Sedinta Agvps 19 februarie

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Val
Pescar de competitie
Mesaje: 2278
Membru din: Mie Mai 05, 2010 20:49

Re: Sedinta Agvps 19 februarie

Mesaj de Val »

Am facut si greseli dar si prea multa promiscuitate ! Astept emisiunea ..

Avatar utilizator
andrei vladeanu
Veteran
Mesaje: 5808
Membru din: Lun Ian 10, 2005 11:10
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Sedinta Agvps 19 februarie

Mesaj de andrei vladeanu »

VAL
2013. februarie 28. joi | Permalink|


Val Pangica – 27 noiembrie 2009

In orice pozitie va aflati , daca nu intelegeti un singur lucru – dreptul inatacabil al AGVPS de a inscrie echipa nationala la CM organizat de CIPS – traiti in iluzie si in dezbinare . Daca ne adunam cu totii sub aceasta idee , lucrurile devin mai usor de inteles si de managerizat . Eu cred , in schimb ca acest lucru multa lume se face ca nu il intelege , sau vrea sa il ocoleasca – nu mai mult decit sedinta aia organizata de Dl. Oana pentru anul viitor – o parodie , in care Rosioru , pesemne santajat a tacut si i-a facut jocurile .
Domnilor , inca APCR detine licenta de organizare a calificarilor nationale si daca s-o schimba conducerea , protocolul nu se schimba .
Un sigur lucru va asigur ca de la anul nu va mai fi ca pina acum – cine va participa la calificari ca tine in mina la intrarea in stand – carnetul de membru pescar al AGVPS !

Dan Cotelici – 28 noiembrie 2009

Val, nimeni nu contesta drepturile AGVPS.
Dar APCR ar trebui sa inteleaga ca nu poate intoarce in fiecare an, sub diferite pretexte, deciziile luate de cluburi mai ales cand o parte din reprezentantii lor au participat la aceste sedinte.Fara sa-i luam in considerare pe cei care au fost sau vor deveni la un moment dat membri APCR, la “parodie” au participat reprezentantii cluburilor Senzor si Senior + Andrei Vladeanu + Cornel Rosioru.
Care e tema de dezbatere acum?
Ca Rosioru nu a reprezentat corect interesele APCR pentru ca era santajat de Victor Oana?Hai sa fim seriosi!

Vali Vesa – 28 noiembrie 2009

Mai citeste regulamentul CIPS/FIPS ! Echipa Romaniei o inscrie (ca ne place sau nu) AGVPS, ca asociatie afiliata CIPS/FIPS si care reprezinta Romania in CM. Implicit, ca participant in lotul Romaniei pentru CM trebuie sa fi membru al acelei asociatii care a inscris lotul, recte AGVPS!

Val Pangica – 28 noiembrie 2009

@Dan Cotelici

stii care afost problema pina acum ? Oana vs Rosioru . Vrajba , samd , samd

Uite ca “si-au dat in petec” amindoi in anul asta – si poate de acum om putea si noi ceilalti sa ne mai dam cu parerea si sa stam de vorba , fara tabere de reprezentat .
Exista si pericolul ca AGVPS sa faca o “calificare” pe vreun afluent al Dunarii si sa ne dea dracu pe toti – de la A la Z , cu crapii nostri cu toti ! Si iti spun ca suntem foarte aproape de rezolutia asta …..
Personal iti spun , la AGVPS , faptul ca Rosioru a “umblat la cascaval” la APCR e nasol , dar exista premise de rezolvare a cazului , prin sanctiuni , dar faptul ca ne-am facut de cacat pe la CIPS , e DE NEACCEPTAT ! De asta iti spun , din punctul eu de vedere , vechii combatanti – vrem , nu vrem , ne convine sau nu ne convine , sunt istorie .
Destul cu vilva , acum ca s-a transat conflictul etern , prin KO , hai sa vedem de fapt noi , ceilalti , ce vrem de fapt ?

