Taxe federative - episodul 1 - taxe de "suprafata"

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Avatar utilizator
Cristi Y
pescar de competitie
Mesaje: 2597
Membru din: Mar Ian 11, 2005 22:33

Re: Taxe federative - episodul 1 - taxe de "suprafata"

Mesaj de Cristi Y »

Stefan Popescu scrie:Și una din informațiile care nu s-a luat în seamă, este faptul că cererile de afiliere la federație pentru a putea participa la competițiile sportive oficiale de anul viitor, se primesc până la 1 decembrie 2013. Să nu se zică de către cineva că nu s-a știut!

din cate am auzit se ingramadesc multi sa se afilieze ca sa poata participa in 2014 la competitiile sportive oficiale :lol: :lol: :lol: dar la anul se anunta din nou canicula si lumea este cam sceptica sa nu anulezi din nou concirsurile pe motiv de ...soare :lol: :lol:


http://www.youtube.com/watch?v=lp8v-9NTTmw :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Stefan Popescu
pescar de competitie
Mesaje: 1786
Membru din: Joi Iun 07, 2012 12:14

Re: Taxe federative - episodul 1 - taxe de "suprafata"

Mesaj de Stefan Popescu »

Să știi că ai auzit bine. Surprinzător!

Avatar utilizator
Cristi Y
pescar de competitie
Mesaje: 2597
Membru din: Mar Ian 11, 2005 22:33

Re: Taxe federative - episodul 1 - taxe de "suprafata"

Mesaj de Cristi Y »

coada la usa federatiei :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Fişiere ataşate
clf.jpg
(12.5 KiB) Descărcat de 40 ori
clf.jpg
(12.5 KiB) Descărcat de 40 ori
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Avatar utilizator
miyagi
Pescar de competitie
Mesaje: 4837
Membru din: Mar Aug 03, 2010 17:52
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Re: Taxe federative - episodul 1 - taxe de "suprafata"

Mesaj de miyagi »

Mai na Vladut. Nu sunt singurele taxe la care spera excrocu`.

-------------------



Mesajde zavera » Lun Noi 18, 2013 12:28 pm

vali stratonov scrie:A aparut informatia (verificata) din mai multe surse ca FRPS a primit un document prin care se atesta ca este recunoscuta ca entitate sportiva .
Acest document este provizoriun si are o valabilitate de 3 luni , 3 luni in care MTS se obliga sa inscrie FRPS in registrul sportiv si implicit sa completeze si sa semneze documentul numit CIS.

Incepind cu acest moment presedintele fane gura bogata va fi OBLIGAT sa-si indeplineasca menirea , adica sa inceapa competitiile NATIONALE OFICIALE si LEGALE din Romania.

Asteptam cu interes calendarul competitional al Romaniei la toate disciplinele sportive.

P.S fanele pina acuma te-ai "distrat" acum va incepe "dansul" :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: esti pregatit????
Baniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii unde-s baniiiiiiiiiiiii cu care vei organiza campionatele mult rivnite. :shock: :shock: :shock: :shock:




Poate că este bine să pornim din primăvara lui 2013 (când chiar dvs. aţi afirmat că aţi obţinut, în scris, recunoaşterea sportiva). Deci, nu din august 2013, ci de la sfârşitul lui martie.
Era timp suficient să vă organizaţi, nu se desfăşurase nici o competiţie, la nici o disciplină.
Ce realizări aveţi în 2013, ca să convingeţi că aveţi capacitatea să faceţi ceva în 2014?
Sper că nu vă veţi referi la comicăriile de pe Bega sau Târgu Jiu, nici la "canicula de la Doripesco". Cel puţin, când aţi anunţat campionatul naţional de crap de la Doripesco, aţi anunţat şi trimiterea lotului naţional la CM Montargil, Portugalia, însoţit de 20 de suporteri, pe banii federaţiei.
Bun, a fost lotul federal de crap în Portugalia? Dar suporterii?
Poate ne povestiţi câte ceva de chestiile astea.
Dar, lotul national de feeder, este acum în Africa de Sud, cum aţi promis?
Cum se simt baietii, s/au acomodat cu vara australa?

zavera
senior member

Mesaje: 423
Membru din: Vin Noi 16, 2012 12:47 pm

Sus

Mesajde Mister Fisherman » Lun Noi 18, 2013 1:03 pm
O alta prevedere din asa zisul "regulament" de pescuit suna cam asa :lol: :lol: :lol:

