca sa respectat regulamentul fips- cips daca va vine sa credeti,si nu a castigat cine vrea popescu ....:))
September 19 at 5:02pm · Like

Popescu Stefan Marian, vezi că nu concurezi la AGVPSR. Știi foarte bine că clubul tău nu ți-a înregistrat contractul, nu ți-a vizat legitimația și nu a achitat taxa de legitimare. Cu alte cuvinte, nu aveai ce căuta pe pistă. Așa că lasă comisiile să-și spună cuvântul. De aia este o federație sportivă. Contestația trebuie analizată și comisiile trebuie să-și facă treaba, Neinfluențate de nimeni. PS Contestația este înregistrată la federație în termen și taxa de contestare plătită. Cu chitanța aferentă, care poartă și data pe ea.
September 19 at 5:34pm · Edited · Like

Popescu Stefan Bogdan, penalizarea a fost pentru că concurentul Lucian Crisan nu ar fi avut măsuri pentru nadă standard. Față de faptul că cel cu gura mare nu era în regulă, nu comentează nimeni.
September 19 at 5:32pm · Like

Tudor Marian Contractul a fost trimis la frps cu o luna inainte de concurs,iar daca nu sa operat o sa aveti o problema cu frps si u .ca presedinte de federatie si presedinte sau secretar la cetate alba iulia si asta se numeste conflict de interese ....plus ca sunt si alte nereguli care o sa le mai tin pt mine deocamdata stii ffb si mts-ul nu stie nimic dar poate afla!!!!!
September 19 at 8:49pm · Like

Tudor Marian Si referitor la Lucian in primul rand trebuia descalificat,depunctat si avertizat conform regulamentului fipe-cips ,si u ca presedinte nu trebuie sa mergi la arbitru sa ii spui cine trebuie sa castige adica influentarea arbitrajuli de catre un presedinte de federatie adica un conflict de interes dar pt doritor mai multe informatii cu nereguil mai tarziu daca este nevoe....
September 19 at 9:00pm · Like

Bogdan Constantinescu nea Popescule,eu nu inteleg de ce nu au fost verificate acreditarile(legitimatiile) fiecarui concurent ,innainte de concurs,ca asa se face...sa inteleg ca puteam concura si eu si dupa concurs imi anulai rezultatul ca nu sunt membru frps ?
September 19 at 9:03pm · Like · 1

Bogdan Constantinescu am vazut si eu ceva fotografii cu magnificii concurenti federali....nu cred ca au avut toti masuri oficiale...poate unul sau doi!?!?...la un asa numar de participanti adica NOUA 9 cred ca regulamentul putea sa fie mai permisiv....scrie si in reglementul cips-fips ca la fata locului poti face derogari in functie de situatie....cred ca a fost greu sa masori la 9 concurenti cantitatea de oratanii vii
September 19 at 9:12pm · Like

Tudor Marian Pt ca el trebuie sa inregistreze contractul dar cum spunean exista un interes si data nu castiga cine vrea popescu anuleaza inregistrarea la frps plus ca mai si vrea sa influenteze arbitrajul dar na a putut!!!!!
September 19 at 9:44pm · Like

Tudor Marian Si Bogdane daca esti o federatie si ai regulament si (pretentii) atunci respecta regulamentul si el sa fie valabil pt toata lumea nu numai pentru uni si pentru alti nu ca asa vrea popescu!!!!
September 19 at 9:47pm · Like

Bogdan Constantinescu @ tudor marian.....ia dezvolta tu putin ciorba de la orastie....asa sa stim si noi ce s-a intamplat acolo
September 19 at 9:52pm · Like · 1

Tudor Marian Sunt prea multe mizeri sa le discutam acum dar daca este nevoe cu placere!!!!!!!iar un presedinte de federatie ar trebui sa se ocupe de cazare .masa premiere ,mai pe scurt buna desfasurare nu de contestatii si de a dicta arbitrajul si cine sa castige!!!!! Din fericire arbitri au fost corecti!!!!
September 19 at 10:30pm · Like

Popescu Stefan Contractul a fost trimis la federație pe 14 septembrie 2014, prin e-mail și înregistrat cu data de 15 sept. Nu s-a depus Legitimația pentru înscrierea noului club și pentru aplicarea vizei și nu s-a achitat taxa de legitimare către federație. Aici doc...Aici documentele vorbesc. Lăsând la o parte faptul că semnătura pe contract este una originală și una în copie. Datele de pe e-mail nu pot fi falsificate. Și am spus limpede; contestațiile le solutionează comisiile federației, nu președintele! Regulamentele federației trebuie respectate toate, nu numai cele care ne convin.
Yesterday at 7:54am · Like

Tudor Marian In 14 septembrie sa trimis un forward la emailul trimis inainte daca stii sa te uiti le email si el sa trimis odata cu a lu butar ,el de ce e integistrat si iai adus legitimatia pt ca sau trimis amandoua....
Yesterday at 9:17am · Like