Florentin Iuga – 28 noiembrie 2009

Bietul pescar, la cate asocieri e obligat ca sa poata practica un sport.

@Vali Vesa
Iti impartasesc punctul de vedere referitor la dezamagire. Din acelasi motiv am infiintat si eu clubul. Intre timp a mai aparut o Federatie a unui “prieten” de pe la Alba, intre timp s-a pierdut spiritul care ne anima, intre timp divizarea care avea ca scop reintregirea sub o singura umbrela cu legitimitate sporita s-a transformat in scindare de opinii, in lupta de exercitare a puterii si totul intr-o mare dezamagire. Ce s-a pornit s-a ingropat in sertare. Nu ne ramane decat sa speram ca intelepciunea va depasi ambitiile si ne vom regrupa din nou, intr-o formula cu care sa fie de acord cu totii.

@Val Pangica
Cu un lucru suntem cu totii de acord, acela ca trebuie sa colaboram cu AGVPS-ul. O spun chiar eu, care am fost declarat dusmanul lor (de fapt mai mult Gigi Stefan). Probabil ca, asa cum ai sugerat si tu, o noua structura ar trebui sa cuprinda nu numai cluburi dar si asociatii care au in componenta pescari de crap participanti la competitii, dand astfel posibilitatea si AJVPS-urilor si altor asociatii sa participe la fenomenul sportiv crapist, atata vreme cat vor plati o contributie la aceasta structura. In rest, asa cum spuneam in debutul postarii, nu cred ca un pescar, platitor al unei taxe la un club sau asociatie care la randul lui/ei plateste o contributie la un for organizator, ar mai trebui sa fie obligat sa mai plateasca o alta taxa la o alta asociatie pentru dreptul de a practica pescuitul de performanta. E similar dublei impuneri. Ce se intampla daca se mai infiinteaza si o federatie cu adevarat sportiva (nu din asta cu denumirea “Asociatia Federatia….”), care sa cuprinda toate disciplinele din pescuit si mai trebuie cotizat si acolo?

Sa dea Dumnezeu sa fie bine… si pace. Daca noi, cei ce postam pe acest forum, intelegem sa colaboram constructiv, mai presus de ura, ambitii, orgolii, prejudecati, sigur vom reusi. Eu personal am reflectat toata ziua si privind in urma, regret ca de multe ori mi-am pierdut controlul si am polemizat atat de inutil. Oricum nu s-a schimbat nimic, decat perceptia celor care ne urmaresc in tacere. Din rau in mai rau. Poate acum, in al doisprezecelea ceas…
Ar fi fantastic daca resursele logistice ale fiecaruia ar fi alocate unei constructii, nu unei discreditari reciproce.

Victor Oana – 28 noiembrie 2009

Oana a dorit intotdeauna unitate .ASA A LUAT FIINTA G 6
Oana doreste infiintarea unei asociatii a cluburilor si asociatiilor din Romania care sa nu poarte denumirea de APCR .
Oana doreste ca asociatia nou infiintata sa se numeasca ”LIGA ROMANA DE CRAP ”
Oana nu doreste ca APCR SA BENEFICIEZE DE GIRUL ALTOR ASOCIATII ,MAI ALES IN MOMENTUL ASTA ,EL TREBUIE SA-SI RECUNOASCA GRESELILE TRECUTULUI,MAI ALES andrei vladeanu .
APCR TREBUIE SA RAMANA O ASOCIATIE DE PERSOANE FIZICE ,IAR LIGA ROMANA DE CRAP VA FI O ASOCIATIE DE CLUBURI SI ASOCIATII .
NU CRED CA MAI VREA CINEVA DIN ROMANIA RENASTEREA PARTIDULUI COMUNIST ROMAN ,CU TOATE CA SI EL A AVUT LUCRURILE LUI BUNE .