Practicarea pescuitului sportiv în habitatele piscicole naturale ca activitate recreativă sau de agrement se face în baza unui permis de pescuit recreativ/sportiv, eliberat de asociațiile de pescari sportivi, legal constituite. Asociațiile de pescari sportive legal constituite și autorizate de Autoritatea Națională pentru Sport și Tineret, precum și forurile de reprezentare la nivel național

Si cu acesta prevedere mitomanul spera sa puna mana pe banii celor care pescuiesc recreativ :lol: :lol: :lol:

Mitomame , ANST nu mai exista , iar cooperativa nu este in abilitata sa autorizeze si sa reglemeteze pescuitul recreativ , de aici putem trage concluzia ca esti un escroc mitoman ! :lol: :lol: :lol:

Mister Fisherman
veteran

Mesaje: 896
Membru din: Lun Apr 11, 2011 3:01 pm
Urban culture.

Avatar utilizator
RSC
Pescar de competitie
Mesaje: 868
Membru din: Dum Oct 16, 2011 10:40

Re: Taxe federative - episodul 1 - taxe de "suprafata"

Mesaj de RSC »

gabisandu scrie:Eu va propun sa ridicam putin capul si sa privim mai departe, adica in afara granitelor Romaniei. Multi incearca sa dea CIPS-ului o aura gen FIFA. Sa fim seriosi. CIPS-ul este doar o asociatie privata (nerecunoscuta de vreun for international, recunoscuta doar de noi) care are ca membrii persoane fizice si asociatii din mai multe tari, nimic mai mult.
Daca la nivel mondial se infiinteaza alte 2 asociatii de acest gen? Ce facem? Alte doua federatii? Nu inteleg lupta asta de a avea foruri peste foruri. La nivel national competitia ar trebui sa fie de tip OPEN, sa poata participa orice pescar doar cu buletinul.

Se va birocratiza si acest "sport", prin tot felul de asociatii, federatii, comisii si ce dracu se va mai face. Vor ramane pe dinafara pescari buni. Noi dorim sa participam voluntar si fara ingradiri la o simpla "braila", numita CN. O mana de oameni, tin mortis sa "organizeze" pescuitul din Romania si nimeni nu intelege ca noi cei multi nu ne dorim asta. Vrem doar sa pescuim intr-un amarat de concurs si atat.

Cel mai mare rau pentru pescuitul de competitie s-a facut cand s-au bagat persoane paralele cu acest sport. Fie ca e vorba de AGVPS sau Federatie. Da pe noi, cei multi, ne intreaba cineva ce ne dorim??? Si ca de fiecare data, in Romania, pul.mea este pusa sa aleaga intre doua rele. Nu va amagiti, ambele variante sunt la fel de proaste pentru pul.me.

P.S.- Se consuma atata energie si timp de catre cei 2 pretendenti la organizarea CN de parca s-ar pescui cu boiliesuri de aur. Important este ca ambii o fac benevol, din dragoste pentru noi si fara castiguri personale. In orice caz rezultatul este previzibil, noi vom plati, noi vom fi jigniti si tot noi vom fi dati in judecata. Fir intins...
Cititi cu atentie ce spune Gabi Sandu aici si ganditi-va de 100 de ori inainte de a va indrepta gandul catre federatie...Odata intrati in acest sistem 'federativ' nu mai exista cale de intoarcere, iar pescuitul de competitie nu o sa mai fie al vostru ci al unor oameni (foarte) $interesati&. Varianta cu agvps este una care va da o mare arie de decizie, va lasa sa va organizati cum doriti voi, sa va faceti regulamentele voastre...dar e problema banilor. Federatia s-ar putea sa va dea pe la nas cu niste $, dar o sa va si jupoaie. O sa va transforme in niste figuranti, niste pioni care sa lucreze in folosul buzunarelor si ambitiilor lor de 'marire'. O federatie ar fi necesara, dar nu asa cum este asta constituita...iar despre staf nu are rost sa mai discutam...unul mai 'dictator' ca altul :D
Intrarea in lumea pariurilor, asa cum este prevazut in actele federatiei, cu venituri de 20% din pariuri sportive, o sa distruga tot ce ati construit pana acum. Si cand spun asta ma refer la respectul si sportivitatea de care ati dat dovada la ultimul CN..si nu numai.
Lasati federatia sa mearga inainte, voi aveti grija CE CONSTRUITI PENTRU VOI...Lasati lucrurile sa se aseze, vedeti ce o sa decida fipsii si apoi alegeti pe ce drum o s-o apucati...in liniste si fara info pe forum :D