Tudor Marian Si contractul sa trinis in 22 august la frps pt ca il am si eu asa ca nu merge cu minciuna .si in 14 ti- a dat un forward sa vezi data cand ti-a trimis prina data enailul.....vezi ca nu suntem prosti cum crezi u.....
Yesterday at 9:28am · Like

Popescu Stefan Butar a trimis documentele la federație, el nefiind legitimat. Dar, ca să-ți mai temperezi un pic elanul, uită-te la ce ai semnat. Mă gândesc că ai un exemplar din contract. Să te lămuresc; cererea de legitimare este din data de 30 iulie 2014, trimisă de tine la federație și redirectionată de mine spre clubul CS Moldova. Contractul poartă data de 1 mai 2014. Iar e-mailul cu contractul este expediat după data deșfăsurării concursului. La federație hârtiile sunt întotdeauna înregistrate în registrul de corespondență, așa că nu țin vrăjelile. Cred că ai si legitimația sportivă la tine, pentru că nu cred că ai trimis-o la club. Uită-te la ce club ești legitimat. Și atenție, să nu vă apucați să scrieți ceva în legitimație, că acolo scriu numai eu. Sper că recunoști semnătura de pe legitimație. Și să faceți dovada că ați achitat taxa de legitimare. Și forwardul este către Petru Diaconița, nu către federație. Petru Diaconța la trimis la federație pe 14 septembrie 2014. Deci de atunci este în vigoare..........................petru diaconita ---------- Mesaj redirecţionat ---------- De la: RAZVAN FLOREA <rzvnflorea@yahoo.com> Data: 22 august 2014, 15:25 Subiect: Contracte legitimare Club Către: Petru Diaconita <petru.diaconita@gmail.com
Sep 14 at 3:48 Dacă era direcționat către federație, trebuia să apară în script.
Yesterday at 10:33am · Edited · Like

Popescu Stefan Și asta doar după ce i-am spus eu că nu ai contractul înregistrat.
Yesterday at 10:32am · Like

Avram Adelin Musiu', cu cioace de aste umbli, musiu'...tot la nivelul Alba-Neagra ai ramas. Mai mare rusinea! ...de fapt rusinea e o chestiune abstracta pt matale, deci vorbim degeaba. DEMISIA, musiu', DEMISIA!!! Asta e solutia ca sa iti salvezi shandramaua!!!! :-)))))))
Iar despre minciuni
„La Aiud va fi un complex care va avea un lac cu o suprafaţă de 14 hectare şi cu o insulă în mijloc, legată de mal printr-o limbă de pământ. În jurul acestui lac vor fi construite 24 de căsuţe de agrement, patru terenuri de tenis, trei bazine de înot, dintre care unul de dimensiuni olimpice, două terenuri de minifotbal şi un restaurant. Şantierul este deja în lucru. Acest complex ar putea fi bază de desfăşurare a concursurilor naţionale şi internaţionale de pescuit sportiv”, a spus Ştefan Popescu. De asemenea un lac asemănător care va putea fi folosit în etapele concursurilor de pescuit sportiv este la acest moment în construcţie la Noşlac. „În viitor aş dori să pot realiza câte un astfel de lac în fiecare comună din judeţul Alba. De pe urma acestor proiecte ar avea de câştigat comunităţile”, a mai afirmat preşedintel Asociaţiei Pescarilor Sportivi.
Apropo, FRPS a preluat sub autoritatea sa tot pescuitul sportiv din România; agrement, recreere și competiție. Nu știai? Afli acum!
AGVPSR a pierdut calitatea de membru CIPS odată cu autorizarea federației.
Nu pleacă nimeni la Mondiale dacă delegația din care face parte nu are autorizația de participare la respectiva competiție eliberată de MTS la cererea FRPS."
Ieri am notificat CIPS asupra faptului că AGVPSR, nefiind recunoscută de statul român ca structură sportivă, nu mai are calitate de membru și am solicitat formularele de afiliere pentru federație.
Te atenționez că dacă AGVPSR mai trimite pescari sportivi în numele României săvârșește infracțiunea de uzurpare de calități oficiale
Aici este problema în care avem păreri diferite în ceea ce privește dezvoltarea pescuitului de performanță. Dacă până acum pescuitul de performanță s-a bazat pe eforturile (demne de toată lauda) ale unor oameni pasionați de acest sport, pe mai departe nu se mai poate continua în același mod. Pentru a crea șanse egale pentru toți sportivii atrași de acest sport eu mizez pe cluburi puternice, care să-și permită să asigure condiții de pregătire, echipamente și materiale sportive, condiții de transport și cazare pentru echipe, etc.
Așa am gândit și sistemul competițional. Pe echipe. Este mult mai ușor pentru un club să-și transporte sportivii, spre exemplu, cu un mijloc de transport de capacitate medie (microbuz) decât să se deplaseze fiecare sportiv cu mijloace proprii. Pentru probele pe care le preferi (de exemplu) am gândit dotarea pistelor cu mijloace de acces pe apă (bărci) din partea federației. Negociez un sistem de achiziție în leasing cu un producător care este dispus să ne pună la dispoziție 240 de bărci, contra încasărilor din închirieri pentru pescuit sportiv de agrement până la limita amortizării lor, după care revin gratuit federației. Bărcile sunt de excepție, cu posibilitate de atașare motor și alte dotări. E o soluție care reduce imens cheltuielile cluburilor și ușurează deplasarea loturilor.
Unde sunt prozelitii actualului " concept de federatie " ?
Unde sunt cei care indemnau cluburile sa inroleze in federatia de carton , nu mai au nimic de spus acum? :lol:

PallBogdan
pescar de competitie
Mesaje: 2758
Membru din: Dum Iul 06, 2014 12:48
Puncte: 0
Localitate: Pitesti
Contact:

RECUNOAȘTEREA MERITELOR SPORTIVE

Mesaj de PallBogdan »

bogdan5 scrie:@,
Apelativul "Gogule" sa-l folosesti cu cei dragi si apropiatii. Te-ai nascut trist, vorbesti mult si prost și nu izbutesti sa scapi de urticarie.Mergi pe burta ca apa-i mica.
Ce e atat de greu sa recunosti cand gresesti?! Nu stiu care-i mai trist dintre noi doi... Cat despre expresiile tale din spatele blocului...nu ma misca deloc...mai cauta!


Sent from my iPhone using Tapatalk

Stefan Popescu
pescar de competitie
Mesaje: 1786
Membru din: Joi Iun 07, 2012 12:14

Re: RECUNOAȘTEREA MERITELOR SPORTIVE

Mesaj de Stefan Popescu »

Ce nu spune mihuță este că actiunea a fost respinsă pe chestiuni de procedură. Infractorii AGVPSR și ALRS treabuie dizolvați pe calea comună, nu prin ordonanță președențială.

matei1971
Mesaje: 748
Membru din: Vin Iul 13, 2007 21:47
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Re: RECUNOAȘTEREA MERITELOR SPORTIVE

Mesaj de matei1971 »

Stefan Popescu scrie:Ce nu spune mihuță este că actiunea a fost respinsă pe chestiuni de procedură. Infractorii AGVPSR și ALRS treabuie dizolvați pe calea comună, nu prin ordonanță președențială.
E placut sa stai si sa te uiti cum participa altii la Campionatele Mondiale?
Când esti mort, nu stii asta - dar ii afecteaza pe ceilalti. La fel si când esti prost.

bogdan5
pescar de competitie
Mesaje: 1020
Membru din: Vin Iun 20, 2014 18:02
Puncte: 0
Localitate: 44°26′7″N 26°6′10″E

Re: RECUNOAȘTEREA MERITELOR SPORTIVE

Mesaj de bogdan5 »

Stefan Popescu scrie:Ce nu spune mihuță este că actiunea a fost respinsă pe chestiuni de procedură.
Tot pe chestiuni de procedura esti bun de plata inca 2850 lei. :lol: :lol: :lol: :lol: Incepi sa aluneci spre "brutarie", ai grija cum calci... :D
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

ticairlandezu
Mesaje: 74
Membru din: Mar Noi 15, 2011 19:48

Re: RECUNOAȘTEREA MERITELOR SPORTIVE

Mesaj de ticairlandezu »

Stefan Popescu scrie:Ce nu spune mihuță este că actiunea a fost respinsă pe chestiuni de procedură. Infractorii AGVPSR și ALRS treabuie dizolvați pe calea comună, nu prin ordonanță președențială.

Singura problema e ca pana atunci ...vei fi Dizolvat tu :lol:

Anti FRPS
Mesaje: 434
Membru din: Dum Feb 19, 2012 14:36

Re: RECUNOAȘTEREA MERITELOR SPORTIVE

Mesaj de Anti FRPS »

Bah limba , din banii ai pe care i-ai "castigat" in instanta ieri .sa le cumperi echipamente de competitie "sportivilor" din federatie ... ceva scutece absorbante pentru competitiile viitoare . O sa aiba mare nevoie de ele :lol:
Ultima oară modificat Mar Sep 23, 2014 16:10 de către Anti FRPS, modificat 1 dată în total.

Avatar utilizator
Cristi Y
pescar de competitie
Mesaje: 2597
Membru din: Mar Ian 11, 2005 22:33

Re: RECUNOAȘTEREA MERITELOR SPORTIVE

Mesaj de Cristi Y »

Stefan Popescu scrie:Ce nu spune mihuță este că actiunea a fost respinsă pe chestiuni de procedură. Infractorii AGVPSR și ALRS treabuie dizolvați pe calea comună, nu prin ordonanță președențială.

mos tagarta , lotul reprezentativ al Romaniei aflat la festivitatea de deschidere a campionatului mondial de pescuit la crap organizat de CIPS iti transmite " toate cele bune " :D

te-ai mai invartit de ceva daune de platit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”