Toata lumea vrea doar sa conduca, APCR-ul are total alte planuri, dorind sa devina o asociatie de cluburi in care toata lumea este bine venita. Dar nu are nevoie de sefi, toata lumea drepturi egale…..

DE CE PANA ACUM APCR NU A DORIT SA STEA LA MASA DISCUTIILOR CU MAIMUTOIII,IAR ACUM DINTR-O DATA DORESTE CU NERABDARE ACEST LUCRU
OANA NU DORESTE NICI O FUNCTIE IN NOUA FORMULA A LIGII ROMANE DE CRAP ,DAR NU VA ACCEPTA NICI PREZENTA LUI vladeanu in conducerea LIGII .

28 noiembrie 2009

Oana trebuie sa-l faca pe vladeanu sa inteleaga ca a facut destul rau in carpfishingul din Romania si sa se retraga

OANA nu intelege ca APCR are dreptul de a inscrie echipa la CM.

Oana stie ca acest drept al apcr-ului este luat prin FRAUDA SI PRIN COMPLICITATEA LUI VAL PANGICA ,ACESTA DIN URMA LAUDANDU-SE CU PRIETENIA PE CARE O ARE CU DOMNUL SELARU ,PRESEDINTELE AGVPS

OANA a facut destul rau Romaniei, participand la impartirea lucrurilor din celebra geanta.

Poveste de adormit copiii ,avand ca scop deturnarea opiniei pescarilor de la adevaratele cauze ale apcr [furtul de bani a lui rosioru ,interesele financiare ale lui vladeanu si grupului senzor ,slaba gestionare a apcr -ului privind ordinea interna ........etc]

OANA a manipulat destul oamenii, acum nu mai are credibilitate.( Vezi cazul oana-vladeanu, sau oana -rosioru. azi prieteni, maine dusmani. cine sa mai aiba incredere in asa om ?)

Oana sa sacrificat si sa compromis facand acel armistitiu cu cei doi ,dar a facut spre binele turneului ,pentru ca se ajunsese intr-un punct critic care ar fi compromis ducerea la bun sfarsit a competitiei .

APCR nu va avea nevoie de presedinte. Va exista un consiliu de administrare alcatuit din cate un reprezentant(sau presedinte) al cluburilor.

De ce pana acum nu a facut acest lucru ,numind presedintii de cluburi ”maimutoi ”si refuzand orice dialog cu acestia .

APCR va declara nula sedinta de la Darvari si o va face in mod democratic.

Aceeasi bataie de joc ,apcr-ul considerandu-se buricul pamantului si mai capabil decat 15 reprezentanti de cluburi,desi au participat si ei la sedinta si chiar au semnat si au fost de acord cu hotararile luate .

APCR va primi in randurile ei orice club care doreste asta.

OARE VA MAI EXISTA VREUN CLUB CARE VA DORI SA FACA PARTE DIN APCR ,AVAND IN VEDERE CAZIERUL PATAT AL ACESTEI ASOCIATII [NU VORBESC DESPRE PESCARI ,VORBESC DESPRE CONDUCATORII APCR-ULUI CARE AU COMPROMIS ASOCIATIA .]

APCR isi va putea schimba numele in ACCR, Liga sau oricum altfel, daca asa doreste consiliul de administartie.

Daca la formarea noii asociatii se accepta orice fel de denumire in afara de apcr sau ceva asemanator [eu cred ca denumirea cea mai corecta ar fi ''LIGA ROMANA DE CRAP'']atunci clubul Pelicanul accepta orice fel de asociere cu apcr ,Senior ,Senzor …….

APCR doreste schimbarea. Si vrea ca lucrurile sa se discute la sedinte, nu cu aranjamente murdare facute in spatele usilor inchise./

CINE A FACUT ARANJAMENTELE MURDARE PANA ACUM ?
CINE TRIMITE MAILURI LA CLUBURI CONTRA LUI OANA ,IUGA ,C.SERBU ,MITRANESCU ,VICTORASH ……..ETC

Val Pangica – 28 noiembrie 2009

D-le Oana ,

asa este , ati avut dreptate cind ati afirmat ca ALP nu va da niciodata bani pentru acest turneu . Iata ca asa a fost .