PS. Groparul pescuitului la crap din Romania a iesit iar la rampa. VREA...cu orice pret sa va 'aiba'. Si vrea legalitate :D ...legalitatea lui. Vrea sa organizeze CM, sa aiba buget, sa fie 'prim solist'. Intre timp si-a tras topic unde taie si spanzura, sterge, cenzureaza...nu accepta opozanti...face numai ce vrea el...CAT DE INDICAT POATE SA FIE UN LIDER CA EL, CHIAR SI DE OPINIE :wink: , CARE ACTIONEAZA IN FELUL ASTA? ...si asta la doar cateva luni dupa ce a schimbat 'tabara', misheleste,...si v-a pus sula-n coaste... Asa cum procedeaza acum, pe forum, asa a procedat si asa o sa procedeze in orice functie/pozitie pe care a/o s-o ocupe...Scopul lui; banii si puterea...indiferent cum, unde si alaturi de oricine...Il vreti? Federatia va asteapta, dar o a omorati 'copilul', recte pescuitul adevarat, de competitie, cel creat de voi in ultimii ani, fara 'gropari' :wink:
"Keep it simple!"

oanavictor
Pescar de competitie
Mesaje: 3665
Membru din: Mar Ian 25, 2005 22:06
Puncte: 0
Contact:

Re: Taxe federative - episodul 1 - taxe de "suprafata"

Mesaj de oanavictor »

[quote="RSC"]

PS. Groparul pescuitului la crap din Romania a iesit iar la rampa. VREA...cu orice pret sa va 'aiba'. Si vrea legalitate :D ...legalitatea lui. Vrea sa organizeze CM, sa aiba buget, sa fie 'prim solist'. Intre timp si-a tras topic unde taie si spanzura, sterge, cenzureaza...nu accepta opozanti...face numai ce vrea el...CAT DE INDICAT POATE SA FIE UN LIDER CA EL, CHIAR SI DE OPINIE :wink: , CARE ACTIONEAZA IN FELUL ASTA? ...si asta la doar cateva luni dupa ce a schimbat 'tabara', misheleste,...si v-a pus sula-n coaste... Asa cum procedeaza acum, pe forum, asa a procedat si asa o sa procedeze in orice functie/pozitie pe care a/o s-o ocupe...Scopul lui; banii si puterea...indiferent cum, unde si alaturi de oricine...Il vreti? Federatia va asteapta, dar o a omorati 'copilul', recte pescuitul adevarat, de competitie, cel creat de voi in ultimii ani, fara 'gropari' :wink:[/quote]


Bravo Sorin ,felicitari maxime !

trebuie mentionat ca domnul viitor autopropus mediator se afla intr-o stare avansata de
lipsa de popularitate ......mai mult decat atat chiar de renegare de fostii ciraci .........nemaivorbind de slabele mijloace financiare de care dispune si ar face absolut orice pentru o ameliorare a situatiei sale !
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Avatar utilizator
miyagi
Pescar de competitie
Mesaje: 4837
Membru din: Mar Aug 03, 2010 17:52
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Re: Taxe federative - episodul 1 - taxe de "suprafata"

Mesaj de miyagi »

Poate s-a uitat si e necesara o aducere aminte



Mesajde Mister Fisherman » Lun Noi 18, 2013 5:26 pm

Art. 22. Adunarea Generală de Alegeri se desfăşoară o data la 4 ani şi va fi convocată de Birou cu cel puţin 30 de zile înainte de data fixată pentru desfăşurarea ei, ocazie cu care se transmite membrilor afiliaţi, în scris (fax, poştă,e-mail, etc) ordinea de zi.

Cu cel puţin 15 zile înainte de data desfăşurării Adunării Generale de Alegeri, membrii afiliaţi vor înainta la F.R.P.S. propunerile nominale pentru Birou însoţite de prezentarea activităţii candidaţilor, confirmarea acceptării şi un curriculum vitae al acestora.

Validarea candidaturilor se va face intr-o şedinţă a Biroului sau C.Ei. care se va desfăşura ulterior încheierii perioadei de înscriere.

Alegerea Biroului se va face prin vot secret, pe funcţii, putând fi declarat ales ca membru, un singur reprezentant al unei structuri sportive.

În cazul în care pentru o anumită funcţie a fost propus un singur candidat, alegerea acestuia se poate face şi prin vot deschis.

Persoanele nominalizate pentru aceste funcţii eligibile pot candida numai pentru o singură funcţie, respectiv preşedinte, vicepreşedinte sau membru.






Comitetul executiv

Popescu Ştefan – Preşedinte
Grasu Marius – secretar general
Ignat Gabriel – membru

Biroul Federal

Popescu Ştefan – Preşedinte
Țăruș Victor – Vicepreşedinte
Diaconiţa Petru – membru
Ignat Gabriel – membru – membru
Dragomir Stelă – membru
Ionescu Valentin – membru
Grasu Marius – secretar general

Voi puteti sa propuneti pe oricine , ca tot cine trebuie iese :lol: :lol: :lol: :lol:
Urban culture.