Judecati lucrurile prea simplist si duceti o campanie de defaimare continua , impotriva oricui nu spune drepti in fata Dvs . Si pe mine m-ati facut betiv , de prea multe ori , acxum vad ca v-ati schimbat subiectul atacurilor . Vladeanu e nu stiu cum , Rosioru e nu stiu cum , pe Piticu l-ati facut sa-si dea demisia , pe Zarguzon l-ati facut in toate felurile , samd , samd .
Problema Dvs este ca nu incercati prin proiecte , idei , prin prestatie personala si diplomatie , prin pricepere si demnitate sa fiti ales ceva in pescuitul crapului . Chiar si director de turneu .
Manevrati , dezinformati , manipulati oameni si caractere si recunosc ca va pricepeti al naibii de bine . Imi pare rau sa va anunt , dar eu nu sunt santajabil , iar tinuta mea morala cred ca am dovedit-o inclusiv cind v-am dat acel measaj .
In schimb , niciodata nu am sa particip la sedinte de genul celor promovate de Dvs , care seamana atit de mult cu cele de partid comunist ( partid pe care vad ca pe undeva il si apreciazati – ma rog iubirea din tinerete nu se uia niciodata ) .
Prefer sa scriu aici , nu traiesc nici din Forum , am refuzat functii concrete in pescuitul crapului , vin din placere la concursuri , selectiile nu am intereseaza ca pescar , nu am balta , am suficienti bani sa-mi cumpar o coada de peste , chiar si din import . Am in schimb un pacat mare – nu imi plac farisei si comisarii politici . De asta nu tac !

Andrei Vladeanu – tot pe 28 noiembrie 2009

sa fie foarte clar.
andrei vladeanu nu doreste sa mai aiba de a face cu nicio functie legata de campionatul national sau echipa nationala.
andrei vladeanu doreste ca APCR sa meraga inainte, chiar si fara rosioru, vladeanu, mateianu, etc. iar APCR o sa mearga inainte. in baza protocolului incheiat. in virtutea rezultatelor avute si performantelor acumulate. ca o asociatie de cluburi si asociatii, reprezentativa, condusa democratic de toti reprezentantii asociati. APCR invita absolut toate cluburile si asociatiile sa devina memembrii fondatori ai noii asociatii!

din pacate, in contextul de mai sus, oana nu mai poate aplica din nou tactica care a stat la baza formarii lui G6 – si anume adunarea dusmanilor lui vladeanu la un loc (motivele dusmaniilor acestora neavand nimic de aface cu competitia crapista). desi vad ca iar o incearca. pentru ca vladeanu se retrage.

ps iar daca vladeanu a facut cel mai mare rau carpfishingului din Romania, istoria o va spune. nu oana.

Bibliografie obligatorie pentru emisiunea de maine a lui Vladeanu pe PV – TV , invitat Victor Oana .
Sunt sute de postari pe acest subiect ….de abia astept emisiunea …
The One Team

Genes Florin
pescar de competitie
Mesaje: 1628
Membru din: Mar Sep 01, 2009 12:13
Puncte: 0
Localitate: buzau
Contact:

Re: Sedinta Agvps 19 februarie

Mesaj de Genes Florin »

andrei vladeanu scrie:La inceputul anului 2010, dupa retragerea raposatului Rosioru, Val Pangica restructura din temelii Asociatia Pescarilor de Crap din Romania si o transforma intr-o uniune de cluburi. Cu un nou statut, intocmit de presedintii de cluburi impreuna cu juristul asociatiei, cu un nou protocol incheiat, semnat si parafat cu agvps-ul – din care se desprindea, negru pe alb, ca disciplina crap urma sa fie diriguita de noua asociatie de cluburi – s-a dat drumul la treaba. Alegeri democratice, presedinti, vicepresedinti, proiecte, sponsori, evenimente si tot tacamul. De la pescari, pentru pescari, fara oficiali agvps sau alte mutre oportuniste nelegate de fenomen.

S-a lucrat cu procese verbale de sedinta, cvorumuri, modificari de statut autentificate de tribunale si tot ce mai zice la lege. S-au platit chirii, contabilitati si alte hangarale. De la inceput s-a urmarit un lucru. Toate cluburile care participa la campionatul national trebuie sa faca parte din asociatie, cu drepturi si obligatii. O singura lege pentru toti, la fel cum se intampla in toate sporturile.

N-a fost bine. A aparut Liga de Crap, o alta asociatie de cluburi, condusa la vremea respectiva de Iorgos Georgiadis, un pescar de crap grec de origine, care a batut la propriu cu pumnul in masa lui Selaru ca APCR-ul ingradeste dreptul constitutional la libera asociere si vrea sa bage cluburile cu japca in asociatie. Si au urmat memorii si scandaluri pe tema asta. Si foarte mult gaz pe foc. Intr-un final, contestatarii care au vrut sa intre in campionatul national 2010 organizat de APCR au facut-o prin cateva asociatii agvps, solutie de compromis de la care s-a si ales praful, intr-un final.

Pentru cine nu cunoaste, se ajunsese in 2011 la pretentia infiintarii unui comitet care sa conduca disciplina crap format din APCR, Liga de Crap, Soimul, Acvila si Carping, acesta din urma club care se afiliase de capul lui la agvps.

In 2010 si 2011, APCR a racolat sponsori, a organizat evenimente si a gasit finantare pentru cluburi si lotul national. Cum, necum, asociatia a functionat.

Ne aflam in anul de gratie 2013, in care observam cu ochiul liber ca cine doreste la nationalele de crap si poseda un club sportiv trebuie sa se afilieze la Liga de Crap sau direct la agvps.

Ce si cine este Liga de Crap? Care sunt proiectele trecute si viitoare ale acestei asociatii de cluburi? Cine o conduce la modul legal si statutar?

Iata cateva intrebari la care speram sa aflam raspuns de la Victor Oana, autodeclaratul sef al ligii, in emsiunea CARP THEATRE de la PVTV LIVE.

Vineri seara, de la ora 19,00.
=D> =D> =D>=D>=D>=D>=D>=D>
Balta Puiesti

Avatar utilizator
Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro
Mesaje: 1184
Membru din: Mar Ian 17, 2006 20:17

Re: Sedinta Agvps 19 februarie

Mesaj de Zarguzon Adi »

Liga de crap este viitorul ;APCR este trecutul ce este atat de greu de priceput.

George Andreescu
Mesaje: 111
Membru din: Joi Iun 24, 2010 1:30

Re: Sedinta Agvps 19 februarie

Mesaj de George Andreescu »

Val scrie:Bai Andrei , nu mai pune si tu sare pe o rana inca deschisa . Mi-am petrecut 3 luni din viata sa pun APCR-ul ala nou pe roate ..si era misto si statutar beton ! Democratic , statutar , protocol , finanate , avea tot ... se putea alege oricine presedinte .. eu unul am refuzat ferm orice .. Inclusiv Oana , Iuga , Rudeanu , samd ...puteau fi presedinti ai acestei asociatii de cluburi , democratic statutar , cu protocol RE-SEMNAT , pe obrazul meu ( practic i l-am dictat lui Mugurel Ionescu ) , pentru o perioada nedeterminata ... Orgoliile unuia si altuia , au facut dezastrul de dupa ..si actual .
Erau toti lideri de opinii .... si nu se gandeau pe termen lung , cat rau fac pescarilor de crap , negind permanent un protocol semnat cu APCR , dar care asigura independenta competitiei fata de AGVPS . Nenumaratele reclamatii au facut ca usor , usor sa cedam cite ceva , inclusiv ideea cu AVPS-urile ... o prostie ! dar trebuia sa oferi ceva in contrapartida unora care spuneau permanent ca suntem numai un grup de hoti si parveniti si nu avem dreptul ca asociatie sa reprezentam pescarii . Acum cine ne mai reprezinta si cum ?
Nu doreau G6 si inca vreo cativa asocierea la o asociatie de crapisti , mostenire de la Rosioru , .... lasa ca acum e mai bine ...ne ducem toti ca boii la jug , la AGVPS . Pe vremea aia ....AGVPS-ul nu stia cum sa scape de reclamatiile unuia si altuia . Atunci am roșit prima data de rușinea altuia ..ma refer la Victor ...pus la punct de fapt de d-l Selaru in plin comitet AGVPS .