ANTIFANE
Mesaje: 92
Membru din: Mar Iul 09, 2013 22:54

Re: Taxe federative - episodul 1 - taxe de "suprafata"

Mesaj de ANTIFANE »

[quote="Stefan Popescu"]:lol: :lol: :lol: :lol:
Taxele de afiliere și cotizațiile cluburilor, sunt infinit mai mici decât ceri tu pentru o brăilă de doi lei. Și toate celelalte taxe sunt cele prevăzute de lege. Te deranjază penalitățile sportive? E, află că aici se respectă legile și nu-și face nimeni legea lui.
Pentru conformitate:
Legea 69/2000

Art. 71
(1) Sursele de finantare a federatiilor sportive nationale provin din:
a) sume destinate finantarii programelor sportive proprii si inscrise in contractele incheiate cu organele administratiei publice centrale sau locale, dupa caz;
b) venituri obtinute din activitati economice realizate in legatura cu scopul si obiectul de activitate ale acestora;
c) cotizatii, taxe, contributii, penalitati, potrivit prevederilor statutelor si regulamentelor proprii;
d) donatii si sponsorizari;
e) 20% din incasarile realizate din pronosticurile sportive, ca urmare a utilizarii de competitii de gen pentru ramura respectiva, organizate in campionatele nationale din alte tari, de federatiile si organismele sportive internationale, precum si in "Cupa Romaniei";
f) 10% din indemnizatiile de transferuri interne si internationale ale sportivilor, care se constituie in sursa de finantare a activitatii sportive pentru copii si juniori, inclusiv a celor din cluburile scolare;
g) alte venituri, in conditiile legii;
h) sume ramase din exercitiul financiar precedent.
i) venituri obtinute din valorificarea bunurilor aflate in patrimoniul acestora.

Nu fiti rai,federatia si premiaza!


Premii, indemnizaţii, prime şi alte drepturi
A. Premii pentru sportivi
ART. 25
(1) Pentru performanţele deosebite obţinute în competiţii sportive, Agenţia Naţională pentru Sport, Comitetul
Olimpic şi Sportiv Român, federaţiile sportive naţionale, ministerele şi alte instituţii centrale care au în subordine
structuri sportive pot acorda sportivilor, în funcţie de valoarea performanţei, de importanţa şi amploarea
competiţiei, de contribuţia personală şi în limita bugetului aprobat, premii în lei şi/sau în obiecte, până la
valoarea sumelor prevăzute în tabelul următor:
- lei -
______________________________________________________________________________
| Competiţia | Locul| Locul| Locul| Locul| Locul|Locul| Cine acordă |
| | I | II | III | IV | V |VI | premiile |
|_______________________|______|______|______|______|______|_____|_____________|
|a) Jocuri olimpice |35.000|28.000|21.000|14.000|10.500|7.000|Comitetul |
|- echivalentul în lei | euro | euro | euro | euro | euro |euro |Olimpic şi |
| | | | | | | |Sportiv Român|
|_______________________|______|______|______|______|______|_____|_____________|
|b) Jocuri paralimpice |35.000|20.000|15.000|10.000| 7.500|5.000|Agenţia |
| | | | | | | |Naţională |
| | | | | | | |pentru Sport |
|_______________________|______|______|______|______|______|_____|_____________|
|c) Campionate mondiale:| | | | | | | |
|- seniori |21.000|14.000|11.200| 7.000| 4.900|3.500|Agenţia |
| | | | | | | |Naţională |
| | | | | | | |pentru Sport |

Stefan Popescu
pescar de competitie
Mesaje: 1786
Membru din: Joi Iun 07, 2012 12:14

Re: Taxe federative - episodul 1 - taxe de "suprafata"

Mesaj de Stefan Popescu »

Te oftici?

Avatar utilizator
Marian Constantin
Veteran
Mesaje: 3266
Membru din: Lun Feb 15, 2010 22:21
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Taxe federative - episodul 1 - taxe de "suprafata"

Mesaj de Marian Constantin »

tu nu ai nevoie de cluburi , tu ai nevoie de catelusi care sa faca slush in fata ta si sa cotizeze cat mai mult .... nu ai nevoie de pescari ci ai nevoie de banii lor ..... oare unde am mai auzit asta !?
X-treme Baits
https://www.facebook.com/XtremeBaits2013?ref=hl
Campion National 2015 la individual
Powered by Shimano

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”