Ideea a fost generoasa si am muncit mult la ea , dar pina si din APCR erau voci care vroiau altceva . Plus vesnici contestari ..care dupa vreo 4 ani au castigat un titlu prin justitie .... S-a dus draclui ideea ... acum ramine realitatea , care pe mine ma doare . Am muncit prea mult la vechile proiecte , care oricine ar spune altceva , erau mult mai bune decit prezentul .
Domnule Pangica, dumneavoastra sunteti cel cu "sa-i f-tem legal" si cu mascatii pe la poarta AGVPSR ???
Doamne, cata ipocrizie emanati acum. Nu mi-o luati in nume de rau, dar din afara asa se vede.

Avatar utilizator
andrei vladeanu
Veteran
Mesaje: 5808
Membru din: Lun Ian 10, 2005 11:10
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Sedinta Agvps 19 februarie

Mesaj de andrei vladeanu »

George Andreescu scrie: Domnule Pangica, dumneavoastra sunteti cel cu "sa-i f-tem legal" si cu mascatii pe la poarta AGVPSR ???
Doamne, cata ipocrizie emanati acum. Nu mi-o luati in nume de rau, dar din afara asa se vede.
da, dansul este.
la fel cum basescu e cel cu "tiganca imputita" sau iliescu cu "mai animalule"
a fost presedintele APCR, a incercat sa contruiasca ceva si poate a mai si gresit.

insa tema emisiunii de azi este ce a construit Liga de Crap sau agvps-ul, organizatii la care trebuie sa se aflieze cluburile pt. a putea participa la nationalele de crap. nationale de crap pe care, paradoxal, nu le organizeaza aceste doua asociatii.
The One Team

Avatar utilizator
RSC
Pescar de competitie
Mesaje: 868
Membru din: Dum Oct 16, 2011 10:40

Re: Sedinta Agvps 19 februarie

Mesaj de RSC »

Vladene, singuri v-ati compromis, singuri v-ati f... legal...degeaba plangi, impreuna cu Pangica si Genes, dupa vremuri de mult apuse...cauta in prezent ceva care sa-ti dea sanse in viitor, ca scormonind in trecut numai de ........o sa dai...Uita si fa-i si pe ceilalti sa uite ca i-ati f... legal sau nu... Oamenii se mai schimba, mai evolueaza si ei...nu stau toata ziua sa caute in rahat...

ps: V. Oana greseste pentru ca vine la emisiune...parerea mea...
"Keep it simple!"

Avatar utilizator
Vali Vesa
pescar de competitie
Mesaje: 2971
Membru din: Vin Ian 21, 2005 15:59
Puncte: 0
Localitate: Constanta
Contact:

Re: Sedinta Agvps 19 februarie

Mesaj de Vali Vesa »

andrei vladeanu scrie: Vali Vesa – 28 noiembrie 2009

Mai citeste regulamentul CIPS/FIPS ! Echipa Romaniei o inscrie (ca ne place sau nu) AGVPS, ca asociatie afiliata CIPS/FIPS si care reprezinta Romania in CM. Implicit, ca participant in lotul Romaniei pentru CM trebuie sa fi membru al acelei asociatii care a inscris lotul, recte AGVPS!
Corect, asa am spus. Dar una e sa am 11 pescari in lot, cu carnete de membru AJVPS si alta e sa afiliez CLUBUL la AGVPS. Cititi Art 19 din statutul AGVPS si o sa intelegeti.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Val
Pescar de competitie
Mesaje: 2278
Membru din: Mie Mai 05, 2010 20:49

Re: Sedinta Agvps 19 februarie

Mesaj de Val »

George Andreescu scrie: Domnule Pangica, dumneavoastra sunteti cel cu "sa-i f-tem legal" si cu mascatii pe la poarta AGVPSR ???
Doamne, cata ipocrizie emanati acum. Nu mi-o luati in nume de rau, dar din afara asa se vede.
Da stimate domn , eu sunt acela . Ma acuzati de ipocrizie , eu va acuz de prea multa nestiinta si mult urechism ... Chestia ai cu f..l legal am explicat-o de multe ori ... era vorba de o alegere intre a ne f..e NELEGAL AVPS Acvila , pe noi toate asociatiile de la acea vreme din APCR , sau de a-i f...e noi LEGAL , cu regulamente avizate FIPS , de care nu avaeau habar la aceea vreme . Nu mai dezvolt subiectul , e mort si imi este scarba de populismul asta de care va agatati ca mortul de gard ..Concluzia este ca la Floreasca a f..t AVPS Soimul pe toti ...cu zimbetul pe buze si cu votul de la Congres pe masa ))))
Revin si la mascati , si arhiva Forumului acesta va sta la dispozitie . In seara diniantea sedintei AG a APCR , dl Oana ameninta public ca vine si dinsul la sediul AGVPS ( sediu nepazit intr-o zi de simbata sau duminica , nu imi amintesc exact ) si se va c..a pe biroul lui Selaru in semn de protest . Au mai fost si alte tentative de a forta intrarea la o AG a unei asociatii de drept privat ...
Am platit doi mascati - care aveau un singur consemn , cine are hartie de imputernicire din partea oricarui alt club , Pelicanul , Carp Zone , samd , pentru a participa la sedinta de AG a APCR , va intra in sediu , fara probleme ... Cine vine pentru balamuc si probleme , ramine la poarta ...
Nu a venit nimeni ....nici asa si nici asa ...Mai bine ! Dar daca matale , care pesemne ca din calitate de presedinte de bloc nu ai sarit vreodata , de unde sa iti imaginezi aceste necazuri la nivel mai mare ....Mai spuneam odata ca viata e scurta si plina de rahat ....sa stii ca e adevarat .

Val
Pescar de competitie
Mesaje: 2278
Membru din: Mie Mai 05, 2010 20:49

Re: Sedinta Agvps 19 februarie

Mesaj de Val »

RSC scrie:Vladene, singuri v-ati compromis, singuri v-ati f... legal...degeaba plangi, impreuna cu Pangica si Genes, dupa vremuri de mult apuse...cauta in prezent ceva care sa-ti dea sanse in viitor, ca scormonind in trecut numai de ........ o sa dai...Uita si fa-i si pe ceilalti sa uite ca i-ati f... legal sau nu... Oamenii se mai schimba, mai evolueaza si ei...nu stau toata ziua sa caute in rahat...

ps: V. Oana greseste pentru ca vine la emisiune...parerea mea...
Ti-ai revenit dupa frunze ??.. Du-te .... bai ..... , nu pricepi nimic ... Cine vrea sa reinvie ceva ? Dorim sa explicam ....unde s-a inceput , cu ce relatii de colaborare independenta si unde s-a ajuns acum ...adica la jug .. Dar ..........
Si nu ne-am compromis niciunul , doar ne-am scarbit ....rau de tot . Tu scormonesti rahatul ... ............


Post Ediat -> Gor965
Atentie la limbaj !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”